35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
coś z nerkami jest problem, tzn. teraz już z jedną nerką, bo druga była wcześniej operowana.slash wrote:Dziewczyny powiedzcie mi Alis córka ma mieć operację, co jej będą robić? Wiecie może?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 18:50
-
Hej Dziewczyny

Mam nadzieję, że dni mimo pogody płyną Wam harmonijnie
Ja mam ciągle coś, różne zajęcia i wczoraj ledwo znalazłam chwilę, żeby tempę wpisać. Zastanawiam się jak tam Szanowna Komisja ustosunkowała się (sic!) do moich odpowiedzi
Simba, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
bardzo ladna kiecaBozia3 wrote:Bursztyn - tą kupiłam - trochę taka ciemna, ale ja lubię raczej klasyczne...do tego se pierdykne jakie perły i bedzie..
http://www.sklep.prettygirl.pl/sukienki/2545-sukienka.html
gdyby tylko mozna bylo odciac kolnierzyk to podobalaby mi sie jeszcze bardziej
ale jak sie nie da to trudno, i tak bedziesz bardzo dobrze w niej wygladac
caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi też się podobają bo są dziwne, a ja lubię dziwne butySabina wrote:Mi się szpile Caffe bardzo podobają, ale mogę na nie tylko patrzeć

Bozia fajna kieca, ja lubię takie ubrania
i trzymam kciuki za odstawienie słodyczy 
Bozia3, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie, lykam metformine i bromka i kwas foliowy 1000 j.m. - zle to znosze.
no wlasnie tez to dziwne, zobaczcie tutaj:https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=anna255
na pierwszy rzut oka- podwojna ovu?- ale dopiero cuda w notatkachgretka -
Taaagretka wrote:Mega juz po?
Mam skierowanie w poniedziałek bede dzwonić do niego zeby mi podał termin - mam nadzieje ze na początek stycznia
no i siedzę na allegro i szukam taniego cisnieniomierza
EwaT, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:znowu liczysz na cud?

no raczej cena jest dobra bo termin sie konczy a sklad dosc interesante...
A na cud oczywiscie ze licze..
W koncu płodziaki maja mi wypasc w swieta
To jak nie kurna jak tak ? 
Ps..a ty liczysz na cud wpierdaszajac mace ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:43
Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
Laparoskopie z droznoscia bedziesz miala???Mega wrote:Taaa
Mam skierowanie w poniedziałek bede dzwonić do niego zeby mi podał termin - mam nadzieje ze na początek stycznia
no i siedzę na allegro i szukam taniego cisnieniomierza
Mega lubi tę wiadomość

-
nie, na orgazm stulecia, kurwakapturnica wrote:no raczej cena jest dobra bo termin sie konczy a sklad dosc interesante...
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ja troche tak bo zakupilam pare dni temu, przyslali i dzis zapodalam, ale to glownie dlatego ze Ewka mowila ze dobrze wplywa na libido i inne. U mnie niedobor, byloby jak znalazl kiedy maz wroci (cholera wie kiedy)kapturnica wrote:no raczej cena jest dobra bo termin sie konczy a sklad dosc interesante...
EwaT, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość