35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Iwcia nie tak do końca. Mój młodszy jadł bardzo dużo w porównaniu z rówieśnikami, a spał dużo mniej niż oni. W wieku 2 lat przestał spać w dzień a inne dzieci jeszcze spały po 2-3 godz.
Iwone, Mega, Bursztyn, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Witam
Bozia- troszke jestem w temacie zbyt dlugiego spania, bo dzis bylo na kursie rodzenia- konkluzja , ze dziecko jest przejedzone - bedzie tak dlugo splo az spali kalorie...i niestety nie jest to dobre dla dzieckaanna maria lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja napisalam to co dzis nam mowila polozna na temat karmienia noworodkow, wiadomo ze to nie jest regula ale wziasc pod uwage mozna by bylo
Mega, anna maria, moremi, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Aha - tylko przy wejsciu do pochwy zrobiły mi sie jakies malutkie jakby brodawczaki, jak to nie zniknie trzeba bedzie laserowo usunac
Słyszałyscie cos o takich brodawczakach?
Poczytaj, tu masz więcej
http://www.papilot.pl/ginekolog/12346/Brodawki-narzadow-plciowych-Co-to-jest-Jak-uniknac-zakazenia-W-jaki-sposob-leczyc.htmlslash lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny poradzcie co kupic dla niemowlaka na katar?nieżyt nosa? mały cały czas kicha trze nos i jest straaaaaasznie nieznośny, opadam z sił
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja napisalam to co dzis nam mowila polozna na temat karmienia noworodkow, wiadomo ze to nie jest regula ale wziasc pod uwage mozna by bylo
Iwone, Bliska 77, kkisia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No wlasnie bo mi siora z PL przyslala i jest napisane ze od 1 roku,narazie Helka nie ma zadnego katarku naszczescie:-)Iwone wrote:Dziewczyny tylko jak będziecie kupowały maść majerankową, to poproście o maść na katar dla niemowlęcia. Te maści są też w innych stężeniach.
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A my dziś na andrzejkach do 3.00
oczywiście pracujemy.
Mega, Bozia3, Iwone, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:no jak nie jak tak
jedziemy jedziemy, tyle tam na scianie podziekowan wisialo, ze szukam juz lotu do Neapolu
chlopy tez siadaly, a moj byl w Napoli w maju cholera, jakby usiadl to moze by sie spermiki podrasoway
koniec świataBozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
byłam dziś na basenie i w saunie - pierwszy raz od prawie roku - jakie cudowne uczucie....jeszcze zgubić kilka kg i wrócić do aktywności takiej jak kiedyś...na dodatek w saunie takie ciacho leżało...owłosione całe...wysportowane...tak trochę po czterdziestce...mmm - ja byłam z synem...ten gość wyszedł - a ja do młodego mówię - ale było ciacho - co? A on do mnie - ale kto? Ten stary zarośnięty dziad - Ty chyba oszalałaś mamo...!! W sumie po chwili mnie jego odpowiedź ucieszyła - znaczy zdrowy...
kapturnica, Iwone, Bursztyn, anna maria, Simba, caffe, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny poradzcie co kupic dla niemowlaka na katar?nieżyt nosa? mały cały czas kicha trze nos i jest straaaaaasznie nieznośny, opadam z sił
EwaT, anna maria, malgos741, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny