35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ja troche tak bo zakupilam pare dni temu, przyslali i dzis zapodalam, ale to glownie dlatego ze Ewka mowila ze dobrze wplywa na libido i inne. U mnie niedobor, byloby jak znalazl kiedy maz wroci (cholera wie kiedy)
może na wykresie nie widać ale na serio podle sie czuje, teraz mam 38 i głowa mnie napierdala, oddychac pzrez nos nie moge -
Bursztyn wrote:ja troche tak bo zakupilam pare dni temu, przyslali i dzis zapodalam, ale to glownie dlatego ze Ewka mowila ze dobrze wplywa na libido i inne. U mnie niedobor, byloby jak znalazl kiedy maz wroci (cholera wie kiedy)
Ale masz na mysli mace czy te saszetki co pytałam..Bo sie lekko pogubilam....
Wzielam ten prenatal pro baby za niecale 20zeta to skusiłam sie,,,,..Wiem ,ze pewnie ze 3miechy pasowaloby to brac ale cena bez tej znizki -wbija w ziemie stówa za 15saszetek to jednak nie malo.No i inofem wzielam na probe..Zobaczymy jak to smakuje..
W koncu licze na cud.
EDIT-juz wiem ,ze pisałas o macyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:16
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:laski brala to ktora???
http://www.aptekaolimpijska.com.pl/index.php/produkt/prenatal-probaby-woman-15-saszetek-man-15-saszetek
Ja powiem tak, ja nie wierze juz w takie chemiczne cuda.
Moge tylko doradzic ze karmiłam swojego męza orzechami brazylijskimi 5 dziennie musiał zjesc. Przy okazji ja tez czasem z nim podjadałam bo bardzo dobre.
Czy pomogły nie wiem, bo w sumie mielismy zrobic badanie nasienia powtórne ale nie zdążylismyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:19
caffe, iwcia77, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Si
Mega lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Ja powiem tak, ja nie wierze juz w takie chemiczne cuda.
Moge tylko doradzic ze karmiłam swojego męza orzechami brazylijskimi 5 dziennie musiał zjesc. Przy okazji ja tez czasem z nim podjadałam bo bardzo dobre.
Czy pomogły nie wiem, bo w sumie mielismy zrobic badanie nasienia powtórne ale nie zdążylismy
U mojego chUopa nasienie w porzadku.....Ja mam problem z pcos, torbielami i jednostronną drożnośc.. -
kapturnica wrote:U mojego chUopa nasienie w porzadku.....Ja mam problem z pcos, torbielami i jednostronną drożnośc..
Aha to cofam wypowiedzale moze innym pomoże.
Badaliście nasienie z morfologią?
U to juz na tym to się kompletnie nie znam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:25
-
slash wrote:Aha to cofam wypowiedz
ale moze innym pomoże.
Badaliście nasienie z morfologią?
U to juz na tym to się kompletnie nie znam.Mega, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Idobrze..Posprawdzaja , przepłukaja co trzeba i bedzie sprzet grał i buczał .Najgorsze chyba w tym wszystki jest ten płyn do picia na przeczyszczenie ..No i po zabiegumi akurat dokuczał dosc mocno bol w ramionach jakies 2dni..Nie mogłam sie za bardzo ruszac i oddychac głebiej... Natomiast dziurki kompletnie nie bolały mnie.
liczę na to ze mnie tam poprzepychaja i wreszcie pyknie
a szpital mam prywatny ale maja tez podpisana umowę z NFZ, ale na nfz wysyłają tylko swoje pacjentki. Jak sie uda to tam chce rodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:34
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mam isc do szpitala, robią to w znieczuleniu ogólnym i na drugi dzien do domu
liczę na to ze mnie tam poprzezywajmy i wreszcie pyknie
a szpital mam prywatny ale maja tez podpisana umowę z NFZ, ale na nfz wysyłają tylko swoje pacjentki. Jak sie uda to tam chce rodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 21:38
Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja tez mialam na nfz.I rowneiz w znieczuleniu ogolnum..Laparo objelo u mnie histeroskopie , droznosc jajowodow i kauteryzacje janika plus usniecie zrostow w otrzewnej.Przyszlam jednego dnia rano na czczo, porobili wszelkie badania , popoludniu dietka i 2litry syfu na przeczyszczenie..Wstretne to bylo ci pwoiem..No i nastepnego dnia rano zabieg ,ale wyszlam kolejnego do poludnia.U nas w ten sam nie wypuszczaja co zabieg bo jeszcze kroplowki daja do wieczora plus obserwuja czy nie doszlo do jakichs perforacji...
Iwone lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Tez mam miec pełny zabieg, jak coś zobaczą to od razu bedą naprawiać
Sabina, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I tak najlepiej chyba niz przechodzi hsg na zywca a pozniej w razie wyniku niejednoznacznego laparo...Jak trza to trza..Niby tylko zabieg ale czlowieka i tak nerwy nosily czy wszystko bedzie jako tako po tylu latach...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja po cichu liczę ze uda mi sie bez tego, a jak nie to zaraz po, po zabiegu mam miec stymulację wiec mam nadzieje ze jakoś to wszystko mi pomoże.
Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja po cichu liczę ze uda mi sie bez tego, a jak nie to zaraz po, po zabiegu mam miec stymulację wiec mam nadzieje ze jakoś to wszystko mi pomoże.
Mega, malgos741, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mi stymulacje po laparo niestety nie pomogly..ALe Ty nie masz pcos to mysle ,ze zaskoczysz momencik
malgos741, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość