35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to jest podle klamstwo, nawet w tescie wyszlo mi ze jestem AniolemBozia3 wrote:właśnie miałam pisać, że pusur coś za bardzo wyciszona....nie podoba mi się to - jakaś chandra listopadowa - nie ma z kim się sprzeczać...

Bursztyn też nieswoja - ale jej poszło w drugą stronę..

i jeszcze korzystajac z okazji: prosze nie uzywac zdrobnien i slowa "mięsko"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:48
Simba, Iwone, Bozia3, gretka, kapturnica, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina to jest dobry pomysł - zrobić razem. Moje znajome tzn 2 siostry i 1 kuzynka maja dzieci w jednym wieku w jednej parafii i jak szły do I Komunii św to zrobiły impreze razem w lokalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:59
Sabina, caffe, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tak prosto nie jestslash wrote:Sabina to jest dobry pomysł - zrobić razem. Moje znajome tzn 2 siotry i 1 kuzynka maja dzieci w jednym wieku w jednej parafii i jak szły do I Komunii św to zrobiły impreze razem w lokalu.
ja mieszkam w Świętokrzyskim a brat w Szczecinie
-
Wiecie co weszłam na tą liste któa z Was kiedy urodziła, ku przypomnieniu bo pozapominałam i jak tak patrzę to tylko Bozia urodziłą po terminie i Ania w terminie, natomiast pozostałe dziewczyny wszystkie przed terminem.
caffe, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
bo to ja jestem tutaj ta dojrzała i cierpliwa...heheslash wrote:Wiecie co weszłam na tą liste któa z Was kiedy urodziła, ku przypomnieniu bo pozapominałam i jak tak patrzę to tylko Bozia urodziłą po terminie i Ania w terminie, natomiast pozostałe dziewczyny wszystkie przed terminem.
slash, Sabina, caffe, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale złośliwa drobiazgowość widzę została..Bursztyn wrote:
Bursztyn, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nic się nie stało, ja tez nie zawsze ogarniam - tez mnie baaardzo długo nie było, dlatego zerkam na listy kto kiedy urodził bo nic nie pamiętamania.g wrote:Slash, co za usg masz jutro? Przepraszam że nie ogarniam tematu ale po przerwie na forum nie nadrabiałam zaległości.

Usg kontrolne u ginekologa, wizyty mam co miesiąc i wtedy tez robione usg i L4 cd.
ania.g, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOni do nas.slash wrote:A co tam bliziutenko

Nie no żartuję - to kawał drogi i jak to rozwiązecie kto do kogo jedzie?
Bo po pierwsze ja mam dom a oni 2 pokojowe mieszkanie.
Po drugie pozostali dwaj bracia do mnie mają po 200km a do nich odpowiednio 400 i 800km :-)no i ja mieszkam z rodzicami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 15:12
caffe, slash, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kupiłam sobie kieckę na chrzciny...w pasie ledwo się dopięłam - mam ambitny plan do 18 stycznia zrzucic 5 kg..ale zanim zacznę to robić - muszę opróżnić zapasy słodyczy w domu. Żeby to nastąpiło jak najszybciej - właśnie zjadłam całe opakowanie tych cieniutkich moich ciasteczek... - jedno opakowanie do przodu....
.
Jutro idę na basen, od poniedziałku co dwa dni vaku i co dwa dni Koniowata (sic!)...
Aha i jeszcze mam pytanie - czy karmiąc moge iść do sauny? Bo jak już będę na basenie, to się zrelaksuję trochę..
. Tylko, że miałam jakąś kretyńską myśl, że to może zaszkodzić mojemu mleku...
caffe, ania.g, Iwone, Simba, slash, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość