35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
HappyJo wrote:Ja pierdolę....
A ten lud jak ćma do ognia.... ech...nie robilam tego nigdy i byłam jechana przez babke ,ze nie okazuje czci wielebnemu..A ja bym sie orzygała na sama mysl całowania w na bank nie myte łpay
bleh
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na wiosce u moich dziadkow(śp niestety) to byl rytuał cmokania proboszcza w reke..Ja jako ta miastowa
nie robilam tego nigdy i byłam jechana przez babke ,ze nie okazuje czci wielebnemu..A ja bym sie orzygała na sama mysl całowania w na bank nie myte łpay
bleh
ale fiuta do do buzi zawsze mytego brałaś?
nawet po koncercie w glanach?HappyJo, Bursztyn, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na wiosce u moich dziadkow(śp niestety) to byl rytuał cmokania proboszcza w reke..Ja jako ta miastowa
nie robilam tego nigdy i byłam jechana przez babke ,ze nie okazuje czci wielebnemu..A ja bym sie orzygała na sama mysl całowania w na bank nie myte łpay
bleh
Nie mówiąc o tym ile tam bakterii na jego ręce, jak cała wioska swemi ustyma ją macała , bleeeeeeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:hehe
ale fiuta do do buzi zawsze mytego brałaś?
nawet po koncercie w glanach?Takze zawsze byl wyparzony przed spozyciem
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a widziałaś jak łypie czy każdy kopertę dał i jak jakaś grubsza to patrzy za nią czy nóg nie dostanie
Bozia3 wrote:to nie ten typ...on wyrywa tylko kasę - i idzie mu bardzo dobrze..HappyJo, kapturnica, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pierwszego fiuta jakiego miałam w ustach to byl fiut mojego chUopa..A on nie chadzal na koncerty
Takze zawsze byl wyparzony przed spozyciem
kichaiwcia77 lubi tę wiadomość