35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:właśnie miałam pisać, że pusur coś za bardzo wyciszona....nie podoba mi się to - jakaś chandra listopadowa - nie ma z kim się sprzeczać...
Bursztyn też nieswoja - ale jej poszło w drugą stronę..
i jeszcze korzystajac z okazji: prosze nie uzywac zdrobnien i slowa "mięsko"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:48
Simba, Iwone, Bozia3, gretka, kapturnica, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina to jest dobry pomysł - zrobić razem. Moje znajome tzn 2 siostry i 1 kuzynka maja dzieci w jednym wieku w jednej parafii i jak szły do I Komunii św to zrobiły impreze razem w lokalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 14:59
Sabina, caffe, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Sabina to jest dobry pomysł - zrobić razem. Moje znajome tzn 2 siotry i 1 kuzynka maja dzieci w jednym wieku w jednej parafii i jak szły do I Komunii św to zrobiły impreze razem w lokalu.
ja mieszkam w Świętokrzyskim a brat w Szczecinie
-
Wiecie co weszłam na tą liste któa z Was kiedy urodziła, ku przypomnieniu bo pozapominałam i jak tak patrzę to tylko Bozia urodziłą po terminie i Ania w terminie, natomiast pozostałe dziewczyny wszystkie przed terminem.
caffe, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Wiecie co weszłam na tą liste któa z Was kiedy urodziła, ku przypomnieniu bo pozapominałam i jak tak patrzę to tylko Bozia urodziłą po terminie i Ania w terminie, natomiast pozostałe dziewczyny wszystkie przed terminem.
slash, Sabina, caffe, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Bursztyn, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Slash, co za usg masz jutro? Przepraszam że nie ogarniam tematu ale po przerwie na forum nie nadrabiałam zaległości.
Usg kontrolne u ginekologa, wizyty mam co miesiąc i wtedy tez robione usg i L4 cd.ania.g, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:A co tam bliziutenko
Nie no żartuję - to kawał drogi i jak to rozwiązecie kto do kogo jedzie?
Bo po pierwsze ja mam dom a oni 2 pokojowe mieszkanie.
Po drugie pozostali dwaj bracia do mnie mają po 200km a do nich odpowiednio 400 i 800km :-)no i ja mieszkam z rodzicamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 15:12
caffe, slash, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kupiłam sobie kieckę na chrzciny...w pasie ledwo się dopięłam - mam ambitny plan do 18 stycznia zrzucic 5 kg..ale zanim zacznę to robić - muszę opróżnić zapasy słodyczy w domu. Żeby to nastąpiło jak najszybciej - właśnie zjadłam całe opakowanie tych cieniutkich moich ciasteczek... - jedno opakowanie do przodu....
.
Jutro idę na basen, od poniedziałku co dwa dni vaku i co dwa dni Koniowata (sic!)...
Aha i jeszcze mam pytanie - czy karmiąc moge iść do sauny? Bo jak już będę na basenie, to się zrelaksuję trochę... Tylko, że miałam jakąś kretyńską myśl, że to może zaszkodzić mojemu mleku...
caffe, ania.g, Iwone, Simba, slash, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość