35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Wszystko zrobiło mi się czarno-białe w wykresie bo nie wykupiłam abonamentu
Dzien dobry, brrrr zimno....dobrze ze na razie nie musze wychodzić spod kołdrya popołudnie mam takie ze nie wiem jak to ogarnę...no nic, na razie czekam aż sie towarzystwo szkolno pracowe zawinie
Kręgosłup mnie napierdziela bo wczoraj ściągałam tapetę w kuchni.... No i zrobiłam porządek w starych pluszakach mojej córy, faktycznie to siedlisko kurzu, z dwóch kartonów został jedenWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 07:31
moremi, malgos741, Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Mam dziś wolne, miałam spać do oporu więc wstalam o 7
Dziś zaplanowała mycie okien
Buziorymałymi kroczkami, nie nerwowo robię porządki generalne - przy okazji malowania, a bedzie już porządek na święta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 07:34
Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry w piąteczek
Sabinka ty lepiej okien to nie myj, Cafe dobrze radzi.caffe, Mega, gretka, kkisia, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry
To ostatni dzień wolności dla mnie. W poniedziałek mąż wraca do pracy i bez dziecka na dłużej to się prędko nie wyrwę. Moja przyjaciółka pracuje w weekendy i został nam tylko dziś ten jeden dzień żeby się gdzieś urwać bez dzieci. Fajnie było ale się skończyło. Wstawał ze mną do dziecka w nocy a rano mogłam spokojnie kawę wypić. Teraz pora wracać do rzeczywistości. Najtrudniej to będzie rano z całą trójką wyjść do szkoły na 8 bo Marcel będzie musiał ze mną odwozić siostry.malgos741, Iwone, kkisia, caffe, moremi, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
To ostatni dzień wolności dla mnie. W poniedziałek mąż wraca do pracy i bez dziecka na dłużej to się prędko nie wyrwę. Moja przyjaciółka pracuje w weekendy i został nam tylko dziś ten jeden dzień żeby się gdzieś urwać bez dzieci. Fajnie było ale się skończyło. Wstawał ze mną do dziecka w nocy a rano mogłam spokojnie kawę wypić. Teraz pora wracać do rzeczywistości. Najtrudniej to będzie rano z całą trójką wyjść do szkoły na 8 bo Marcel będzie musiał ze mną odwozić siostry.ania.g lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Witam
Mam dziś wolne, miałam spać do oporu więc wstalam o 7
Dziś zaplanowała mycie okien
Buziory
Sabinka, dziewczyny dobrze radza- ja bym tez tam takich ekscesow nie planowala na poczatku ciazy..malgos741, caffe, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hejka,wczoraj mieliśmy konsultacje w klinice,usg i testy krwi na milion rzeczy,akurat jestem ok owulacji wiec było piękne duże jajko i mnóstwo maleńkich w obu co wróży dobrze na przyszłość.od 21 dnia mojego następnego cyklu zaczynamy stymulację hormonalna i początek lutego powinnam mieć pobranie jajeczek i transfer.a z innej beczki jak wiecie zostane babcia w kwietniu i okazało się ze będzie to mały chłopiec.happy.
pozdrawiam wszystkie
paszczakin, EwaT, anna maria, malgos741, kapturnica, gretka, Reni, kkisia, caffe, moremi, Bozia3, Mega, Bursztyn, Simba, gosia7122, ania.g, iwcia77, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Hejka,wczoraj mieliśmy konsultacje w klinice,usg i testy krwi na milion rzeczy,akurat jestem ok owulacji wiec było piękne duże jajko i mnóstwo maleńkich w obu co wróży dobrze na przyszłość.od 21 dnia mojego następnego cyklu zaczynamy stymulację hormonalna i początek lutego powinnam mieć pobranie jajeczek i transfer.a z innej beczki jak wiecie zostane babcia w kwietniu i okazało się ze będzie to mały chłopiec.happy.
pozdrawiam wszystkie
Asia, wybacz ze nie pamietam- u Was jest niepolodnosc idiopatyczna, czy macie jakas diagnoze?anna maria, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość