35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabinka, mam nadzieję że szybciutko się zregenerujesz po zabiegu jeśli już musi do niego dojść. Mi bardzo pomogło w regeneracji po mleczko pszczele.
zobaczę, bo jednak jest drogie i nie wiem czy mogę sobie pozwolic na takie szaleństwo
A trochę odpoczynku od starań też nam dobrze zrobiiwcia77, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mówiłam mężowi, zr jesteś żywym przykładem co robi mleczko
zobaczę, bo jednak jest drogie i nie wiem czy mogę sobie pozwolic na takie szaleństwo
A trochę odpoczynku od starań też nam dobrze zrobiiwcia77, Sabina, Heretyczka, kkisia, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Sabinka, mam nadzieję że szybciutko się zregenerujesz po zabiegu jeśli już musi do niego dojść. Mi bardzo pomogło w regeneracji po mleczko pszczele.
A gdzie je kupilas? Szukalam pasieki, KT by je sprzedawała i w okolicy nie znalazłam.Mega lubi tę wiadomość
-
Duska, miałam HSg ale nie zlikwidowało mi bóli...
Nie są to jakieś zabijające.
Ale teraz zero bólu.
Wiesz, od wieczora biorę antybiotyk i miałam taka myśl, @ KT nie boli, może to plamienie w ciąży?
Taaaa...
Jakby nap...to bym nawet o tym nie pomyslala:-)
Takie schizy staraczek...macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A gdzie je kupilas? Szukalam pasieki, KT by je sprzedawała i w okolicy nie znalazłam.
przysyłają bardzo szybko. Raz zamówiłam ze strony do której kiedyś linka podawała chyba Iwone, tam mieli sporo taniej ale czekałam ponad dwa tygodnie. I nie wiem gdzie mam teraz tego linka. Miałam zamiar kupić sobie po porodzie ale jak nie odmawiałam sobie takich ekstra produktów przed zaciążeniem i w trakcie to teraz dla samej siebie jakoś tak skąpię.
Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyElfik wrote:Duska, miałam HSg ale nie zlikwidowało mi bóli...
Nie są to jakieś zabijające.
Ale teraz zero bólu.
Wiesz, od wieczora biorę antybiotyk i miałam taka myśl, @ KT nie boli, może to plamienie w ciąży?
Taaaa...
Jakby nap...to bym nawet o tym nie pomyslala:-)
Takie schizy staraczek...
samo Hsg nie likwiduje pewnie,
taki sktót myślowy zastosowałam,
bo na Hsg wykryto u mnie zrosty a potem przez histeroskopię je zlikwidowano (prawie)
a to przez zrosty miałam takie bolesne @
ale co wcale Cię nie boli???
dziwne trochę
a moze miałaś stan zapalny jakiś i antybiotyk go zlikwidował?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 21:33
-
nick nieaktualny
-
A my byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Mały waży 9 kg, mierzy 74 cm.
Lekarz pytał czy on jest zawsze taki zadowolony i szczęśliwy jak na tej wizycie (był nowy lekarz)Bo mały taki po prostu jest, lubi się ubierać, rozbierać no i pyszczek mu się nie zamyka, albo od gadania albo od uśmiechania się. Tak więc wpędził swoim zachowaniem lekarza w osłupienie
Przymierza się do raczkowania, tyle że ręce jeszcze nie wiedzą co mają robića nogi już klęczą i tyłek uniesiony do góry. Ogólnie to przemieszcza się na brzuchu po całej macie na podłodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 21:43
kapturnica, Sabina, gretka, ania.g, Pusurek, Simba, kkisia, Elfik, macduska, iwcia77, Iwone, Bozia3, peppapig, Mega, moremi, Niuta, anna maria, Bursztyn, Arwena, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Zamawiałam przez internet http://www.mleczkopszczele.com/
przysyłają bardzo szybko. Raz zamówiłam ze strony do której kiedyś linka podawała chyba Iwone, tam mieli sporo taniej ale czekałam ponad dwa tygodnie. I nie wiem gdzie mam teraz tego linka. Miałam zamiar kupić sobie po porodzie ale jak nie odmawiałam sobie takich ekstra produktów przed zaciążeniem i w trakcie to teraz dla samej siebie jakoś tak skąpię.Tak na wszelki wypadek
ania.g lubi tę wiadomość
-
A po porodzie to na co?ania.g wrote:Zamawiałam przez internet http://www.mleczkopszczele.com/
przysyłają bardzo szybko. Raz zamówiłam ze strony do której kiedyś linka podawała chyba Iwone, tam mieli sporo taniej ale czekałam ponad dwa tygodnie. I nie wiem gdzie mam teraz tego linka. Miałam zamiar kupić sobie po porodzie ale jak nie odmawiałam sobie takich ekstra produktów przed zaciążeniem i w trakcie to teraz dla samej siebie jakoś tak skąpię.