35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wieczornie
Chyba Was dziś nie nadrobię, bo mam straszna niemoc. Wydarzenia ostatnich dni okazały się jednak obciążające i dziś wylazi że mnie straszne zmęczenie.
Ale do rzeczy. Raport z wizyty.
W poniedziałek mam zabieg, bo na razie nie widać, że coś zadzieje się samo. Lekarka uważa, że sama się nie oczyszcze. Już się z tym pogodzilam.
Ewa jak Tupek?Simba, anna maria, Bozia3, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A mnie nic nie boli:-(
Ciekawe kiedy mi zacznie podbrzusze pękać jak zwykle...
A może jak miałam kiepskie endo, to nie ma się co złuszczać i nie boli? -
Sabina wrote:Witam wieczornie
Chyba Was dziś nie nadrobię, bo mam straszna niemoc. Wydarzenia ostatnich dni okazały się jednak obciążające i dziś wylazi że mnie straszne zmęczenie.
Ale do rzeczy. Raport z wizyty.
W poniedziałek mam zabieg, bo na razie nie widać, że coś zadzieje się samo. Lekarka uważa, że sama się nie oczyszcze. Już się z tym pogodzilam.
Ewa jak Tupek? -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:moj mnie tez..od wczoraj..i nie moge zwalic na pms
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A mnie nic nie boli:-(
Ciekawe kiedy mi zacznie podbrzusze pękać jak zwykle...
A może jak miałam kiepskie endo, to nie ma się co złuszczać i nie boli?
bardzo cię boli?
Robiłaś hsg?
Od kiedy usunieto mi zrosty, brzuch prawie mnie nie boli a wcześniej byłam przez co najmniej dwa dni wyłaczona z życia i nic nie pomagało. -
anna maria wrote:Simba co z Twoimi blokadam przeszlo ?
poruszam sie jak staruszka i czasem jak nie tak stanę, siądę, czy przewracam sie na bok, to mam zajebisty bol paraliżujący od odcinka lędźwiowego do małego palca lewej nogi.
Mam iść do osteopaty. Paszczak mi wyjaśnił ze ten specjalista ma mnie przekonać do tego ze ja nie chce zeby mnie bolało. Bo teraz rzekomo chce.Mega, iwcia77, Pusurek, anna maria, Elfik, Sabina, kkisia, Bozia3, moremi, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:za to możesz powiedziec ze masz zespół napięcia przedporodowego
Mega, Pusurek, Sabina, Iwone, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No nie do końca
poruszam sie jak staruszka i czasem jak nie tak stanę, siądę, czy przewracam sie na bok, to mam zajebisty bol paraliżujący od odcinka lędźwiowego do małego palca lewej nogi.
Mam iść do osteopaty. Paszczak mi wyjaśnił ze ten specjalista ma mnie przekonać do tego ze ja nie chce zeby mnie bolało. Bo teraz rzekomo chce. -
Simba wrote:No nie do końca
Mam iść do osteopaty. Paszczak mi wyjaśnił ze ten specjalista ma mnie przekonać do tego ze ja nie chce zeby mnie bolało. Bo teraz rzekomo chce.Simba, anna maria, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Sama jestem zdziwiona, że tak spokojnie to przechodzę.
Mega, Sabina, Elfik, gretka, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..bo chyba mam...za chwile rodze a ten mi jeszcze szafki dla Ivo w lazience nie zamontowal...ba..nawet nie kupil...a mial to zrobic na dniach
Elfik lubi tę wiadomość