35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaglądam z pracy
Renek Super wieściteraz kciuki na zielone. Dziękuję za opis
Witam nową koleżankę.iwcia77, Mega, kkisia, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Caffe - ja kiedy szłam do szpitala, to wtedy wypisywano z sali na która ja wchodziłam dziewczyne młodą miała chyba 24 lata i 6 mcu stwierdzona martwą ciąże, dostała tabletki i musiała urodzić martwe dziecko
Nie wiem czy jest jakaś różnica w 4 czy 6 ale myslę ze w 4 tez musiała urodzić.caffe lubi tę wiadomość
-
Chyba tak - do 22 tyg.
Ja mam drugie badanie wyznaczone na 30 grudnia i to są chyba połówkowe nie wiem nie dopytałam, ale te mam w szpitalu bo zapisałam sie do tego programu badan prenatalnych i tam mnie zapisali na 30.12 - więc chyba to połówkowe.
Natomiast moja nie wiem czy będzie robiła tez ze swojej strony połówkowe, dowiem się wszystkiego w piątek na wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:24
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Caffe - ja kiedy szłam do szpitala, to wtedy wypisywano z sali na która ja wchodziłam dziewczyne młodą miała chyba 24 lata i 6 mcu stwierdzona martwą ciąże, dostała tabletki i musiała urodzić martwe dziecko
Nie wiem czy jest jakaś różnica w 4 czy 6 ale myslę ze w 4 tez musiała urodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:21
-
nick nieaktualnyslash wrote:Nie wiem czy jest jakaś różnica w 4 czy 6 ale myslę ze w 4 tez musiała urodzić.
Ja to przechodzilam z troche innej perspektywy,nie byl to naturalny porod, tylko wyssanie ze mnie fragmentow cialka moich dzieci, a to byl 12sty tydzien,ciaza mnoga mialam wtedy 21 lat - widoku tego nigdy do konca zycia nie zapomne...
Tyle zapewne wystarczy wiecej nie napisze....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:29
caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Super Dziewczyny, że nie czuję się osamotniona w tych moich staraniach
w końcu "w kupie raźniej"
DziękiMega, caffe, iwcia77, macduska, kkisia, Bliska 77, Sabina, Simba, Bursztyn, HappyJo, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ten pamiętnik Kotleta to chyba Ewka tuż po wyświęceniu zaczęła pisać
dajcie link do tego kotleta, bo nie chce mi sie szukac- dzieki
Bliska- Bozia i Burszta tak fajnie napisaly , ze juz nic nie trzeba dodawac. osobiscie jestem zajarana , ze " obudzilam sie " w wieku 24 lat a nie teraz , bo dzis zalowalabym straconego czasu na zlosc, zal, wstyd, niezadowolenie, frustracje, strach , paraliz i placz
ale kazdy ma swoje tempo, wiec mam cicha nadzieje, ze sie przelamiesz
Reni-bedziesz miala szalona ciaze
HappyJo- witam Cie w naszej klasie 35+ . mamy tu fajne wyklady, warsztaty, praktyki, nauczysz sie wiele , ze jeszcze bedziesz ginexa zaginac na wizytach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 16:34
Mega, caffe, macduska, Mala79, kkisia, Iwone, Reni, Bliska 77, Sabina, Pusurek, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
HappyJo jak opowiadasz o swoim poprzednim lekarzu to tak jakby słyszała mojego byłego, jak poszłam we wrześniu rok temu do niego i mowię ze chcemy sie starać o drugie dziecko to tez mi powiedział to do roboty, no chyba nie musze pani mowić jak to sie robi! Dowcipniś za 2 grosze
Iwone, Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Ja to przechodzilam z troche innej perspektywy,nie byl to naturalny porod, tylko wyssanie ze mnie fragmentow cialka moich dzieci, a to byl 12sty tydzien,ciaza mnoga mialam wtedy 21 lat - widoku tego nigdy do konca zycia nie zapomne...
Tyle zapewne wystarczy wiecej nie napisze....
Dla mnie poronienie pustego jaja płodowego było traumą (tego się nie zapomina), a co dopiero to co opisujesz.
Ale trzeba być dobrej myśli.caffe, iwcia77, Mala79, gosia7122, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dajcie link do tego kotleta, bo nie chce mi sie szukac
- dzieki
Bliska- Bozia i Burszta tak fajnie napisaly , ze juz nic nie trzeba dodawac. osobiscie jestem zajarana , ze " obudzilam sie " w wieku 24 lat a nie teraz , bo dzis zalowalabym straconego czasu na zlosc, zal, wstyd, niezadowolenie, frustracje, strach , paraliz i placz
ale kazdy ma swoje tempo, wiec mam cicha nadzieje, ze sie przelamiesz
Reni-bedziesz miala szalona ciaze
HappyJo- witam Cie w naszej klasie 35+ . mamy tu fajne wyklady, warsztaty, praktyki, nauczysz sie wiele , ze jeszcze bedziesz ginexa zaginac na wizytachiwcia77, Bliska 77, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość