35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeczytalam ten pamietnikk..Hmmm cud, palec Bozy??????A moze szczesliwy zbieg okolicznosci??
No i sie jej udało...Tak jak zdarzaja sie ciaze z cykli bezowulacyjnych , z nasienia bezplemnikowego jak i z niedroznych jajowodow .Mysle ,ze wiara przenosi gory i nie mam na mysli wiary w Boga ale ogolnie pozytywne myslenie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:45
Mega, Bliska 77, iwcia77, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:ale wiekszosc z wlasnej zagrody na dwor do pana, chyba ze tu sama szlachta . to sorki
p.s. ja tez
A wytlumaczenie jest proste mysmy zawsze szli na pole doglądac chlopow pracujacych a ci co szli na dwór to szli do nas po prosbie znaczy do dworu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:44
Eniula, Mega, Sabina, Bliska 77, iwcia77, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
no wlasniegretka -
Dziewczyny ja juz wykąpana i w piżamach
Jutro czeka mnie wizyta u dentysty.
Jejciu co wy czytałyście. Gdzieś widziałam był link, chyba jednak zerknę co to za pamiętnik, choć na początku jakoś nie byłam ciekawa.
Coś mnie dziś brzuch boliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 19:07
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ubrania poprzebierane, poukładane, letnie pochowane - jestem z siebie dumna
slash, Iwone, Bliska 77, iwcia77, HappyJo, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kapta bo mnie to nurtuje bardzo, po co bierzesz antyki?
Po to zeby moc starac sie jak zjedzie moj malz w okresie swiatecznym..Bo sexu z listonoszem nie planujeA gdybym nie pomogla losowi pewnie szanse na sex w dni plodne mialabym po jego wyjezdzie...
Sabina, Mega, Bliska 77, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też poczytalam ten pamiętnik, tak zgrubsza, co bardziej soczyste kawałki omijalam bo nie dałam rady. Podzielam zdanie Caffe, styl pisania nie do zniesienia.
Ja nie umialabym tak żyć. Może tak łatwiej? Że sobie wymodle, wręcz załatwie wszystko. Normalnie jak transakcja. Nie znam się. Życzę zdrowej i spokojnej ciążykapturnica, Bliska 77, caffe, iwcia77, HappyJo, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Po to zeby moc starac sie jak zjedzie moj malz w okresie swiatecznym..Bo sexu z listonoszem nie planuje
A gdybym nie pomogla losowi pewnie szanse na sex w dni plodne mialabym po jego wyjezdzie...
-
Sabina wrote:Kapta najlepszego
Mega, kapturnica, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny