35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8373713d7468.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:45
moremi, Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77, Simba, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Chodzi o stronę 6000? Tzn. że będziesz w ciąży. .huuura
SolarPolar wrote:Kurwa no i sie nie zalapalam. To koniec!!!! Ide na Maka najem sie swinstwa, tak sie tym zdenerwowalam!moremi, Mega, kkisia, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tak! Zawsze sie zalapywal na pelne strony ! Mowisz ?
Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No przecie szóstka jest szatańska, więc to same zuo...
moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:stoje w banku... Kurwa jego Mac stania na godzinę, a ja czasu nie mam
Mega, kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ty się nie denerwuj, bo Ty też przecież w ciąży
juz widze ten lincz
gretka, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:prawie zaliczyłas test
uśćislij jeszcze czy twoje matczyne cyce zwisają
no pogubiłam te strony, zamotałam się przez nieobecność i dopiero teraz znalazłam.
Ewa, bez względu na konsekwencję odpowiadam - cyce mam duże niezwisające(ale koło bidonów silikonowych nawet nie leżały - żeby nie było wątpliwości
)
Mega, kapturnica, iwcia77, Simba, anna maria, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam
Bozia- troszke jestem w temacie zbyt dlugiego spania, bo dzis bylo na kursie rodzenia- konkluzja , ze dziecko jest przejedzone - bedzie tak dlugo splo az spali kalorie...i niestety nie jest to dobre dla dzieckaMega, kapturnica, anna maria, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No coś sie ostatnio nie oddzywa
IWCIA! Do raportu!
was zostawic to sie nie da
jakby mi neta odcielo to bym sie pochlastala, bo jak tu nadrobic pol dniaMega, kapturnica, malgos741, Iwone, kkisia, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ale ja jestem !
was zostawic to sie nie da
jakby mi neta odcielo to bym sie pochlastala, bo jak tu nadrobic pol dniaiwcia77, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Boszzz laski bo za chwile sie okaże ,że trza se bedzie i piczke wyparzac coby sie spermiszony nie truły
Bozia To jak sie mam polewac ta sodą???Mam se wlewki dowcipne robicMega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo nadrabiam was ....
- musze byc na bierzaco
Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Bozia3, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Zapodalam sobie mace (mieszanka 4 kolorow), ma zapach spoconej skarpety ale w smaku bardzo dobra- jak dla mnie. Ale ja mam ponoc dziwne upodobania smakowe- bo lubie tez spozywac olej lniany i mleczko pszczele.
Mega, kapturnica, Simba, ania.g, EwaT, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość