35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:no i laski wylukały ze stara sie od dobrych paru miesiecy ładujac w siebie leki ehheheh Gosciu naweto tym nie wiedzial...Jakas kolejna nawiedzona o bardzo niskim poczuciu własnej wartosci....
i za żonatych się zabiera..sodomia z gomorią..
a fe...kapturnica, anna maria, moremi, Simba, iwcia77, kkisia, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ramionka jeszcze bardziej do przodu, tak by barki wychodzily poza linie ciala. Kocyk pod kolanka.
Ksiazka poszla, tam zobaczysz sobie obrazek. Moze lezec tez na matce ( twardej, nie zadnej koldrze ), ze zrolowanym kocykiem jak w gniazdku.
A maly smiechowy na maksa! Sliczny!Elfik, Pusurek, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:witam ,ale u mnie dzisiaj wieje i pado dyscyk.Zrobilam sie na ludzia bylam u fryzjera,zrobilam sobie brwi bo wygladalam jak Brezniew.Czuje sie taka piekna:-)
rozumiem, że brwi tym przykryłaś...
http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr02/2013/3/8/13/anigif_enhanced-buzz-9216-1362766968-0.gif
)
żarcik
zanim mnie namierzyszanna maria, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co do songów świątecznych..
ja będę mało orgyginalna ale ja uwielbiam te stare świąteczne piosenki (kolęd polskich nie lubię, bo są dla mnie przymulone a to czas, żeby się cieszyć)
i tak
Wham - Last Christmas
Cliff Richard Mistletoe And Wine
Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You
Bryan Adams - Christmas Time
Paul McCartney - Wonderful Christmas Time
i jeszcze parę innych
katuję na okrągło.. jak zobaczycie dziki, sarny, lisy i zające spieprzające z walizkami pod pachą tzn że mają dosyć
Reniek, to to radio co pisalam, to na okraglo wlasnie to puszczaJak dla Ciebie.
The Christmas Channel sie nazywa, z netu, takze mozesz se zapodac od dzis do swiat..Elfik, moremi, iwcia77, Simba, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
Simba ma dziś dowcip cięty jak japoński miecz samuraja...
Widać, że podk....iona..
Aż się boję...
Simba popatrz na mój domek, no patrz jaki ładny...
Kuleczka, widać nie udało jej się tego sprzęta za..ebać...
paszczakin, kapturnica, Pusurek, Mega, moremi, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reniek, to to radio co pisalam, to na okraglo wlasnie to puszcza
Jak dla Ciebie.
The Christmas Channel sie nazywa, z netu, takze mozesz se zapodac od dzis do swiat..
Dzięki, jesteś wielka!
już u mnie gra!
Buziak w ryjek i piąteczka w raciczkę!
Grudzień bez 1500 odtworzeń Last Christmas się nie liczy!
a dla niektórych pewnie bez Kevina...kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dzięki, jesteś wielka!
już u mnie gra!
a dla niektórych pewnie bez Kevina...
Last Christmas leci srednio co godzine. Do tego dodaja jeszczce czasmi inne wykonania (ale oryginalne i tak leci)kapturnica, moremi, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dzięki, jesteś wielka!
już u mnie gra!
a dla niektórych pewnie bez Kevina...
No chyba ,ze nowe czesci nakreca..Z dorosłym kevkiem
http://natemat.pl/28933,co-sie-stalo-z-malym-kevinem-culkin-a-zniszczyla-chciwosc-ojca-to-los-wielu-dzieciElfik, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Moze lezec tez na matce ( twardej, nie zadnej koldrze )
faken, to ja bym tylko w foteliku musiala dziecko trzymac, bo jestem miekka jak kaczuszka
kapturnica, anna maria, ania.g, Elfik, Mega, iwcia77, Simba, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Grozisz mi?
Czy po prostu jesteś z grudnia?kapturnica, gretka, Mega, iwcia77, Simba, kkisia, Pusurek, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
obecna, Alojz u wracza -po zwolnienie pojechal , a ja sie modle zeby sie od niego nie zarazic..cherla jak stary dziad z kokluszem + 38 goraczka.
Ania- synek przesliczny, a jaki ma doleczek cudny !
a co do Bella..to jak mowia wlosi :" matka idiotow jest ciagle w ciazy"Elfik, moremi, kapturnica, macduska, ania.g, gretka, Simba, kkisia, Pusurek, Mega, anna maria, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dla rozluźnienia
http://m.onet.pl/magia/horoskop-chinski,7/roczny/
U mnie się sprawdziło rok ujowy...
oj Elfik, wiadomo
jak się starasz naturalnie, to chciał nie chciał musisz mieć z chujem do czynienia,
taka prawdaiwcia77, Elfik, gretka, kkisia, moremi, kapturnica, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość