35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Reni tak sobie zerknelam na Twoj wykresik i wiesz ja w tamtym roku tez 13.11 zaczelam cykl i zaszlam z Helka,tak mi sie jakos milo zrobilo Taki fajny zbieg okoliczoze Taki szczesliwy cykl:-)moze dla Ciebie tez bedzie szczesliwy
Może Ty rzeczywiście po Ani? Tak niesamowity zbieg okoliczności?
Mega, Reni, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywczoraj byliśmy w markecie na zakupach
miedzy innymi moi panowie zakupili 3 opakowania śledzi,
nie czekałam w kolejce do kasy bo poszłam jeszcze do apteki
panowie wrzucili wszystkie rzeczy do jednej torby,
tym sposbem mam 3 kg mąki żytniej chlebowej o zapachu śledzi....
pękły opodczs transportu...Mega, caffe, moremi, kapturnica, iwcia77, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
Macduska, jakis sledziowy chleb musisz upiec
jami!
a ja sie zafiksowalam wlasnie na ciescie- w pizdu z tymi wszystkimi marcepanami i dekoracjami- ja chce takie! se zakupie i skopiuje!
http://www.patisserie-sasaki.be/sites/all/themes/adaptivetheme/adaptivetheme/img/home-full-bkg.jpg
Mega, kkisia, macduska, moremi, Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wczoraj byliśmy w markecie na zakupach
miedzy innymi moi panowie zakupili 3 opakowania śledzi,
nie czekałam w kolejce do kasy bo poszłam jeszcze do apteki
panowie wrzucili wszystkie rzeczy do jednej torby,
tym sposbem mam 3 kg mąki żytniej chlebowej o zapachu śledzi....
pękły opodczs transportu...macduska, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Macduska, jakis sledziowy chleb musisz upiec
jami!
a ja sie zafiksowalam wlasnie na ciescie- w pizdu z tymi wszystkimi marcepanami i dekoracjami- ja chce takie! se zakupie i skopiuje!
http://www.patisserie-sasaki.be/sites/all/themes/adaptivetheme/adaptivetheme/img/home-full-bkg.jpgfantastycznie wyglada
-
Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo zaraz musze isc oddac modem i niestety do jutra bede bez internetu.
Jestem po wizycie - uffff cisnienie przed badaniem miałam 170/110 tak sie stresowałam.
Malenstwo ma 180 gramów, serduszko bije.
Co do moich wyników jest wszystko dobrze.
Wizyta kolejna za 4 tyg.
Płci nie znam jeszcze.
Buziaki odezwe się jutro wieczorkiem.Mega, SolarPolar, kkisia, caffe, gosia7122, macduska, gretka, Pusurek, anna maria, moremi, HappyJo, iwcia77, ania.g, Mango, Bozia3, malgos741, Iwone, dorbie, Dorka1979, paszczakin, Nati74 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziewczyny ja tylko na chwilkę bo zaraz musze isc oddac modem i niestety do jutra bede bez internetu.
Jestem po wizycie - uffff cisnienie przed badaniem miałam 170/110 tak sie stresowałam.
Malenstwo ma 180 gramów, serduszko bije.
Co do moich wyników jest wszystko dobrze.
Wizyta kolejna za 4 tyg.
Płci nie znam jeszcze.
Buziaki odezwe się jutro wieczorkiem.slash lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kurwa no i sie nie zalapalam. To koniec!!!! Ide na Maka najem sie swinstwa, tak sie tym zdenerwowalam!
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:kurde wszystkie o jedzeniu, a ja glodna jak diabli. To znak ze juz po owulacji...ale na maca tez bym poszła, choc to samo zuo
macduska, Mega, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny