X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja tez :)
    i nie tylko buty :)
    hehehehe ;D

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja troche tak bo zakupilam pare dni temu, przyslali i dzis zapodalam, ale to glownie dlatego ze Ewka mowila ze dobrze wplywa na libido i inne. U mnie niedobor, byloby jak znalazl kiedy maz wroci (cholera wie kiedy)
    dobrze zrobiłas bo działa
    może na wykresie nie widać ale na serio podle sie czuje, teraz mam 38 i głowa mnie napierdala, oddychac pzrez nos nie moge :(

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Laparoskopie z droznoscia bedziesz miala???
    Si :)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka ta maca?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja troche tak bo zakupilam pare dni temu, przyslali i dzis zapodalam, ale to glownie dlatego ze Ewka mowila ze dobrze wplywa na libido i inne. U mnie niedobor, byloby jak znalazl kiedy maz wroci (cholera wie kiedy)

Ale masz na mysli mace czy te saszetki co pytałam..Bo sie lekko pogubilam....
    Wzielam ten prenatal pro baby za niecale 20zeta to skusiłam sie,,,,..Wiem ,ze pewnie ze 3miechy pasowaloby to brac ale cena bez tej znizki -wbija w ziemie stówa za 15saszetek to jednak nie malo.No i inofem wzielam na probe..Zobaczymy jak to smakuje..
    W koncu licze na cud 8).

EDIT-juz wiem ,ze pisałas o macy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:16

Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    laski brala to ktora???
    http://www.aptekaolimpijska.com.pl/index.php/produkt/prenatal-probaby-woman-15-saszetek-man-15-saszetek

Ja powiem tak, ja nie wierze juz w takie chemiczne cuda.
    Moge tylko doradzic ze karmiłam swojego męza orzechami brazylijskimi 5 dziennie musiał zjesc. Przy okazji ja tez czasem z nim podjadałam bo bardzo dobre.

Czy pomogły nie wiem, bo w sumie mielismy zrobic badanie nasienia powtórne ale nie zdążylismy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:19

caffe, iwcia77, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Si :)
    Idobrze..Posprawdzaja , przepłukaja co trzeba i bedzie sprzet grał i buczał .Najgorsze chyba w tym wszystki jest ten płyn do picia na przeczyszczenie ..No i po zabiegumi akurat dokuczał dosc mocno bol w ramionach jakies 2dni..Nie mogłam sie za bardzo ruszac i oddychac głebiej... Natomiast dziurki kompletnie nie bolały mnie.

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Ja powiem tak, ja nie wierze juz w takie chemiczne cuda.
    Moge tylko doradzic ze karmiłam swojego męza orzechami brazylijskimi 5 dziennie musiał zjesc. Przy okazji ja tez czasem z nim podjadałam bo bardzo dobre.

Czy pomogły nie wiem, bo w sumie mielismy zrobic badanie nasienia powtórne ale nie zdążylismy :)

U mojego chUopa nasienie w porzadku.....Ja mam problem z pcos, torbielami i jednostronną drożnośc..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mojego chUopa nasienie w porzadku.....Ja mam problem z pcos, torbielami i jednostronną drożnośc..

Aha to cofam wypowiedz :) ale moze innym pomoże.
    Badaliście nasienie z morfologią?

U to juz na tym to się kompletnie nie znam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:25

klz98u696p33kjce.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Aha to cofam wypowiedz :) ale moze innym pomoże.
    Badaliście nasienie z morfologią?

U to juz na tym to się kompletnie nie znam.
    Oczywista oczywistosc..U mojego plemnikow jak mrowkow w badaniu bylo ponad 720mln,,Mial troche zanizona ruchliwosc i morfologie ..Ale lekarz stwierdzil ,ze przede wszystkm liczy sie ilosc ..No i suplementuje sie salfazinem i selenem..Takze to u mnie niestety zawieszenie nawala 8)

Mega, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Idobrze..Posprawdzaja , przepłukaja co trzeba i bedzie sprzet grał i buczał .Najgorsze chyba w tym wszystki jest ten płyn do picia na przeczyszczenie ..No i po zabiegumi akurat dokuczał dosc mocno bol w ramionach jakies 2dni..Nie mogłam sie za bardzo ruszac i oddychac głebiej... Natomiast dziurki kompletnie nie bolały mnie.
    Mam isc do szpitala, robią to w znieczuleniu ogólnym i na drugi dzien do domu :) liczę na to ze mnie tam poprzepychaja i wreszcie pyknie ;) a szpital mam prywatny ale maja tez podpisana umowę z NFZ, ale na nfz wysyłają tylko swoje pacjentki. Jak sie uda to tam chce rodzic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:34

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiesz ze salfazin bierze się na noc?
    Kiedys gdzies czytałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:33

klz98u696p33kjce.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mam isc do szpitala, robią to w znieczuleniu ogólnym i na drugi dzien do domu :) liczę na to ze mnie tam poprzezywajmy i wreszcie pyknie ;) a szpital mam prywatny ale maja tez podpisana umowę z NFZ, ale na nfz wysyłają tylko swoje pacjentki. Jak sie uda to tam chce rodzic ;)
    No ja tez mialam na nfz.I rowneiz w znieczuleniu ogolnum..Laparo objelo u mnie histeroskopie , droznosc jajowodow i kauteryzacje janika plus usniecie zrostow w otrzewnej.Przyszlam jednego dnia rano na czczo, porobili wszelkie badania , popoludniu dietka i 2litry syfu na przeczyszczenie..Wstretne to bylo ci pwoiem..No i nastepnego dnia rano zabieg ,ale wyszlam kolejnego do poludnia.U nas w ten sam nie wypuszczaja co zabieg bo jeszcze kroplowki daja do wieczora plus obserwuja czy nie doszlo do jakichs perforacji...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:38

Mega, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    A wiesz ze salfazin bierze się na noc?
    Kiedys gdzies czytałam.
    No w ulotce pisze wszystko 8) Na noc przez to z tego co pamietam ,ze najlepiej sie przyswaja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:38

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja tez mialam na nfz.I rowneiz w znieczuleniu ogolnum..Laparo objelo u mnie histeroskopie , droznosc jajowodow i kauteryzacje janika plus usniecie zrostow w otrzewnej.Przyszlam jednego dnia rano na czczo, porobili wszelkie badania , popoludniu dietka i 2litry syfu na przeczyszczenie..Wstretne to bylo ci pwoiem..No i nastepnego dnia rano zabieg ,ale wyszlam kolejnego do poludnia.U nas w ten sam nie wypuszczaja co zabieg bo jeszcze kroplowki daja do wieczora plus obserwuja czy nie doszlo do jakichs perforacji...
    Tez mam miec pełny zabieg, jak coś zobaczą to od razu bedą naprawiać ;)

Iwone lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tez mam miec pełny zabieg, jak coś zobaczą to od razu bedą naprawiać ;)
    I tak najlepiej chyba niz przechodzi hsg na zywca a pozniej w razie wyniku niejednoznacznego laparo...Jak trza to trza..Niby tylko zabieg ale czlowieka i tak nerwy nosily czy wszystko bedzie jako tako po tylu latach...

Sabina, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I tak najlepiej chyba niz przechodzi hsg na zywca a pozniej w razie wyniku niejednoznacznego laparo...Jak trza to trza..Niby tylko zabieg ale czlowieka i tak nerwy nosily czy wszystko bedzie jako tako po tylu latach...
    Dokadnie

kapturnica lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po cichu liczę ze uda mi sie bez tego, a jak nie to zaraz po, po zabiegu mam miec stymulację wiec mam nadzieje ze jakoś to wszystko mi pomoże.

Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja po cichu liczę ze uda mi sie bez tego, a jak nie to zaraz po, po zabiegu mam miec stymulację wiec mam nadzieje ze jakoś to wszystko mi pomoże.
    Mi stymulacje po laparo niestety nie pomogly..ALe Ty nie masz pcos to mysle ,ze zaskoczysz momencik 8)

Mega, malgos741, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi stymulacje po laparo niestety nie pomogly..ALe Ty nie masz pcos to mysle ,ze zaskoczysz momencik 8)
    OBY!

malgos741, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5820 5821 5822 5823 5824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ