X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ej no! Nie mozna tak!
    Rzeczywiście? Zabron mi
    ;)

Pusurek, Mega, malgos741, kkisia, Bursztyn, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ha ha ha! Cudo! :)
    wlaczylam z ciekawosci- to jest to! :) teraz nie mam czasu obejrzec bo troche trwa, ale jak skoncze pisac eseje na zaliczenie to na pewno sobie zapodam :)
    Bozia pewnie zna :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede czytac Adamkowi Puha. Gorzej, ja bajke mu pokaze! :-P

Mega, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Rzeczywiście? Zabron mi
    ;)
    :P

malgos741, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja bede czytac Adamkowi Puha. Gorzej, ja bajke mu pokaze! :-P
    ale z ilustracja Simby ;-)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale z ilustracja Simby ;-)
    Nie, swintucho jedna. Te sobie obejrzy sam, jak bedzie duzy. Z mamusia bedzie czytal klasyka.

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia pewnie zna :)
    pumpurumpum, pamparampam - haraszo żywiot na svietie Wini Puch :)... znam znam...:)
    ach gdzie moje dzieciństwo...:) tam to były normalne Kubusie - porządne...a nie takie oblechy ze zgniłego zachodu...fuj...:)

malgos741, Simba, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega - ja też miałam laparo z histero - w narkozie. Nie wiem, jak u Ciebie w szpitalu, ale u mnie nie podawali mi żadnego płynu jak Kapcie...Byłam przyjęta dzień wcześniej - potem od następnego dnia na czczo i potem lewatywa i zabieg....na drugi dzień do domu, na drugi cykl - ciąża :)

Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie, swintucho jedna. Te sobie obejrzy sam, jak bedzie duzy. Z mamusia bedzie czytal klasyka.
    dotego czasu wycofaja perwe z druku ;)

Bozia3, Simba, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą.

My chrzcimy Wojtka 14 grunia i robimy przyjęcie w tej samej restauracji co po ślubie. W naszym 49-metrowym mieszkaniu nie ma gdzie porządnego stołu postawić, przy którym można by usadzić gości i po drugie ja też chcę być gościem a nie kursować między kuchnią a pokojem. Mam nadzieję, że formalności w kościele pójdą nam łatwiej niż przy ślubie.

Bozia, spójrz na tą stronkę. Tu są niegłupie ubranka na chrzest. http://www.usia.pl/
    Firma jest pod Krakowem, więc można podjechać.

I jeszcze jedno. Czy Ty Bozia pisałaś, że usg bioder niemowląt nie jest już refundowane? Ja dostałam skierowanie od pediatry. W moim powiatowym mieście są dwa prywatne gabinety, które mają konrakt z nfz. Zadzwoniłam, dostaliśmy szybko termi i już jesteśmy po.

Mega, Bozia3, kkisia, Iwone, iwcia77, Simba, ania.g, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mega - ja też miałam laparo z histero - w narkozie. Nie wiem, jak u Ciebie w szpitalu, ale u mnie nie podawali mi żadnego płynu jak Kapcie...Byłam przyjęta dzień wcześniej - potem od następnego dnia na czczo i potem lewatywa i zabieg....na drugi dzień do domu, na drugi cykl - ciąża :)
    Płyn nie płyn, to mało wazne ;) ta ciaza to jest to, oto mi chodzi ;)

malgos741, Bozia3, kkisia, Iwone, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Płyn nie płyn, to mało wazne ;) ta ciaza to jest to, oto mi chodzi ;)
    i to jest to ;)

Bozia3, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam wieczorową porą.

My chrzcimy Wojtka 14 grunia i robimy przyjęcie w tej samej restauracji co po ślubie. W naszym 49-metrowym mieszkaniu nie ma gdzie porządnego stołu postawić, przy którym można by usadzić gości i po drugie ja też chcę być gościem a nie kursować między kuchnią a pokojem. Mam nadzieję, że formalności w kościele pójdą nam łatwiej niż przy ślubie.

Bozia, spójrz na tą stronkę. Tu są niegłupie ubranka na chrzest. http://www.usia.pl/

I jeszcze jedno. Czy Ty Bozia pisałaś, że usg bioder niemowląt nie jest już refundowane? Ja dostałam skierowanie od pediatry. W moim powiatowym mieście są dwa prywatne gabinety, które mają konrakt z nfz. Zadzwoniłam, dostaliśmy szybko termi i już jesteśmy po.
    dzięki za link - przeglądne...
    a jesli chodzi o USG to miałaś szczęscie - bo Kraków juz tylko prywatnie. Zaledwie kilka działa na NFZ - i wszedzie brak miejsc..

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę spaćku bo od jutra maraton, nie dość że od 10tej w robocie to na 13tą ginek
    (jazda przez pół miasta) to na 14tą następna klientka do 17.30 a później granie na imprezce a w sobotę powtórka z rozrywki tylko jeszcze przebieranki ( będę czarownicą ;)

Mega, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    idę spaćku bo od jutra maraton, nie dość że od 10tej w robocie to na 13tą ginek
    (jazda przez pół miasta) to na 14tą następna klientka do 17.30 a później granie na imprezce a w sobotę powtórka z rozrywki tylko jeszcze przebieranki ( będę czarownicą ;)
    Helloween?
    Tez już uciekam :) spokojnej nocki :)

Iwone lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a ja ważę więcej niż przed ciążą, ale tyle co chciałam i nie zrzucam, no chyba ze się te kilogramy same zrzucą. Pewnie tak będzie gdy wrócę do pracy...
    Ja mam za dwa dni trzeci trymestr i 8 kg na plusie i po Prenatal Classic też mam wyniki morfologi super

Iwone, Mega, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam wieczorową porą.

Mysza kolejny raz wybraliście datę która ma związek ze mną, albo moją rodziną :) 14.12 mam urodziny :)

Mega, iwcia77, Dorka1979, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 00:35

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zrobiło mi się czarno-białe w wykresie bo nie wykupiłam abonamentu :(

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-) w piatek

kkisia, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 5822 5823 5824 5825 5826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ