35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Kobitki
Sabina, prezent pod choinke juz maszwiec pozostaje mi tylko zyczyc Ci zdrowia
Samirka, wiem ze jestespokaz sie tu zaraz
Chyba bedziemy sie przeprowadzac pod koniec stycznia...a wszystko wskazywalo na marzec i juz sie przyzwyczailam do tej mysli...
Jestem po 2 zabiegu Neodermy, ryjek czerwony jak upior, siedze w domu. Dobrze sie sklada bo musze napisac 2 prace na zaliczeniea sa nieruszone...
Reni, EwaT, Mega, moremi, kapturnica, kkisia, Bozia3, gosia7122, Arwena, macduska, malgos741, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:doberek
kawa i śledzEwaT, HappyJo, kapturnica, kkisia, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My na Sylwka z Bąkiem do Znajomych.
Swoją drogą Oni to mają zonk - poznali się dość późno - ona miała już 40 lat. Pierwszą ciążę poroniła. Bardzo to przeżyła. Ale po jakimś czasie zaczęli znów starania, było in-vitro w planie. Jakoś miesiąc przed zaszli naturalnie. Niestety w 12 tyg. badania wykazały nieprawidłowość w rozwoju płodu, a w 14 tyg. dzieciątko umarło. Straszna trauma. Miało to miejsce w październiku. Ona ma teraz 43 lata i już się nie zdecydują na kolejną próbę. Planują jednak adopcję i wierzę, że im się uda. Są cudownymi ludźmi, niezwykle otwartymi, wrażliwymi i dobrymi. Mój Bąk Ich uwielbia i powiedzieli, że nie wyobrażają sobie, żebyśmy na Sylwka przyjechali do Nich bez NiegoMega, peppapig, kkisia, Bozia3, macduska, malgos741, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja powiem tak, mamatrojki przeszła ta cala zadymke, oddzywala sie wczoraj i bylo spokojnie, przynajmniej tak mi sie wydaje, chyba ze na te słabsze teksty juz nie zwracam uwagi, wydaje mi sie ze zniknęła bez powodu, a szkoda...
kapturnica, Reni, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu zadyma a ja jak zwykle nie mam czasu,,ale muszę przeczytać wszystko bo mnie zaintrygował temat, witam žyczenia składam! Głośno sto lat!,sto lat!grzecznych,cudnych dzieci,mnóstwo wolnego czasu,zawsze pełnego konta!Sabcia
i uciekam,goni mnie wszystko!Bozia3, Mega, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oplułam się ze śmiechu ..pierwszy raz
mistrz uników
https://www.youtube.com/watch?v=f3fzy4H4VyYReni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:prosze sie nie śmiać z ojca derektora
wspaniały człowiek
a jaką ma fure! czasami mnie zabiera jak jedziemy ministrantuw wyrywać
A.kapturnica, Bursztyn, moremi, kkisia, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość