35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Możesz mi nie odpowiadać na to o co zapytam, zrozumiem.
W związku z tym co spotkało moją szwagierkę dzisiaj, to chciałam zapytać jak od strony medycznej wygląda zabieg/poród w sytuacji tak "wysokiej" ciąży. Ona miała koniec 4 miesiąca, płód podobno nie żyje od trzech tygodni. -
kurwa- ja na trzezwo tego nie przeczytam!!!!!!!!!!!!!
o japierdole babe w dole
!!!!!!!!!!!!!!...kurwa moze uda mi sie na raty to przeczytac ...no po opisie " o mnie" trza se lufke sieknac ...
gretka, caffe, Mega, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Paszcz masz racje ja sie balam cala ciaze(poprzednia stracilam w 15 tygodniu)kazde badanie to byl dla mnie stres.
Wkurza mnie pisanie z telefonu ale po aktualizacji systemu nie mam dostepu do wi fi,miala ktoras taki problem.gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurwa- ja na trzezwo tego nie przeczytam!!!!!!!!!!!!!
o japierdole babe w dole
!!!!!!!!!!!!!!...kurwa moze uda mi sie na raty to przeczytac ...no po opisie " o mnie" trza se lufke sieknac ...
iwcia nie unos sie tak , bo sie okaze, ze wcale Ci 59 dni nie zostaloiwcia77, Mega, Iwone, Sabina, kkisia, macduska, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
caffe wrote:Ja kiedyś przy podejmowaniu decyzji, że idę na pół roku urlopu też harda byłam. Teraz bym tak nie postąpiła, bo mały jest taki fajny i robi się taki bardzo komunikatywny, że mi szkoda, że tyle rzeczy mnie ominie z jego rozwoju gdy będę w pracy...
iwcia77, Mega, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurwa- ja na trzezwo tego nie przeczytam!!!!!!!!!!!!!
o japierdole babe w dole
masakra jakas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 17:00
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
..ale wiecie co? jak ja sie staralam, to moja kolezanka zadzwonila do mnie, ze ogladala jakas transmisje we wloskiej tv i pokazywali jakies "swiete" krzeslo na pd wloch ...i kobiety, ktore mialy problem z zajsciem w ciaze siadajac na nim byly pozniej w ciazy ...i ta moja kumpelka sie smiala, ze mnie wysle na to krzeslo...beke mialysmy rowna , bo tam sa podobno cale pielgrzymki kobiet siadajacych na tym krzesle
Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..ale wiecie co? jak ja sie staralam, to moja kolezanka zadzwonila do mnie, ze ogladala jakas transmisje we wloskiej tv i pokazywali jakies "swiete" krzeslo na pd wloch ...i kobiety, ktore mialy problem z zajsciem w ciaze siadajac na nim byly pozniej w ciazy ...i ta moja kumpelka sie smiala, ze mnie wysle na to krzeslo...beke mialysmy rowna , bo tam sa podobno cale pielgrzymki kobiet siadajacych na tym krzesle
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Jednak jestem nienormalna
obiecałam małżowi ze u niego w ciuchach tez poukładam....no to składam teraz te koszulki, spodenki, skarpetki, majty i wyzywam sama na siebie, głupia baba
iwcia77, Bliska 77, kkisia, macduska, Iwone, caffe, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość