35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wpadam do swojego banku ( malutki oddział) i od razu pytam czy długo się zejdzie. Ostatnio mówię o cholera nie mam dowodu, a pani " ciszej" i oko puszcza i nie ma problemu z obsługą
Mega, anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:wez nie marudz, tylko sie pakuj, bo w materiale video mowia ze dziala juz po miesiacu
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Byla dzis(zreszta jak co dzien)moja siora (ta co sie Helki boi)i mowi:dlaczego Ty chodzisz w kalesonach,ja:to sa getry,ona:wez kurwa nie klam od kiedy getry Maja rozporek?Ja :to sa meskie getry;-)a i wez sie uczesz bo juz jest 15.Ja _uwielbiam Taki styl.
iwcia77, Bozia3, Simba, Mega, malgos741, Mango, ania.g, moremi, Pusurek, caffe, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny poradzcie co kupic dla niemowlaka na katar?nieżyt nosa? mały cały czas kicha trze nos i jest straaaaaasznie nieznośny, opadam z sił
EwaT, anna maria, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dobra nadobilam
I w morde jeza nie zalapalam sie
Teraz to ja mam focha
Wsio zrobione teraz moze odpoczywac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 20:11
kkisia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Moge jechac z Wami????
jedziemy jedziemy, tyle tam na scianie podziekowan wisialo, ze szukam juz lotu do Neapolu
chlopy tez siadaly, a moj byl w Napoli w maju cholera, jakby usiadl to moze by sie spermiki podrasowayiwcia77, kapturnica, Bozia3, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny poradzcie co kupic dla niemowlaka na katar?nieżyt nosa? mały cały czas kicha trze nos i jest straaaaaasznie nieznośny, opadam z sił
iwcia77, EwaT, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77, EwaT, moremi, Pusurek, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:Witam
Bozia- troszke jestem w temacie zbyt dlugiego spania, bo dzis bylo na kursie rodzenia- konkluzja , ze dziecko jest przejedzone - bedzie tak dlugo splo az spali kalorie...i niestety nie jest to dobre dla dziecka
iwcia77 lubi tę wiadomość