35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też słyszałam, że powinno byc świeże, ewentualnie mrożone, dlatego w pasiekach szukalam
dzięki za linki
niestety lepiej nie kupować miodu z mleczkiem, bo mleczka tam raczej mało dodają, bo kto sprawdzi?
Ale może ten z allegro na prezent
Plus miód manuka
Też drogi niestety...
Czyli razem limit prezentowy wyczerpany, jeszcze geriavit i szafa gra..Iwone, ania.g, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Też słyszałam, że powinno byc świeże, ewentualnie mrożone, dlatego w pasiekach szukalam
dzięki za linki
niestety lepiej nie kupować miodu z mleczkiem, bo mleczka tam raczej mało dodają, bo kto sprawdzi?
Ale może ten z allegro na prezent
Plus miód manuka
Też drogi niestety...
Czyli razem limit prezentowy wyczerpany, jeszcze geriavit i szafa gra..moremi lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dzizas, ja to muszę być straszna, wchodzę i wszyscy uciekli..
hmmm -
ja jestem
ale tyle płodzicie, a ja nie mam czasu czytać na bieżąco. Tak więc zazwyczaj jak tu jestem, to czas upływa mi na nadrabianiu zaległości.
Robota mnie wykańczaania.g, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, kapturnica, Simba, kkisia, malgos741, Arwena, Bozia3, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dzizas, ja to muszę być straszna, wchodzę i wszyscy uciekli..
hmmmIwone, Pusurek, Mega, moremi, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyU nas nastala cisza. Krzykacz spi, to sobie jeszcze z corka pogadalam. A! Pocwiczylam dzis wieczorem z guru, po raz 1 od 2 miesiecy. Na rozgrzewce myslalam, ze umre, ale zaliczylam caly program. Wiec dumna i blada ide spac. Dobranoc!
HappyJo, Mega, iwcia77, moremi, Simba, kkisia, ania.g, Heretyczka, dorbie, Arwena, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Kurde, nawet nie wiem, kiedy dzień minął
Byłam na zakupach dla Dużego (On ma alergię na robienie zakupów, przymierzanie i takie tam, więc ja Mu kupuję, a potem najwyżej wymieniam - choć zazwyczaj ni muszę)
Wieczorem byliśmy na koncercie Agi Zaryan. Był rewelacyjny.
No i tak si dzień skończył.
Padam na twarz
Całusy ślę i się z Wami Dziewczęta dobranoc
Muahhh!Mega, iwcia77, kapturnica, Simba, kkisia, anna maria, Arwena, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Zamawiałam przez internet http://www.mleczkopszczele.com/
przysyłają bardzo szybko. Raz zamówiłam ze strony do której kiedyś linka podawała chyba Iwone, tam mieli sporo taniej ale czekałam ponad dwa tygodnie. I nie wiem gdzie mam teraz tego linka. Miałam zamiar kupić sobie po porodzie ale jak nie odmawiałam sobie takich ekstra produktów przed zaciążeniem i w trakcie to teraz dla samej siebie jakoś tak skąpię.anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny