35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mój zawsze gadał, że będziemy mieć dwie dziewczyny
Czy liczy na dziedzica, to nie wiem, i pewnie z życiu mi się nie przyzna
Pamiętam, jak na wizycie ginka mi powiedziała, że będzie dziewczynka, to mój stary całą noc nie spał, w końcu obudził mnie o 4 na herbatęSiedzimy w kuchni, a on do mnie z paniką w glosie "ja się nie znam na wychowywaniu dziewczynek!" W życiu tego nie zapomnę
Strasznie przezywał, że każda dziewczynka powinna mieć starszego brata, żeby ją pilnował
A nasza nie będzie mieć
Do dziś lubię go wkręcać, jak to będzie jak Młoda pójdzie do szkoły i chłopaki zaczną przychodzić ... Nic go tak nie wkurwia. Powiedział, że na bank kupi strzelbę i płot będzie pod napięciemBo on przecież wie, do czego zdolni są chłopaki! (dobrze, że nie wie - jeszcze - do czego zdolne są dziewczyny
)
Sabina, Mega, macduska, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:mój też tak przeżywał jak miała 10 lat ale teraz jak ma 19 lat inaczej na to patrzy, chce żeby była szczęśliwa.
kapturnica, Mega, peppapig, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To mówisz, że jest nadzieję, że mój chłop z tego wyrośnie ?
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo tam dziewczyny? Nie było mnie ze 7 godzin!ciasto upieklam,zadania zrobiliśmy na jutro,winko pije teraz i leże....dobrzee miii....mąż miły ciągle
Reniową relację czytałam, no dzieje się.. historiakapturnica, anna maria, Sabina, gretka, malgos741, iwcia77, Mega, caffe, gosia7122, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
dzwonie dzis do mojej babci (96lat)ja-co tam u Ciebie?babcia -zle sie czuje cala noc nie spalam (klamie),nic nie moge jesc(klamie),ja -poogladaj sobie telewizje ,ona -tam nic nie ma ino te glupie malpy(kobiety)fikaja girami ze sznurkiem w dupie(stringi)nie moge juz na to patrzec!ja -cos sie wydazylo na wsi ona nie nuda ,nikt nie umarl nikt nie zachorowal.No i zycie toczy sie dalej:-)
kapturnica, Reni, Sabina, Iwone, Bursztyn, malgos741, iwcia77, macduska, Mega, caffe, Pusurek, SolarPolar, gosia7122, moremi, HappyJo, kkisia, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Wielebny Ojcze- jest spowiedz pisemna do rozgrzeszenia...o nowennie pompejskiej...niejakiego Kotleta...umarl w butach - tylko nich sie wielebny nie rzuca z dzwonnicy ...
ze ktos odmawia nowenne?
a jest w tym cos zlego?anna maria, iwcia77, macduska, Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość