X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tez z pekao? ;)
    nie, tym razem z telepizzy ;)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    nie, tym razem z telepizzy ;)
    Moze na sniadanie dotrze 8)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze na sniadanie dotrze 8)
    kochana, dotarła, juz zjedzona :D

malgos741, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karwa
    życie to nie jebajka
    małż sie wpierdolił pod kołdre i sapie, mały udaje że spi i co chwile sie obraca a ja ledwo żyje..

Mega, Bozia3, Simba, malgos741, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. To jest wirus HPV
    Poczytaj, tu masz więcej
    http://www.papilot.pl/ginekolog/12346/Brodawki-narzadow-plciowych-Co-to-jest-Jak-uniknac-zakazenia-W-jaki-sposob-leczyc.html
    Nie stawiajmy diagnoz przez internet. To najgorsze co może być. Poza tym akurat ten artykuł ma ogromne braki pod względem medycznym i wprowadza trochę w błąd.
    Coś co wygląda jak brodawczak wcale nie musi nim być. Podobnie wyglądają kłykciny kończyste czy właśnie zwykłe brodawki.
    Żeby to wykluczyć dobrze jest zrobić test z krwi na HPV. Przed tym nie ma co podejmować jakichkolwiek działań, a zwłaszcza usuwania laserowego.

malgos741, caffe, kkisia, iwcia77, Pusurek, slash lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    koniec świata
    jeszcze chyba nie

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi diagnozę postawił lekarz, nie ja. Nawet bym nie próbowała.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czy ktoś mi moze wyjaśnić dlaczego od początku ciazy mój przedzialek postanowił sie przemieścić na środek głowy? :-/
    dobrze, ze nie nie ten pomiedzy cyckami ;)

Simba, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    byłam dziś na basenie i w saunie - pierwszy raz od prawie roku - jakie cudowne uczucie....jeszcze zgubić kilka kg i wrócić do aktywności takiej jak kiedyś...na dodatek w saunie takie ciacho leżało...owłosione całe...wysportowane...tak trochę po czterdziestce...mmm - ja byłam z synem...ten gość wyszedł - a ja do młodego mówię - ale było ciacho - co? A on do mnie - ale kto? Ten stary zarośnięty dziad - Ty chyba oszalałaś mamo...!! W sumie po chwili mnie jego odpowiedź ucieszyła - znaczy zdrowy...:)
    nastepnym razem ide z Toba do sauny :)

Bozia3, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Moremi diagnozę postawił lekarz, nie ja. Nawet bym nie próbowała.
    Na razie jest podejrzenie. Tak jak napisałam - to nie jest diagnoza. Nie straszmy Slash.

iwcia77, slash lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie za bardzo wiem o czym piszesz...może troszkę rozwin? :)
    No kurde normalnie jak układam włosy to mam przedzialek z boku - moze nie robiony laserem, ale wiesz o co chodzi. A teraz tak mi sie włosy układają, ze co nie stanę przed lustrem to mam przedzialek po środku. Poprawiam włosy i za godzinę jest to samo. Myślisz ze potrzebuje egzorcysty?

dorbie, moremi, Reni, Bursztyn, caffe, Mega, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    kurde wszystkie o jedzeniu, a ja glodna jak diabli. To znak ze juz po owulacji...ale na maca tez bym poszła, choc to samo zuo ;)
    Nie możecie robić takich rzeczy ciężarnym kobietom. Przecież ja do Maka mam 50 km. A już od kilku dni za mną chodzi. ;)

moremi, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i proszę wiecej nie pisać o KFC, bo tak sie ostatnio nakręciłam ze zaczęłam szukać KFC w bruksie. Niestety, u nasz w trzecim świecie nie występuje. Za to biedni Belgowie założyli nawet w intencji powstania KFC fanpejdż na fejsie.

dorbie, moremi, malgos741, Dorka1979, Reni, Bliska 77, caffe, Mega, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciązy chodziłam regularnie do Maca na Macnuggets z sosem barbecue

SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No kurde normalnie jak układam włosy to mam przedzialek z boku - moze nie robiony laserem, ale wiesz o co chodzi. A teraz tak mi sie włosy układają, ze co nie stanę przed lustrem to mam przedzialek po środku. Poprawiam włosy i za godzinę jest to samo. Myślisz ze potrzebuje egzorcysty?
    no kurde coś na rzeczy jest...moze jakiegos stołka na początek poszukaj i przysiądź na chwilke..:)
    a ciebie to jakos drażni? moze niech sie uklada jak chce...moze chlopaki wprowadzają równowagę - po połowie glowy na łebka...bo jak tak masz z jednej strony wiecej wlosow - to moze sie im nie podobac...;)

Simba, moremi, caffe, Mega, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    tylko wtedy gdy przedzialek zacznie bluznic przy probie przesuniecia go na bok

moremi, Simba, malgos741, EwaT, Reni, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no kurde coś na rzeczy jest...moze jakiegos stołka na początek poszukaj i przysiądź na chwilke..:)
    a ciebie to jakos drażni? moze niech sie uklada jak chce...moze chlopaki wprowadzają równowagę - po połowie glowy na łebka...bo jak tak masz z jednej strony wiecej wlosow - to moze sie im nie podobac...;)
    na stolku przeciez juz siedziala, chyba widac nie?

Bozia3, Simba, kkisia, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    na stolku przeciez juz siedziala, chyba widac nie?
    o nie nie...simba to heretyczka... nic z Pompeją ani stołkami nie kombinowała...:)

Simba, Mega, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Teraz mi się przypomniało ze tobie z kolei na początku ciąży rosły na głowie sterczace antenki.
    Równowaga powiadasz? Czyli jest jeszcze szansa ze będę kiedyś normalna?
    To nudne.

malgos741, Bozia3, Mega, kkisia, SolarPolar, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tylko wtedy gdy przedzialek zacznie bluznic przy probie przesuniecia go na bok
    Yhyhyhy :)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5841 5842 5843 5844 5845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ