35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:http://m.onet.pl/magia/horoskop-chinski,7/roczny/
U mnie się sprawdziło rok ujowy...
U mnie też,
napisali żeby wyjść do ludzi i zawierac nowe znajomości to moge dużo dobrego otrzymać-
-i proszę zapiszałm się na forum 35+
poznałam WAS , otrzymałam mnóstwo dobrych rad i nawet termometr od Caffe....
wszystko się zgadza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 17:31
Simba, kkisia, Elfik, iwcia77, Pusurek, Bozia3, moremi, kapturnica, gosia7122, Mega, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podczytuje, ale nie pisze...
Sama się zasttanawiam co z Sab...
Trybunał Konstytucyjny orzekł, ze ubój rytualny jest zgodny z konstytucją...
Nie mam do nich prensji, maja stwierdzic zgodność z przepisami, a nie moralne aspekty sprawy...
W Afryce odzieraja zwierzęta żywcem ze skory i leża takie na targowisku czekając na kupca, który chętniej kupi swieze a juz nie wymagające obrania...
Naszym rolnikom pewnie tez by to nie przeszkadzało, liczy się zysk..
Może to za daleko idące, ale jestem wkurzona.kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ania - Marcel zajebisty - wielki chłop, dołeczki, uśmiech...
Ja idę za kilka dni na kolejne szczepienie i właśnie na kontrolę odnośnie asymetrii... Już widzę, że mu nie minęło (pediatra dawała czas do końca 3 miesiąca) - dodatkowo dziś tu od Was doczytałam o tym wyginaniu głowy do tyłu - mój to robi nagminnie.... Jedyne pocieszenie - że już nie będę mieć wyrzutów - że on lubi spać w foteliku w domu....
moremi, Simba, ania.g, iwcia77, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
Elfi sama jeZdem meisozercom..Ale uboj rytualny jest naprawde okrutny..Najczesciej zwierzak ginie powolna smiercia.Powiem Ci ,ze sama szoka doznalam na wiesc o wyroku..Ale podobno 4 zglosilo jakies zdanie odrebne..Wiec miejmy nadzieje ,ze cos sie odmieni..A żydki , araby i inne sory albo niech wprdalaja humanitarnie ubite miesko albo niech ida żrec mlecze z łąk.Wiecznie maja jakies ządania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:13
gosia7122, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurna poczytalam ten watek co Reni zapodala i cycki opadaja
Masakra
Simba w domu juz jestes ?
Ania maly slodziakkkisia, Reni, moremi, Bozia3, Mega, iwcia77, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba po dłuzszym zastanowieniu chyba założe watek na temat czy nie skrzywdzimy dzieci rodząc je w okolicach świąt .
Ja tez dostawalam 1prezent imieninowo-urodzinowo mikołajowy..A czasem i pod swiateczny podpiety pfffSimba, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Simba po dłuzszym zastanowieniu chyba założe watek na temat czy nie skrzywdzimy dzieci rodząc je w okolicach świąt .
Ja tez dostawalam 1prezent imieninowo-urodzinowo mikołajowy..A czasem i pod swiateczny podpiety pfffNo kurde to naprawdę nieładnie. Ja mam kumpelke ktora ma urodziny 27 grudnia i często nikt o tych urodzinach nie pamięta, a matka jej tortu na urodziny nie piekła, bo po co skoro jeszcze jest ciasto ze świat, jak rownież sałatka i zupa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 18:47
kapturnica, moremi, Mega, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Chcesz o tym porozmawiać?
No kurde to naprawdę nieładnie. Ja mam kumpelke ktora ma urodziny 27 grudnia i często nikt o tych urodzinach nie pamięta, a matka jej tortu na urodziny nie piekła, bo po co skoro jeszcze jest ciasto ze świat, jak rownież sałatka i zupa.
No jednym słowem przejebane.,,,A ci w sylwka???Wiecznie musza impre robic u siebie..No bo wszyscy sie wpierdalaja na imprezySimba, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tak. Wróciłam i rzuciłam sie na śledzie, a potem na pierogi, a potem na krowki no i nadrabiam zaległości w serialu
Fajny mix
Dobrze ze w ciazy sledzie z krowkami smakuja
Ja pamietam jak koreczki sledziowe zagryzalam czekolada
Ale kiedy to bylo
Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Simba ma dziś dowcip cięty jak japoński miecz samuraja...
Widać, że podk....iona..
Aż się boję...
Simba popatrz na mój domek, no patrz jaki ładny...
Kuleczka, widać nie udało jej się tego sprzęta za..ebać...
moremi, Mega, Pusurek, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość