35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja napisalam to co dzis nam mowila polozna na temat karmienia noworodkow, wiadomo ze to nie jest regula ale wziasc pod uwage mozna by byloIwone wrote:Iwcia nie tak do końca. Mój młodszy jadł bardzo dużo w porównaniu z rówieśnikami, a spał dużo mniej niż oni. W wieku 2 lat przestał spać w dzień a inne dzieci jeszcze spały po 2-3 godz.
Iwone, Mega, Bursztyn, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tak było, a okazało się, że Kuba potrzebował smoka. Ssał godzinę, potem spał 4 godziny, a jak go chciałam wczesniej niz po godzinie odstawic od cycka, to płakał, to ja go znowu do cycka.iwcia77 wrote:Witam
Bozia- troszke jestem w temacie zbyt dlugiego spania, bo dzis bylo na kursie rodzenia- konkluzja , ze dziecko jest przejedzone - bedzie tak dlugo splo az spali kalorie...i niestety nie jest to dobre dla dziecka
anna maria lubi tę wiadomość
-
kurcze, ale jak ja go mam przekarmiać? przecież karmię tylko piersią i w zasadzie mniej więcej co 3 godziny..no i nie jest jakiś opasły...no nic...zwrócę na to uwagę - dzięki Iwciaiwcia77 wrote:no ja napisalam to co dzis nam mowila polozna na temat karmienia noworodkow, wiadomo ze to nie jest regula ale wziasc pod uwage mozna by bylo
Mega, anna maria, moremi, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. To jest wirus HPVslash wrote:Aha - tylko przy wejsciu do pochwy zrobiły mi sie jakies malutkie jakby brodawczaki, jak to nie zniknie trzeba bedzie laserowo usunac

Słyszałyscie cos o takich brodawczakach?
Poczytaj, tu masz więcej
http://www.papilot.pl/ginekolog/12346/Brodawki-narzadow-plciowych-Co-to-jest-Jak-uniknac-zakazenia-W-jaki-sposob-leczyc.html
slash lubi tę wiadomość
-
ja czekam na katarek plus - jak przetestuje, to opowiem....pójdę też kupić tą majerankową maść...na razie wyciągam kozy gruszką, a wcześniej nawilżam dziurki wacikami do uszu nasączonymi solą fizjologiczną - u mnie już lepiej. Zaczęłam go też cieplej ubierać, żeby się nie wychładzał....EwaT wrote:dziewczyny poradzcie co kupic dla niemowlaka na katar?nieżyt nosa? mały cały czas kicha trze nos i jest straaaaaasznie nieznośny, opadam z sił
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No nie jest, bo to też zależy jak duże dziecko się urodziło. Trudno żeby noworodek który ma na starcie 3,5 kg jadł tyle samo co taki ponad 4 kg. Marcel obecnie zjada 150 ( a to podobno porcja dla dziecka 4/5 mc) i po trzech godzinach jest głodny. Maksymalnie wytrzymuje 4/5 ale to tylko zazwyczaj między 20 a 1.iwcia77 wrote:no ja napisalam to co dzis nam mowila polozna na temat karmienia noworodkow, wiadomo ze to nie jest regula ale wziasc pod uwage mozna by bylo
Iwone, Bliska 77, kkisia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
No wlasnie bo mi siora z PL przyslala i jest napisane ze od 1 roku,narazie Helka nie ma zadnego katarku naszczescie:-)Iwone wrote:Dziewczyny tylko jak będziecie kupowały maść majerankową, to poproście o maść na katar dla niemowlęcia. Te maści są też w innych stężeniach.
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A my dziś na andrzejkach do 3.00
oczywiście pracujemy.
Mega, Bozia3, Iwone, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bursztyn wrote:no jak nie jak tak

jedziemy jedziemy, tyle tam na scianie podziekowan wisialo, ze szukam juz lotu do Neapolu
chlopy tez siadaly, a moj byl w Napoli w maju cholera, jakby usiadl to moze by sie spermiki podrasoway
koniec świata
Bozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
byłam dziś na basenie i w saunie - pierwszy raz od prawie roku - jakie cudowne uczucie....jeszcze zgubić kilka kg i wrócić do aktywności takiej jak kiedyś...na dodatek w saunie takie ciacho leżało...owłosione całe...wysportowane...tak trochę po czterdziestce...mmm - ja byłam z synem...ten gość wyszedł - a ja do młodego mówię - ale było ciacho - co? A on do mnie - ale kto? Ten stary zarośnięty dziad - Ty chyba oszalałaś mamo...!! W sumie po chwili mnie jego odpowiedź ucieszyła - znaczy zdrowy...
kapturnica, Iwone, Bursztyn, anna maria, Simba, caffe, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySol fizjo w spraju albo kroplach i aspirator. U nas sie okazalo, ze katar to byla alergia (chuj wie na co ). Od kiedy sa krople Fenistil skonczyl sie katar.EwaT wrote:dziewczyny poradzcie co kupic dla niemowlaka na katar?nieżyt nosa? mały cały czas kicha trze nos i jest straaaaaasznie nieznośny, opadam z sił
EwaT, anna maria, malgos741, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny