35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No ba, Klucha cały czas zaciska kciuki . Przecież wiesz
Sabina, Bliska 77, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta a co dostaniesz od męża na urodziny? Bo to już jutro, nie?
Niestety dopiero 20grudnia mi go wreczy..Znaczy sie tulipana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 19:41
malgos741, Mega, iwcia77, Bursztyn, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Specjalnie napisalam w wersji testosteronowej.Nie wiem jaka plec ci sie marzy..Ale z racji tego ,ze jajniki juz lataja Ci po chałupie uznałam ,ze przydałyby ci sie jeszcze jądra..Coby chUop nie był w mniejszosci
Edit: może zagram jak zdarta płyta, ale ważne żeby było zdrowe, reszta sprawa drugorzednaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 19:58
kapturnica, malgos741, Mega, iwcia77, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:nie, to jednak nie jest normalne
macduska, Bliska 77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Zadbaj żeby się ładnie rozwinął i dał owoc obfity
Sabina, kapturnica, Mega, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Powiedziem Ci że mi obojętne. W razie czego zamiast kluski będzie klusek
Edit: może zagram jak zdarta płyta, ale ważne żeby było zdrowe, reszta sprawa drugorzednaSabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:A właśnie nie, Brata chce
ale to chyba dlatego że ma takiego 6 lat starszego kuzyna, który świetnie się z nią bawi. I to chyba stąd
Moj chce siostre....A wydawaloby sie ,ze bedzie tez chcial braciaka.... A chUop o czym marzy???Sabina, malgos741, Bliska 77, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:najważniejsze że jest
A cobedzie , czy bedzie to juz insza inszosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:05
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pewnie ,ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe ale prawda taka ,ze ma sie ejdnak zawsze jakies tam iskierki nadzieji na jakas plec..No ja mam parcie na jajniki
kapturnica, Sabina, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj chce siostre....A wydawaloby sie ,ze bedzie tez chcial braciaka.... A chUop o czym marzy???
Czy liczy na dziedzica, to nie wiem, i pewnie z życiu mi się nie przyzna
Pamiętam, jak na wizycie ginka mi powiedziała, że będzie dziewczynka, to mój stary całą noc nie spał, w końcu obudził mnie o 4 na herbatęSiedzimy w kuchni, a on do mnie z paniką w glosie "ja się nie znam na wychowywaniu dziewczynek!" W życiu tego nie zapomnę
Strasznie przezywał, że każda dziewczynka powinna mieć starszego brata, żeby ją pilnował
A nasza nie będzie mieć
Do dziś lubię go wkręcać, jak to będzie jak Młoda pójdzie do szkoły i chłopaki zaczną przychodzić ... Nic go tak nie wkurwia. Powiedział, że na bank kupi strzelbę i płot będzie pod napięciemBo on przecież wie, do czego zdolni są chłopaki! (dobrze, że nie wie - jeszcze - do czego zdolne są dziewczyny
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 20:12
Iwone, kapturnica, gretka, Mega, iwcia77, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość