X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ej no! Nie mozna tak!
    Rzeczywiście? Zabron mi
    ;)

Pusurek, Mega, malgos741, kkisia, Bursztyn, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ha ha ha! Cudo! :)
    wlaczylam z ciekawosci- to jest to! :) teraz nie mam czasu obejrzec bo troche trwa, ale jak skoncze pisac eseje na zaliczenie to na pewno sobie zapodam :)
    Bozia pewnie zna :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede czytac Adamkowi Puha. Gorzej, ja bajke mu pokaze! :-P

Mega, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Rzeczywiście? Zabron mi
    ;)
    :P

malgos741, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja bede czytac Adamkowi Puha. Gorzej, ja bajke mu pokaze! :-P
    ale z ilustracja Simby ;-)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale z ilustracja Simby ;-)
    Nie, swintucho jedna. Te sobie obejrzy sam, jak bedzie duzy. Z mamusia bedzie czytal klasyka.

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia pewnie zna :)
    pumpurumpum, pamparampam - haraszo żywiot na svietie Wini Puch :)... znam znam...:)
    ach gdzie moje dzieciństwo...:) tam to były normalne Kubusie - porządne...a nie takie oblechy ze zgniłego zachodu...fuj...:)

malgos741, Simba, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega - ja też miałam laparo z histero - w narkozie. Nie wiem, jak u Ciebie w szpitalu, ale u mnie nie podawali mi żadnego płynu jak Kapcie...Byłam przyjęta dzień wcześniej - potem od następnego dnia na czczo i potem lewatywa i zabieg....na drugi dzień do domu, na drugi cykl - ciąża :)

Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie, swintucho jedna. Te sobie obejrzy sam, jak bedzie duzy. Z mamusia bedzie czytal klasyka.
    dotego czasu wycofaja perwe z druku ;)

Bozia3, Simba, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą.

My chrzcimy Wojtka 14 grunia i robimy przyjęcie w tej samej restauracji co po ślubie. W naszym 49-metrowym mieszkaniu nie ma gdzie porządnego stołu postawić, przy którym można by usadzić gości i po drugie ja też chcę być gościem a nie kursować między kuchnią a pokojem. Mam nadzieję, że formalności w kościele pójdą nam łatwiej niż przy ślubie.

Bozia, spójrz na tą stronkę. Tu są niegłupie ubranka na chrzest. http://www.usia.pl/
    Firma jest pod Krakowem, więc można podjechać.

I jeszcze jedno. Czy Ty Bozia pisałaś, że usg bioder niemowląt nie jest już refundowane? Ja dostałam skierowanie od pediatry. W moim powiatowym mieście są dwa prywatne gabinety, które mają konrakt z nfz. Zadzwoniłam, dostaliśmy szybko termi i już jesteśmy po.

Mega, Bozia3, kkisia, Iwone, iwcia77, Simba, ania.g, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mega - ja też miałam laparo z histero - w narkozie. Nie wiem, jak u Ciebie w szpitalu, ale u mnie nie podawali mi żadnego płynu jak Kapcie...Byłam przyjęta dzień wcześniej - potem od następnego dnia na czczo i potem lewatywa i zabieg....na drugi dzień do domu, na drugi cykl - ciąża :)
    Płyn nie płyn, to mało wazne ;) ta ciaza to jest to, oto mi chodzi ;)

malgos741, Bozia3, kkisia, Iwone, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Płyn nie płyn, to mało wazne ;) ta ciaza to jest to, oto mi chodzi ;)
    i to jest to ;)

Bozia3, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam wieczorową porą.

My chrzcimy Wojtka 14 grunia i robimy przyjęcie w tej samej restauracji co po ślubie. W naszym 49-metrowym mieszkaniu nie ma gdzie porządnego stołu postawić, przy którym można by usadzić gości i po drugie ja też chcę być gościem a nie kursować między kuchnią a pokojem. Mam nadzieję, że formalności w kościele pójdą nam łatwiej niż przy ślubie.

Bozia, spójrz na tą stronkę. Tu są niegłupie ubranka na chrzest. http://www.usia.pl/

I jeszcze jedno. Czy Ty Bozia pisałaś, że usg bioder niemowląt nie jest już refundowane? Ja dostałam skierowanie od pediatry. W moim powiatowym mieście są dwa prywatne gabinety, które mają konrakt z nfz. Zadzwoniłam, dostaliśmy szybko termi i już jesteśmy po.
    dzięki za link - przeglądne...
    a jesli chodzi o USG to miałaś szczęscie - bo Kraków juz tylko prywatnie. Zaledwie kilka działa na NFZ - i wszedzie brak miejsc..

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę spaćku bo od jutra maraton, nie dość że od 10tej w robocie to na 13tą ginek
    (jazda przez pół miasta) to na 14tą następna klientka do 17.30 a później granie na imprezce a w sobotę powtórka z rozrywki tylko jeszcze przebieranki ( będę czarownicą ;)

Mega, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    idę spaćku bo od jutra maraton, nie dość że od 10tej w robocie to na 13tą ginek
    (jazda przez pół miasta) to na 14tą następna klientka do 17.30 a później granie na imprezce a w sobotę powtórka z rozrywki tylko jeszcze przebieranki ( będę czarownicą ;)
    Helloween?
    Tez już uciekam :) spokojnej nocki :)

Iwone lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a ja ważę więcej niż przed ciążą, ale tyle co chciałam i nie zrzucam, no chyba ze się te kilogramy same zrzucą. Pewnie tak będzie gdy wrócę do pracy...
    Ja mam za dwa dni trzeci trymestr i 8 kg na plusie i po Prenatal Classic też mam wyniki morfologi super

Iwone, Mega, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam wieczorową porą.

Mysza kolejny raz wybraliście datę która ma związek ze mną, albo moją rodziną :) 14.12 mam urodziny :)

Mega, iwcia77, Dorka1979, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 00:35

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zrobiło mi się czarno-białe w wykresie bo nie wykupiłam abonamentu :(

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-) w piatek

kkisia, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 5822 5823 5824 5825 5826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ