35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no i teoria poszla w las
mniej więcej w połowie staran ale jeszcze przed HSG namówiona przez koleżankę poszłam do znanego profesora ordynatora położnictwa tutejszej kliniki.
Miał zdziałać cuda i wysłać mnie na szereg badań...
Na wizycie (180 zł) dowiedziałam się, ze mam się bzykać na pieska, jeśc jabłka i pić codzinnie butelkę zsiadłego mleka określonej firmy...
Profesor cholera jasna...iwcia77, EwaT, Sabina, Iwone, kapturnica, caffe, kkisia, Mega, malgos741, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mniej więcej w połowie staran ale jeszcze przed HSG namówiona przez koleżankę poszłam do znanego profesora ordynatora położnictwa tutejszej kliniki.
Na wizycie (180 zł) dowiedziałam się, ze mam się bzykać na pieska, jeśc jabłka i pić codzinnie butelkę zsiadłego mleka określonej firmy...
Profesor cholera jasna...macduska, Iwone, caffe, kkisia, Mega, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mniej więcej w połowie staran ale jeszcze przed HSG namówiona przez koleżankę poszłam do znanego profesora ordynatora położnictwa tutejszej kliniki.
Profesor cholera jasna...
ja do tej pory nie wiem czy mam przodo czy tylozgiecie, 2 ginow twierdzilo ze tylo, 1 ze przodo i dalej nie wiem,ostatnio nie weryfikowalam bo co innego w temacie....iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:ja do tej pory nie wiem czy mam przodo czy tylozgiecie, 2 ginow twierdzilo ze tylo, 1 ze przodo i dalej nie wiem,ostatnio nie weryfikowalam bo co innego w temacie....
iwcia77, Sabina, kapturnica, Reni, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:tylko dlaczego weterynarz?
Oj dziołchy Was poczytac i morda sie sama smiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 18:05
Mega, Sabina, Iwone, macduska, iwcia77, Bursztyn, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dobrze, że dziewczyny wracają - Iwone wróciła, Polarmiś wróciła, Mango wróciła, Slesh wróćiła..
czekam, kiedy zjawi się Samira, no i Panda znajdzie czas....jeszcze Izę też wspominam....kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo lekarze nie dali rade
Oj dziołchy Was poczytac i morda sie sama smieje
i wogole co to za wagary? pani zaabsorbowana ciaza i hulaj dusza piekla nie ma, tak?Mega, malgos741, macduska, Reni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka