35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:tylko wtedy gdy przedzialek zacznie bluznic przy probie przesuniecia go na bok
Bozia3, caffe, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Teraz mi się przypomniało ze tobie z kolei na początku ciąży rosły na głowie sterczace antenki.
Równowaga powiadasz? Czyli jest jeszcze szansa ze będę kiedyś normalna?
To nudne.Bliska 77, Simba, Bozia3, caffe, Mega, kkisia, SolarPolar, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
witajcie, nie bede nadrabiac bo nie mam sily
, ja ostro przeziebiona, mloda tez, w srode bylismy z nia u lekarza jutrto mielismy isc na dlugo wyczekiwana impreze rodzinna ale pojdzie tylko polowa z nas czyli maz ze starsza a ja z mlodsza w czterech scianach, fak a w poniedzialek ma byc szczepiona
napiszcie prosze chociaz w wielkim skrocie czy cos waznego od srody sie wydarzylo, bo ja padam po prostu -
EwaT]ty sie ciesz że masz z czego robić przedziałek.....zobaczysz jak urodzisz
[/QUOTE]
Zawsze się można czesac na pożyczkę. Potem to wszystko zalakierowac i przy najmniejszym podmuchu wiatru ruchomy dekiel na głowę gotowy.
Zakupiłam juz profilaktycznie tabletki na wypadające włosy i podobno jakaś kuracja Kerastase jest dobra. Malgos mnie będzie ratowaćona doświadczona w temacie.
EwaT, Bliska 77, Bursztyn, Bozia3, caffe, malgos741, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:prosze bardzo
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17047758,Wlochy__11_osob_zmarlo_po_szczepionce_przeciw_grypie_.html#BoxSlotIMTEwaT, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Aga:
nic drastycznego się nie wydarzyło...
- Simba - jak widać dostaje bzuma na glowie - nie wiemy jeszcze czy potrzebny egzorcysta, czy psycholog....(w razie czego i ksiadz i psycholog na pokładzie jest...)
- MacDuska obrazona w stylu Samiry - nikt o niej nie mysli, nie pamieta, a ona miala taki ciężki dzien...
- malgos dorabia nocami z męzem - znowu gdzies grają na jakichś andrzejkach - to i nie dziwota, że nie ma kiedy dzieci robić...
- Bursztyn przechodzi poważny kryzys osobowości....wystąpiła odważnie w obronie jakiejś nawiedzonej pompejanki...ale się opamiętała w porę - przerzuciła się na święte krzesła..
- magnesy na razie ucichły...pani nasza też - ale ona to zrozumiałe - będzie miała dziecko z trzema facetami - męzem, lekarzem przystojnym od inseminacji i jego beznadziejnym asystentem....
- slesh wrociła na forum - jest w 4 miesiącu ciąży
- sabina chce myć okna...budyń.....
- caffe kupiła sobie kurewskie szpilki - bo wraca do pracy....hmmm ciekawe gdzie pracuje....
- wrocila tez mango - niby nie zlośliwie dowaliła moremi, ale ta druga się obroniła dzielnie..
- dziewczyny generalnie gotują - bigosy, buraczki, niektore zamawiają pizze..no różnie - jak to w życiu...
- zeszła para z pusurka - mnie to osobiście niepokoi - bo ja jej takiej nie znam...na dodatek stalo sie to bez wyraźnego wpływu teściowej...
- iwcia wyśmiała pompejkę - oberwała od bursztyna, ale wrociła dziś - bo zbiera wciąż magnesy...więc opłaca się tu być..
- kilka nowych się przewinęło -ale po testach księdza A. wszystkie uciekają...(gretka chyba zostanie)
- ksiądz A. lewituje po przestworzach - ogląda gwiazdy, inne mieszkania, spotyka beduina wegetarianina i opowiada nam o pięknym seksie po drugiej stronie życia..(więc norma..) - teraz się rozchorowała, zaraziła katarem dziecko i takie to z nią sprawy...
- polarmiś zwiedza środki komunikacji miejskiej...zagląda ludziom do jedzenia - nawet chciała wyrywać innym to jedzenie, no ale sie opamietała i sama zaczęła się żywic w mcdonaldzie...
-rozmowy też toczyły się wokoł chrztu - ale juz nie pamiętam o co chodziło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 23:10
Simba, Iwone, Bliska 77, caffe, malgos741, Reni, Bursztyn, Mega, kkisia, SolarPolar, moremi, gretka, iwcia77, kapturnica, Pusurek, slash, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy ktoś mi moze wyjaśnić dlaczego od początku ciazy mój przedzialek postanowił sie przemieścić na środek głowy?
Po ciąży wróciły do normySimba, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Chyba założę folder i zacznę kolekcjonować Twoje prasówkiBozia3 wrote:Aga:
nic drastycznego się nie wydarzyło...
- Simba - jak widać dostaje bzuma na glowie - nie wiemy jeszcze czy potrzebny egzorcysta, czy psycholog....(w razie czego i ksiadz i psycholog na pokładzie jest...)
- MacDuska obrazona w stylu Samiry - nikt o niej nie mysli, nie pamieta, a ona miala taki ciężki dzien...
- malgos dorabia nocami z męzem - znowu gdzies grają na jakichś andrzejkach - to i nie dziwota, że nie ma kiedy dzieci robić...
- Bursztyn przechodzi poważny kryzys osobowości....wystąpiła odważnie w obronie jakiejś nawiedzonej pompejanki...ale się opamiętała w porę - przerzuciła się na święte krzesła..
- magnesy na razie ucichły...pani nasza też - ale ona to zrozumiałe - będzie miała dziecko z trzema facetami - męzem, lekarzem przystojnym od inseminacji i jego beznadziejnym asystentem....
- slesh wrociła na forum - jest w 4 miesiącu ciąży
- sabina chce myć okna...budyń.....
- caffe kupiła sobie kurewskie szpilki - bo wraca do pracy....hmmm ciekawe gdzie pracuje....
- wrocila tez mango - niby nie zlośliwie dowaliła moremi, ale ta druga się obroniła dzielnie..
- dziewczyny generalnie gotują - bigosy, buraczki, niektore zamawiają pizze..no różnie - jak to w życiu...
- zeszła para z pusurka - mnie to osobiście niepokoi - bo ja jej takiej nie znam...na dodatek stalo sie to bez wyraźnego wpływu teściowej...
- iwcia wyśmiała pompejkę - oberwała od bursztyna, ale wrociła dziś - bo zbiera wciąż magnesy...więc opłaca się tu być..
- kilka nowych się przewinęło -ale po testach księdza A. wszystkie uciekają...(gretka chyba zostanie)
- ksiądz A. lewituje po przestworzach - ogląda gwiazdy, inne mieszkania, spotyka beduina wegetarianina i opowiada nam o pięknym seksie po drugiej stronie życia..(więc norma..) - teraz się rozchorowała, zaraziła katarem dziecko i takie to z nią sprawy...
- polarmiś zwiedza środki komunikacji miejskiej...zagląda ludziom do jedzenia - nawet chciała wyrywać innym to jedzenie, no ale sie opamietała i sama zaczęła się żywic w mcdonaldzie...
-rozmowy też toczyły się wokoł chrztu - ale juz nie pamiętam o co chodziło...Bozia3, Bliska 77, caffe, Bursztyn, Mega, kkisia, SolarPolar, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Uspokoiłas mniecaffe wrote:U mnie też tak było tyle, ze u mnie włosy układały się przed ciążą na lewą stronę. W ciązy jakby szlag trafił. Poszły na prawo i nic nie pomagało, ani podtapirowanie, ani lakierowanie, nawet gdy je związałam, to się rozwalały.
Po ciąży wróciły do normyBozia3, caffe, Mega, kkisia lubią tę wiadomość