35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Kapta to na pewno wróżba na trojaczki
Jest zajebisty film dzis pokłosie polecam dziewczyny jak ktora nie ogladalamacduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ty idz kurde drzwi skrecaj HEHEHEH ..Goopia matko Swieta pogieło cie???Ja sie blizniakow obawiam a ta mi trojaczki..Tfuu wypluj to słowo toz zajebac mnie chcesz???
Jest zajebisty film dzis pokłosie polecam dziewczyny jak ktora nie ogladala
Kurwa mam nadZieję żem nadal brzemienna, a u gin opóźnienie ponad godzinę. To se posiedzeMega, macduska, gretka, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No lej. Ja teraz nie mogę tak enocjonalnych rzeczy oglądac. Za dużo napięcia.
Kurwa mam nadZieję żem nadal brzemienna, a u gin opóźnienie ponad godzinę. To se posiedzeSabina, Mega, macduska, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No a czemu miała bys nie byc???Ty tu nie siej paniki -wdech , wydech zaraz usłyszysz serducho jak dzwon Rilaks bejbe
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:tak, tak jak najbardziej
trochę pochłonęły mnie sprawy zawodowe ale żyjęjednym słowem awansik
Parka lubi tę wiadomość
-
ej bez jaj
nie mówicie mi, że matka jak urodzi dziecko to nie chce wygladac jak zadbana kobieta, ze ma w dupie swoje ciało, cycki itd..
owszem dzieci są ważnie ale nie uwierzę w to, że żadna kobieta nie lubi czuc się dobrze we wlasnym ciele.. no nie uwierzę..nie ma takiej opcjikapturnica wrote:Hajooo.
Sabbcia trzymamy wszystkie tu w kciuki..Bedzie dobrze napewno....
Co do ciała po urodzeniuMacduska mam zdanie takie jak Ty..
Chcial czy nie chciał sie ciało zmienia..Tu rozstep sie moze trafic a tam luzna skóra...Nie wiem jak kto ale mnie za przeproszeniem pierdoliło , ze po karmieniu cyckow zrobily sie duzo mniej jedrne niz przed ciąża .I każdego dnia patrzac na młodego nie zaluje ani jednego rozstepu który mi sie zrobił.. W końcu nie samym wyglądem człowiek żyje ,jakbym tak myślała pewnie nigdy bym dzieciaka nie urodziła , nie karmiła i w ogole zajeła się tylko sobą..Ale czy wspaniały wylaszczony wygląd można przyrównac wartością do usmiechu swojego dzieciaka czy przytulenia do niego ??? ...Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej bez jaj
nie mówicie mi, że matka jak urodzi dziecko to nie chce wygladac jak zadbana kobieta, ze ma w dupie swoje ciało, cycki itd..
owszem dzieci są ważnie ale nie uwierzę w to, że żadna kobieta nie lubi czuc się dobrze we wlasnym ciele.. no nie uwierzę..nie ma takiej opcjiWiesz juz co mam na myśli???
gosia7122, gretka, Pusurek, macduska, caffe, Iwone, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wiem co masz na myśli
zaakaceptować musisz nie masz wyjścia co nie zmienia faktu, że nie chciałabyś ich nie mieć
ja wiem jedno, że jak ciąża mnie przeora, bo róznie laski wyglądają to na pewno nie wbiję się w bikini tylko kupię sobie kostium jednoczęściowy z dziurami na oczy
mi będzie to przeszkadzało
Mango, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość