35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. To jest wirus HPV
Poczytaj, tu masz więcej
http://www.papilot.pl/ginekolog/12346/Brodawki-narzadow-plciowych-Co-to-jest-Jak-uniknac-zakazenia-W-jaki-sposob-leczyc.html
Coś co wygląda jak brodawczak wcale nie musi nim być. Podobnie wyglądają kłykciny kończyste czy właśnie zwykłe brodawki.
Żeby to wykluczyć dobrze jest zrobić test z krwi na HPV. Przed tym nie ma co podejmować jakichkolwiek działań, a zwłaszcza usuwania laserowego.malgos741, caffe, kkisia, iwcia77, Pusurek, slash lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:byłam dziś na basenie i w saunie - pierwszy raz od prawie roku - jakie cudowne uczucie....jeszcze zgubić kilka kg i wrócić do aktywności takiej jak kiedyś...na dodatek w saunie takie ciacho leżało...owłosione całe...wysportowane...tak trochę po czterdziestce...mmm - ja byłam z synem...ten gość wyszedł - a ja do młodego mówię - ale było ciacho - co? A on do mnie - ale kto? Ten stary zarośnięty dziad - Ty chyba oszalałaś mamo...!! W sumie po chwili mnie jego odpowiedź ucieszyła - znaczy zdrowy...
Bozia3, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Moremi diagnozę postawił lekarz, nie ja. Nawet bym nie próbowała.
iwcia77, slash lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:ja nie za bardzo wiem o czym piszesz...może troszkę rozwin?
dorbie, moremi, Reni, Bursztyn, caffe, Mega, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:kurde wszystkie o jedzeniu, a ja glodna jak diabli. To znak ze juz po owulacji...ale na maca tez bym poszła, choc to samo zuo
moremi, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aha i proszę wiecej nie pisać o KFC, bo tak sie ostatnio nakręciłam ze zaczęłam szukać KFC w bruksie. Niestety, u nasz w trzecim świecie nie występuje. Za to biedni Belgowie założyli nawet w intencji powstania KFC fanpejdż na fejsie.
dorbie, moremi, malgos741, Dorka1979, Reni, Bliska 77, caffe, Mega, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:No kurde normalnie jak układam włosy to mam przedzialek z boku - moze nie robiony laserem, ale wiesz o co chodzi. A teraz tak mi sie włosy układają, ze co nie stanę przed lustrem to mam przedzialek po środku. Poprawiam włosy i za godzinę jest to samo. Myślisz ze potrzebuje egzorcysty?
a ciebie to jakos drażni? moze niech sie uklada jak chce...moze chlopaki wprowadzają równowagę - po połowie glowy na łebka...bo jak tak masz z jednej strony wiecej wlosow - to moze sie im nie podobac...Simba, moremi, caffe, Mega, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No kurde normalnie jak układam włosy to mam przedzialek z boku - moze nie robiony laserem, ale wiesz o co chodzi. A teraz tak mi sie włosy układają, ze co nie stanę przed lustrem to mam przedzialek po środku. Poprawiam włosy i za godzinę jest to samo. Myślisz ze potrzebuje egzorcysty?
moremi, Simba, malgos741, EwaT, Reni, Mega, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no kurde coś na rzeczy jest...moze jakiegos stołka na początek poszukaj i przysiądź na chwilke..
a ciebie to jakos drażni? moze niech sie uklada jak chce...moze chlopaki wprowadzają równowagę - po połowie glowy na łebka...bo jak tak masz z jednej strony wiecej wlosow - to moze sie im nie podobac...Bozia3, Simba, kkisia, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no kurde coś na rzeczy jest...moze jakiegos stołka na początek poszukaj i przysiądź na chwilke..
a ciebie to jakos drażni? moze niech sie uklada jak chce...moze chlopaki wprowadzają równowagę - po połowie glowy na łebka...bo jak tak masz z jednej strony wiecej wlosow - to moze sie im nie podobac...
Równowaga powiadasz? Czyli jest jeszcze szansa ze będę kiedyś normalna?
To nudne.malgos741, Bozia3, Mega, kkisia, SolarPolar, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość