35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:bo lubisz chodzić do kartonika jak sie napijesz albo wymyslać zagadki
ciekawe na co dziś padnie
e tam,
ten foch z pudełka to raczej żartobliwy taki
włazę tam żeby wytrzeźwieć
dzisiaj nie pije,
muszę być rozsądna - jutro 7.20 do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 16:15
kapturnica, EwaT, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
no dobra. odmeldowuję się na czas jakiś. Muszę się ogarnąć i do porządku doprowadzić i lecę na próbę.
Pewnie zaległości w czytaniu dziś już nie odrobię (padnę, jak wrócę), ale jutro z rana to i owszem
Czymta się Dziewczęta.
Ewka, badź dzielna. Nie będzie jakiś pierdolony Inofolik mówił Tobie, co masz robić.
Buziole.
Muahhh
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16797e1198a8.gifEwaT, kapturnica, Reni, kkisia, Sabina, Mega, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Cześc baby
Jeszcze dycham ,ale forma kiepska, nie było mnie sporo czasu ;(
Wpadłam na chwilke zobaczyc co u was nie ma szans na przeczytanie tego wszystkiego
Kapta co u Ciee ?
jakies streszczenie bym poprosiła ,jutro znow wypad mam i dopiero ok 20 juz na bierzaco z wami .
Tesknie za wami baby
pakapturnica, EwaT, gretka, Reni, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Cześc baby
Jeszcze dycham ,ale forma kiepska, nie było mnie sporo czasu ;(
Wpadłam na chwilke zobaczyc co u was nie ma szans na przeczytanie tego wszystkiego
Kapta co u Ciee ?
jakies streszczenie bym poprosiła ,jutro znow wypad mam i dopiero ok 20 juz na bierzaco z wami .
Tesknie za wami baby
paMega, moremi lubią tę wiadomość