35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Dziewczyny powiedzcie mi Alis córka ma mieć operację, co jej będą robić? Wiecie może?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 18:50
-
Hej Dziewczyny
Mam nadzieję, że dni mimo pogody płyną Wam harmonijnie
Ja mam ciągle coś, różne zajęcia i wczoraj ledwo znalazłam chwilę, żeby tempę wpisać. Zastanawiam się jak tam Szanowna Komisja ustosunkowała się (sic!) do moich odpowiedziSimba, caffe, kkisia, Sabina, ania.g, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - tą kupiłam - trochę taka ciemna, ale ja lubię raczej klasyczne...do tego se pierdykne jakie perły i bedzie..
http://www.sklep.prettygirl.pl/sukienki/2545-sukienka.html
gdyby tylko mozna bylo odciac kolnierzyk to podobalaby mi sie jeszcze bardziej
ale jak sie nie da to trudno, i tak bedziesz bardzo dobrze w niej wygladaccaffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mi się szpile Caffe bardzo podobają, ale mogę na nie tylko patrzeć
Bozia fajna kieca, ja lubię takie ubraniai trzymam kciuki za odstawienie słodyczy
Bozia3, Bursztyn, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie, lykam metformine i bromka i kwas foliowy 1000 j.m. - zle to znosze.
no wlasnie tez to dziwne, zobaczcie tutaj:https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=anna255
na pierwszy rzut oka- podwojna ovu?- ale dopiero cuda w notatkachgretka -
gretka wrote:Mega juz po?
Mam skierowanie w poniedziałek bede dzwonić do niego zeby mi podał termin - mam nadzieje ze na początek styczniano i siedzę na allegro i szukam taniego cisnieniomierza
EwaT, kapturnica, caffe, kkisia, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:znowu liczysz na cud?
no raczej cena jest dobra bo termin sie konczy a sklad dosc interesante...
A na cud oczywiscie ze licze..
W koncu płodziaki maja mi wypasc w swietaTo jak nie kurna jak tak ?
Ps..a ty liczysz na cud wpierdaszajac mace ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:43
Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Taaa
Mam skierowanie w poniedziałek bede dzwonić do niego zeby mi podał termin - mam nadzieje ze na początek styczniano i siedzę na allegro i szukam taniego cisnieniomierza
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:no raczej cena jest dobra bo termin sie konczy a sklad dosc interesante...
Ps..a ty liczysz na cud wpierdaszajac mace ?Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:no raczej cena jest dobra bo termin sie konczy a sklad dosc interesante...
Ps..a ty liczysz na cud wpierdaszajac mace ?EwaT, Mega, kkisia, Sabina, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość