35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no, mozna sie bez stresu odezwac
ale monopolizowac strone w 3-4 osoby to nie wiem, czy ladnie..moglyscie poczekac, az sie inne zalapiaMega, moremi, Sabina, HappyJo, Simba, kapturnica, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No z tym wiekszy problem ale moze to zaklecie dziala na przyszlosc?Dawca bedzie za 3tyg .Bo kurwa z listonoszem nie pasi mi ..Taki jakis maly
Mega, gretka, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:i co cisza?????? po robocie juz???? ej!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 13:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Nadrobię później, teraz nie mam czasu
Spokojnie z moich planów gówno wyszło. Miałam sprzątać, ale moją mamę rozłożyło choróbsko i musiałam jechać za nią do miasta. Dopiero wróciłam, nic nie zrobiłam, wydałam mnóstwo kasy chój wie na co i tak mi leci dzień...
A ruskie lubię i jaOd kilku dni mam ochote ma kartacze których nigdy nie jadłam, a wydaje mi się, że są smaczne
Tylko kto mi je zrobi??
Mega, kkisia, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:bo niepokalane poczęcie często się nie zdaża niestety
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No z tym wiekszy problem ale moze to zaklecie dziala na przyszlosc?Dawca bedzie za 3tyg .Bo kurwa z listonoszem nie pasi mi ..Taki jakis maly
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
Nadrobię później, teraz nie mam czasu
Spokojnie z moich planów gówno wyszło. Miałam sprzątać, ale moją mamę rozłożyło choróbsko i musiałam jechać za nią do miasta. Dopiero wróciłam, nic nie zrobiłam, wydałam mnóstwo kasy chój wie na co i tak mi leci dzień...
A ruskie lubię i jaOd kilku dni mam ochote ma kartacze których nigdy nie jadłam, a wydaje mi się, że są smaczne
Tylko kto mi je zrobi??
Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość