35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też słyszałam, że powinno byc świeże, ewentualnie mrożone, dlatego w pasiekach szukalam
dzięki za linki
niestety lepiej nie kupować miodu z mleczkiem, bo mleczka tam raczej mało dodają, bo kto sprawdzi?
Ale może ten z allegro na prezent
Plus miód manuka
Też drogi niestety...
Czyli razem limit prezentowy wyczerpany, jeszcze geriavit i szafa gra..
Iwone, ania.g, Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik miód najlepiej samemu dodaćElfik wrote:Też słyszałam, że powinno byc świeże, ewentualnie mrożone, dlatego w pasiekach szukalam
dzięki za linki
niestety lepiej nie kupować miodu z mleczkiem, bo mleczka tam raczej mało dodają, bo kto sprawdzi?
Ale może ten z allegro na prezent
Plus miód manuka
Też drogi niestety...
Czyli razem limit prezentowy wyczerpany, jeszcze geriavit i szafa gra..
moremi lubi tę wiadomość
-
Nikt nie uciekł. Podejrzewam, że nie tylko ja mam problemy ze znikającymi postami. Poza tym długo muszę czekać na pojawienie się tego co napisałam. Net mam szybki, wiec to serwery ovuElfik wrote:Dzizas, ja to muszę być straszna, wchodzę i wszyscy uciekli..
hmmm -
ja jestem
ale tyle płodzicie, a ja nie mam czasu czytać na bieżąco. Tak więc zazwyczaj jak tu jestem, to czas upływa mi na nadrabianiu zaległości.
Robota mnie wykańcza
ania.g, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, kapturnica, Simba, kkisia, malgos741, Arwena, Bozia3, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze jestem. Czekam aż się mąż wykąpie i przejmie dozór nad Marcelem. Ma dyżur z karmieniem do ok godz. 24/1 a ja w tym czasie usypiam młodszą córkę(tzn. córka pada zwykle wcześniej ale jutro ma później szkołę i dlatego jeszcze koczuje) i mogę trochę pospać. Zwykle kimam u niej do ok 3, potem idę spać do sypialni gdzie przebywają moi panowie i tam do ok 5 mogę jeszcze spać. No a potem zaczyna się dla mnie dzień. Jak trzeba odwieźć do szkoły na 8 to nie opyla mi się już iść spać. Bo zanim Marcel zje, zanim mu się odbije i go przewinę to tak schodzi godzina.Elfik wrote:Dzizas, ja to muszę być straszna, wchodzę i wszyscy uciekli..
hmmm
Iwone, Pusurek, Mega, moremi, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyU nas nastala cisza. Krzykacz spi, to sobie jeszcze z corka pogadalam. A! Pocwiczylam dzis wieczorem z guru, po raz 1 od 2 miesiecy. Na rozgrzewce myslalam, ze umre, ale zaliczylam caly program. Wiec dumna i blada ide spac. Dobranoc!
HappyJo, Mega, iwcia77, moremi, Simba, kkisia, ania.g, Heretyczka, dorbie, Arwena, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Kurde, nawet nie wiem, kiedy dzień minął
Byłam na zakupach dla Dużego (On ma alergię na robienie zakupów, przymierzanie i takie tam, więc ja Mu kupuję, a potem najwyżej wymieniam - choć zazwyczaj ni muszę
)
Wieczorem byliśmy na koncercie Agi Zaryan. Był rewelacyjny.
No i tak si dzień skończył.
Padam na twarz
Całusy ślę i się z Wami Dziewczęta dobranoc
Muahhh!
Mega, iwcia77, kapturnica, Simba, kkisia, anna maria, Arwena, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to mleczko w ciąży można?ania.g wrote:Zamawiałam przez internet http://www.mleczkopszczele.com/
przysyłają bardzo szybko. Raz zamówiłam ze strony do której kiedyś linka podawała chyba Iwone, tam mieli sporo taniej ale czekałam ponad dwa tygodnie. I nie wiem gdzie mam teraz tego linka. Miałam zamiar kupić sobie po porodzie ale jak nie odmawiałam sobie takich ekstra produktów przed zaciążeniem i w trakcie to teraz dla samej siebie jakoś tak skąpię.
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH