35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Biedulo ale lepiej sie czujesz?????
Ale daje rade ,w dupie to juz mam ,te badania i cala reszte
trzeba miec zdrowie zeby chorowac
a tu jeszcz dziecko trza robic:)
EwaT, kapturnica, gretka, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:i bedziemy razem udawac ze to na endometrium, nie?
musze sie przyznać że wczoraj o póznej porze zgwałciłam męża
kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:No, coby lepiej widać było
(ogarnęłam wklejanie fotek - ja pierdolę, jaki sukces przy środzie)Sabina, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAasiula wrote:Cześc baby
jakies streszczenie bym poprosiła ,jutro znow wypad mam i dopiero ok 20 juz na bierzaco z wami .
Tesknie za wami baby
pa
Sabina jest w ciąży i ma dzisiaj 36 urodziny a w piątek USG i boi się bardzo 9 na pewno niepotrzebnie)
Reni prawdopodobnie też zaciążyła, brało w tym udział az trzech facetów wiec spodziewamy się trojaczków,
Pieseł naszej pani czyli Reni chory jest bardzo,
w Ewkę wstępuje demon o nazwie Infolik,
w związku z tym na forum jest dym
pojawiły się nowe twarze z tym, ze większość spierdoliła po jakże dyplomatycznej sugestii Ewy
ostała się jeno Happyjo jako osobnik twardy i niewrażliwy na inwektywy,
Pusur ma doła i pomocy woła,
Caffe skończył się urlop i poznaje blaski i cienie pracującej Matki Polki,
Kkisia wczoraj przesadziła z procentami i nie może patrzeć na Finlandię,
Ewka, Bursztyn i ja :-)zajmujemy się degustacją wina,
Małgoś występowała na Andrzejkach w charakterze czarownicy ( mamy tylko nadzieję, ze nie przełoży się to na jej charakter)
Kapta okazała się być rasowa rasistką przez co Moremi groziła jej procesem pakując się jednoczesnie na rejs po morzach i oceanach,
Simba nadal siedzi w niebieskim kartonie wychylając się od czasu do czasu,
Iwcia zajęta wiciem gniazda wyszukuje co ciekawsze kawałki w pamiętnikach i przez to organizujemy zbiorową wycieczkę do Pompejów w celu posadzenia tyłka na cudownym krześle,
Paszcza gotuje pierogi z mąki fasolowej i wykłada przedpokój cegłami szykując się do pozwu za wykorzystywanie jej zdjęć bez pozwolenia…
Gosia, i mysza, zaglądają rzadko pochłonięte macierzyństwem,
Bozia rozpoczęła proces poporodowej odnowy biologicznej – nie wymienię co robi bo już to jest męczące- celem jest dopięcie wypasionej sukienki
uff
kogo pominęłam???
Edit.
Pojawiła sie dawno nie widziana szczęśliwa2 i viola, Lucky zagląda i jest tajemnicza Arwena w której to nasz klasowy psycholog dopatrzył się Samiry,
a i mąz Bursztyna wrócił z zesłania w kazachstanie, wkórwił zonę i żyje wtyłącznie dlatego, że nie zdradził dotychczas miejsca ukrycia przywiezionych z tamtąd magnesów, na które to niecierpliwie czekają forumowe zbieraczki,
edit 2
Gretka jeździ po leki 200 km bo mieszka w niecywilizowanej dziczy czyli szwajcarii a dzisiaj spaliła orzechy laskowe,
Elfik zajęty bzykaniem i egzaminami oraz Imienniczką Idy sierpniowej nie ma dla nas za grosz czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:02
gretka, Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, HappyJo, gosia7122, caffe, Mega, Lucky, Bursztyn, Bozia3, anna maria, Simba, SolarPolar, malgos741, moremi, Niuta, paszczakin, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Sabina jest w ciąży i ma dzisiaj 36 urodziny a w piątek USG i boi się bardzo 9 na pewno niepotrzebnie)
Reni prawdopodobnie też zaciążyła, brało w tym udział az trzech facetów wiec spodziewamy się trojaczków,
Pieseł naszej pani czyli reni chory jest bardzo,
pojawiły się nowe twarze z tym, ze większość spierdoliła po jakże dyplomatycznej sugestii Ewy
Ewka, Bursztyn i ja zajmujemy się degustacją wina,
Małgoś występowała na Andrzejkach w charakterze czarownicy ( mamy tylko nadzieję, ze nie przełoży się to na jej charakter)
Kapta okazała się być rasowa rasistką przez co Moremi groziła jej procesem pakując się jednoczesnie na rejs po morzach i oceanach,
Simba nadal siedzi w niebieskim kartonie wychylając się od czasu do czsu,
Iwcia zajęta wiciem gniazda wyszukuje co ciekawsze kawałki w pamiętnikach i przez to organizujemy zbiorową wycieczkę do Pompejów w celu posadzenia tyłka na cudownym krześle,
Paszcza gotuje pierogi z mąki fasolowej i wykłada przedpokój cegłami szykując się do pozwu za wykorzystywanie jej zdjęć bez pozwolenia….
,Gosia, i mysza, zaglądają rzadko pochłonięte macierzyństwem,
Bozia rozpoczęła proces poporodowej odnowy biologicznej – nie wymienię co robi bo już to jest męczące- celem jest dopięcie wypasionej sukienki uff
kogo pominęłam???
siebie?macduska, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:Sabina jest w ciąży i ma dzisiaj 36 urodziny a w piątek USG i boi się bardzo 9 na pewno niepotrzebnie)
Pieseł naszej pani czyli reni chory jest bardzo,
Ewka, Bursztyn i ja zajmujemy się degustacją wina,
Simba nadal siedzi w niebieskim kartonie wychylając się od czasu do czsu,
Paszcza gotuje pierogi z mąki fasolowej i wykłada przedpokój cegłami szykując się do pozwu za wykorzystywanie jej zdjęć bez pozwolenia….
,Gosia, i mysza, zaglądają rzadko pochłonięte macierzyństwem,
Bozia rozpoczęła proces poporodowej odnowy biologicznej – nie wymienię co robi bo już to jest męczące- celem jest dopięcie wypasionej sukienki uff
kogo pominęłam???macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pieseł naszej pani czyli Reni chory jest bardzo,
Ewka, Bursztyn i ja :-)zajmujemy się degustacją wina,
Simba nadal siedzi w niebieskim kartonie wychylając się od czasu do czasu,
Paszcza gotuje pierogi z mąki fasolowej i wykłada przedpokój cegłami szykując się do pozwu za wykorzystywanie jej zdjęć bez pozwolenia…
Gosia, i mysza, zaglądają rzadko pochłonięte macierzyństwem,
Bozia rozpoczęła proces poporodowej odnowy biologicznej – nie wymienię co robi bo już to jest męczące- celem jest dopięcie wypasionej sukienki
uff
kogo pominęłam???
Edit.
Pojawiła sie dawno nie widziana szczęśliwa2 i viola, Lucky zagląda i jest tajemnicza Arwena w której to nasz klasowy psycholog dopatrzył się Samiry,
a i mąz Bursztyna wrócił z zesłania w kazachstanie, wkórwił zonę i żyje wtyłącznie dlatego, że nie zdradził dotychczas miejsca ukrycia przywiezionych z tamtąd magnesów, na które to niecierpliwie czekają forumowe zbieraczki,
edit 2
Gretka jeździ po leki 200 km bo mieszka w niecywilizowanej dziczy czyli szwajcarii a dzisiaj spaliła orzechy laskowe,
Elfik zajęty bzykaniem i egzaminami oraz Imienniczką Idy sierpniowej nie ma dla nas za grosz czasu...)
macduska, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj tam rasowa rasistka...Taka bym rzekła delikutaśna bo w ku klux klanie czy jak to sie pisze nie jestem jeszcze...
No i u mnie tez nic sie nie dzieje..Jeszcze conajmniej z tydzien do cyklu ze staraniami
Aasiula, macduska, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oj tam rasowa rasistka...Taka bym rzekła delikutaśna bo w ku klux klanie czy jak to sie pisze nie jestem jeszcze...
No i u mnie tez nic sie nie dzieje..Jeszcze conajmniej z tydzien do cyklu ze staraniami
kapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oj tam rasowa rasistka...Taka bym rzekła delikutaśna bo w ku klux klanie czy jak to sie pisze nie jestem jeszcze...
No i u mnie tez nic sie nie dzieje..Jeszcze conajmniej z tydzien do cyklu ze staraniamigretka, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość