35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Paszczakin jesz jakies witaminy w tabletkach?
nic aktualnie nie jem, bo mi lekarz kazal przestac.. nawet kwas foliowy- powiedzial, ze te moje pawiowanie moze byc tym wzmagane.. aktualnie biore tylko raz tygodniowo pol piguly na prolaktyne, a i to skoncze za miesiac z kawalkiem (koniec drugiego trymestru)..
niemniej ostatnio wyludzilam od internisty skierowanie na morfologie i teraz musze tylko znalesc dzien, gdzie bede mialal auto i czas zeby na czczo podjechac na badania.. moze za tydzien..Simba, iwcia77, kkisia, Sabina, slash, moremi lubią tę wiadomość
-
a- i jesli nie bede miala jakis duzych brakow, to nic brac nie zamierzam.. bo powoli zaczynam jesc jak czlowiek i teoretycznie jestem w stanie uzupelniac niedobory zarciem
wczesniej bralam vit.D, magnez i kwas foliowy..Sabina, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:ja brałam Elevit Pronatal na przemiennie z Prenatal Classic i też wyniki miałam ok do ok 7-8 m-c, ale wtedy większości spada żelazo
A w ogole, panienki, to brakuje mi 1 kg do osiagniecia wagi w ktorej sie najlepiej czuje. Waze 6 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze i 16 kg mniej od dnia porodu.
Pisze, bo Bozia cos wspomniala, ze zacichlam.
caffe, Mega, iwcia77, kkisia, Sabina, slash, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A mi z Prenatal Classic nic nie spadalo nigdy, wlosy tyz nie wylaza po porodzie.
A w ogole, panienki, to brakuje mi 1 kg do osiagniecia wagi w ktorej sie najlepiej czuje. Waze 6 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze i 16 kg mniej od dnia porodu.
Pisze, bo Bozia cos wspomniala, ze zacichlam.Pusurek, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:a ja ważę więcej niż przed ciążą, ale tyle co chciałam i nie zrzucam, no chyba ze się te kilogramy same zrzucą. Pewnie tak będzie gdy wrócę do pracy...
Ale wiem, ze jak przestane karmic, to waga szybko pojdzie w gore...caffe, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A mi z Prenatal Classic nic nie spadalo nigdy, wlosy tyz nie wylaza po porodzie.
Pisze, bo Bozia cos wspomniala, ze zacichlam.Simba, Mega, Pusurek, caffe, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moje sie wlasnie zrzucaja same. Cwiczyc nie mam kiedy, chyba, ze kg leca przez bujanie nogami wozka w ogrodzie.
Ale wiem, ze jak przestane karmic, to waga szybko pojdzie w gore...caffe, iwcia77, kkisia, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Siedzę pod gabinetem i was czytam
Ewa mowilam, ale i tak malo masz do nadrobieniakapturnica, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Bursztyn - tą kupiłam - trochę taka ciemna, ale ja lubię raczej klasyczne...do tego se pierdykne jakie perły i bedzie..
http://www.sklep.prettygirl.pl/sukienki/2545-sukienka.htmlcaffe, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość