35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Jednak jestem nienormalna
obiecałam małżowi ze u niego w ciuchach tez poukładam....no to składam teraz te koszulki, spodenki, skarpetki, majty i wyzywam sama na siebie, głupia baba
w dodatku prasujeMega, iwcia77, kkisia, Bliska 77, caffe, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale o so chozi? w co?
Mega, Bliska 77, Iwone, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale o so chozi? w co?
Ja nie wiem czemu my jeszcze nie zamawiamy autokara wycieczkowegoiwcia77, Bliska 77, gretka, Iwone, Reni, caffe, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kiedyś słyszałam o jakiejś wodzie ze studni, czy kamieniu - tez podobno jak wypijesz czy usiądziesz to na 100% zajdziesz
Ja nie wiem czemu my jeszcze nie zamawiamy autokara wycieczkowegoMega lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Kiedyś słyszałam o jakiejś wodzie ze studni, czy kamieniu - tez podobno jak wypijesz czy usiądziesz to na 100% zajdziesz
Ja nie wiem czemu my jeszcze nie zamawiamy autokara wycieczkowegoMega, macduska, Iwone, kapturnica, Reni, caffe, kkisia, Sabina, malgos741, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a poza tym juz was widze : nawalone baby wywalaja sie z autokara, smiech na cale gardlo, spiewaja ...a tam juz na was czekaja makarony napalone z jezorami na wierzchu , orgia na calego i powrot do domu, za 4 tyg pozytywne testy i jakby nie bylo " wiara czyni cuda "
iwcia77, macduska, Reni, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHappyJo wrote:Ja też słyszałam, ze przy tylozgieciu to od tylca
No ja też ale,
ja mam tyłozgięcie od zawsze i na 100% moi synowie zostali poczeci w innych pozycjach ;-0
a teraz i od tyłi i od przodu i z boku i...... nic
To "gówno prawda" to taki sarkazm byłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 17:39
iwcia77, Iwone, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, malgos741, HappyJo, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kopiuje link dla ksiedza:
https://ovufriend.pl/pamietnik/cud-poczecia-z-pomoca-boza-moja-historia-quot-przepis-quot-na-cud-dla-wszystkich-zrozpaczonych,1312.html
no cóż
całą tajemnica tkwi w tym , żeby była skuteczna trzeba w to wierzyć
wtedy mozna sie spodziewac "cudów"
chociaz w mojej opini to sa wytłumaczalne zjawiska fizycznekapturnica, caffe, kkisia, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:No ja też ale,
ja mam tyłozgięcie od zawsze i na 1005 moi synowie zostali poczeci w innych pozycjach ;-0
a teraz i od tyłi i od przodu i z boku i...... nic
To "gówno prawda" to taki sarkazm byłmacduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość