35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W wyścigu do 6000 strony to odpaliły wszystkie odrzutowe wrotki, jak teraz to co? Spokój?
moremi, Iwone, kapturnica, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie zalapalam sie 6000. Ale czy mi na ciazy zalezy? Wczoraj bylo bzykanko i juz mmam stresa, ze zaszlam.
caffe, moremi, gretka, anna maria, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie zalapalam sie 6000. Ale czy mi na ciazy zalezy? Wczoraj bylo bzykanko i juz mmam stresa, ze zaszlam.
seks moja droga jest tu najmniej istotny- czy wypelnilas chociaz jedno z przykazan zalecanych na forum? jak nie to prawie jak antykoncepcja..Mega, kkisia, moremi, anna maria, peppapig, Pusurek, HappyJo, Simba, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Znaczy w ciąży juz prawie jestem
, to pies?
Czyli koniec szaleństwa na dzisiaj
Tak zauważyłam, że jakieś 10 stron przed "setkami" napierdalacie te strony w tempie sprinterskim
To teraz luzik do 6100. Zastanawiam się co będzie przy 6666. Propunuję, żeby palmę pierwszeństwa dać księdzu Andżejowi, albo Natankowi od Bursztyna, coby egzorcyzmy odprawili.EwaT, kkisia, gretka, Dorka1979, Mega, anna maria, peppapig, Pusurek, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Bozia3, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
chciałam Wam tylko powiedzieć.. że w chuj z tą okrągłą stroną.. dałyście wsadzić się na minę
stare przysłowie pszczół mówi, że kto się na stronę xtysięcy załapie ten w ciąży w najbliższym czasie nie będzie. I coś w tym jest. To takie fatum ..
więc sorry.. musicie poczekać do lipca na bylicę, odszukać magiczne krzesło lub pocałować złoty sandał juliusza cezarapaszczakin, kkisia, moremi, Mega, anna maria, peppapig, Pusurek, HappyJo, Bursztyn, Simba, kapturnica, iwcia77, Bozia3, dorbie, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
na 6666 Andzej musi napisac esej w odcinkach.. tu "karma" bedzie odwrotna- jak sie kto inny na tej stronie zapisze to klapa i wieczne staranie..
Reni, moremi, Mega, anna maria, kapturnica, iwcia77, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Asia, wybacz ze nie pamietam- u Was jest niepolodnosc idiopatyczna, czy macie jakas diagnoze?
Mega, anna maria, kkisia, paszczakin, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni tak sobie zerknelam na Twoj wykresik i wiesz ja w tamtym roku tez 13.11 zaczelam cykl i zaszlam z Helka,tak mi sie jakos milo zrobilo Taki fajny zbieg okoliczoze Taki szczesliwy cykl:-)moze dla Ciebie tez bedzie szczesliwy
Reni, caffe, EwaT, kkisia, Sabina, Mega, Pusurek, moremi, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ty grzesznico oddajesz sie uciecha cielesnym i to bez zabezpieczenia:-)Pusurek wrote:Nie zalapalam sie 6000. Ale czy mi na ciazy zalezy? Wczoraj bylo bzykanko i juz mmam stresa, ze zaszlam.
Mega, Pusurek, Bursztyn, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość