35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Fajny mix
Dobrze ze w ciazy sledzie z krowkami smakuja
Ja pamietam jak koreczki sledziowe zagryzalam czekolada
Ale kiedy to bylomoremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To gorzej. Nie możesz tego jakoś egzekwować?
Wlasnie myśle ze dzieci urodzone w Święta albo okolicach sa przez to zawsze poszkodowane.Simba, Mega, iwcia77, Pusurek, Elfik, kapturnica, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Fajny mix
Dobrze ze w ciazy sledzie z krowkami smakuja
Ja pamietam jak koreczki sledziowe zagryzalam czekolada
Ale kiedy to bylosie nie martw sie
iwcia77, ania.g, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Podczytuje, ale nie pisze...
Sama się zasttanawiam co z Sab...
Trybunał Konstytucyjny orzekł, ze ubój rytualny jest zgodny z konstytucją...
Nie mam do nich prensji, maja stwierdzic zgodność z przepisami, a nie moralne aspekty sprawy...
W Afryce odzieraja zwierzęta żywcem ze skory i leża takie na targowisku czekając na kupca, który chętniej kupi swieze a juz nie wymagające obrania...
Naszym rolnikom pewnie tez by to nie przeszkadzało, liczy się zysk..
Może to za daleko idące, ale jestem wkurzona.
Elfik, zlituj się.
Można się wkurzyć bo to bestialstwo.
Zgodzę się jednak z Tobą że to za daleko idące porównanie rolników z z mieszkańcami Afryki.
Jeśli ktoś zarabia na uboju rytualnym, to raczej ubojnie i pośrednicy w handlu miesem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:24
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:
Ja idę za kilka dni na kolejne szczepienie i właśnie na kontrolę odnośnie asymetrii... Już widzę, że mu nie minęło (pediatra dawała czas do końca 3 miesiąca) - dodatkowo dziś tu od Was doczytałam o tym wyginaniu głowy do tyłu - mój to robi nagminnie.... Jedyne pocieszenie - że już nie będę mieć wyrzutów - że on lubi spać w foteliku w domu....
Bozia, idz z nim do rehabilitanta, tak nawet na kontrole, pediatra nie zawsze wie wszystko o odruchach w takim zakresie jak oni. A to naprawde nie trzeba duzego wysilku, zeby dziecko wyprowadzic z asymetrii, trzeba tylko wiedziec co robic i zaczac w miare wczesnie.ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Fotelik nie jest dobry wlasnie. rehabilitanci odradzaja przetrwale trzymanie dzieci w fotelikach, ten Ani to moze byl z innej szkoly.
Bozia, idz z nim do rehabilitanta, tak nawet na kontrole, pediatra nie zawsze wie wszystko o odruchach w takim zakresie jak oni. A to naprawde nie trzeba duzego wysilku, zeby dziecko wyprowadzic z asymetrii, trzeba tylko wiedziec co robic i zaczac w miare wczesnie.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Chcesz o tym porozmawiać?
No kurde to naprawdę nieładnie. Ja mam kumpelke ktora ma urodziny 27 grudnia i często nikt o tych urodzinach nie pamięta, a matka jej tortu na urodziny nie piekła, bo po co skoro jeszcze jest ciasto ze świat, jak rownież sałatka i zupa.
Mega, Simba, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Jezu, o Jezu! Dziecko moje male pierwszy raz w zyciu scisnelo zabawke tak, ze zagrala melodyjka! Bosz, teraz juz wiem na pewno, ze chowam przyszlego laureata nagrody Nobla!
iwcia77, Mega, Simba, ania.g, anna maria, Elfik, kapturnica, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba - należy się nam przy końcówce chyba Twój Twixowy brzuszek??
JUż niedługo będzie za późno - to może wrzuć jeszcze teraz aktualny?
PS Maz mnie poprawił - obiektyw panoramicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:37
macduska, Mega, Pusurek, iwcia77, ania.g, Reni, kapturnica, kkisia, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobrze tylko muszę najpierw znaleźć obiektyw szerokokatny
PS Maz mnie poprawił - obiektyw panoramiczny
Bier panorame i wal foto.iwcia77, Mega, kapturnica, Simba, kkisia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość