35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Bozia pewnie zna
... znam znam...
ach gdzie moje dzieciństwo...tam to były normalne Kubusie - porządne...a nie takie oblechy ze zgniłego zachodu...fuj...
malgos741, Simba, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega - ja też miałam laparo z histero - w narkozie. Nie wiem, jak u Ciebie w szpitalu, ale u mnie nie podawali mi żadnego płynu jak Kapcie...Byłam przyjęta dzień wcześniej - potem od następnego dnia na czczo i potem lewatywa i zabieg....na drugi dzień do domu, na drugi cykl - ciąża
Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą.
My chrzcimy Wojtka 14 grunia i robimy przyjęcie w tej samej restauracji co po ślubie. W naszym 49-metrowym mieszkaniu nie ma gdzie porządnego stołu postawić, przy którym można by usadzić gości i po drugie ja też chcę być gościem a nie kursować między kuchnią a pokojem. Mam nadzieję, że formalności w kościele pójdą nam łatwiej niż przy ślubie.
Bozia, spójrz na tą stronkę. Tu są niegłupie ubranka na chrzest. http://www.usia.pl/
Firma jest pod Krakowem, więc można podjechać.
I jeszcze jedno. Czy Ty Bozia pisałaś, że usg bioder niemowląt nie jest już refundowane? Ja dostałam skierowanie od pediatry. W moim powiatowym mieście są dwa prywatne gabinety, które mają konrakt z nfz. Zadzwoniłam, dostaliśmy szybko termi i już jesteśmy po.
Mega, Bozia3, kkisia, Iwone, iwcia77, Simba, ania.g, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mega - ja też miałam laparo z histero - w narkozie. Nie wiem, jak u Ciebie w szpitalu, ale u mnie nie podawali mi żadnego płynu jak Kapcie...Byłam przyjęta dzień wcześniej - potem od następnego dnia na czczo i potem lewatywa i zabieg....na drugi dzień do domu, na drugi cykl - ciąża
ta ciaza to jest to, oto mi chodzi
malgos741, Bozia3, kkisia, Iwone, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Płyn nie płyn, to mało wazne
ta ciaza to jest to, oto mi chodzi
Bozia3, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mysza1975 wrote:Witam wieczorową porą.
My chrzcimy Wojtka 14 grunia i robimy przyjęcie w tej samej restauracji co po ślubie. W naszym 49-metrowym mieszkaniu nie ma gdzie porządnego stołu postawić, przy którym można by usadzić gości i po drugie ja też chcę być gościem a nie kursować między kuchnią a pokojem. Mam nadzieję, że formalności w kościele pójdą nam łatwiej niż przy ślubie.
Bozia, spójrz na tą stronkę. Tu są niegłupie ubranka na chrzest. http://www.usia.pl/
I jeszcze jedno. Czy Ty Bozia pisałaś, że usg bioder niemowląt nie jest już refundowane? Ja dostałam skierowanie od pediatry. W moim powiatowym mieście są dwa prywatne gabinety, które mają konrakt z nfz. Zadzwoniłam, dostaliśmy szybko termi i już jesteśmy po.
a jesli chodzi o USG to miałaś szczęscie - bo Kraków juz tylko prywatnie. Zaledwie kilka działa na NFZ - i wszedzie brak miejsc.. -
idę spaćku bo od jutra maraton, nie dość że od 10tej w robocie to na 13tą ginek
(jazda przez pół miasta) to na 14tą następna klientka do 17.30 a później granie na imprezce a w sobotę powtórka z rozrywki tylko jeszcze przebieranki ( będę czarownicąMega, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:idę spaćku bo od jutra maraton, nie dość że od 10tej w robocie to na 13tą ginek
(jazda przez pół miasta) to na 14tą następna klientka do 17.30 a później granie na imprezce a w sobotę powtórka z rozrywki tylko jeszcze przebieranki ( będę czarownicą
Tez już uciekamspokojnej nocki
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:a ja ważę więcej niż przed ciążą, ale tyle co chciałam i nie zrzucam, no chyba ze się te kilogramy same zrzucą. Pewnie tak będzie gdy wrócę do pracy...
Iwone, Mega, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam wieczorową porą.
I jeszcze jedno. Czy Ty Bozia pisałaś, że usg bioder niemowląt nie jest już refundowane? Ja dostałam skierowanie od pediatry. W moim powiatowym mieście są dwa prywatne gabinety, które mają konrakt z nfz. Zadzwoniłam, dostaliśmy szybko termi i już jesteśmy po.14.12 mam urodziny
Mega, iwcia77, Dorka1979, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość