35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry....
Leje sie ze mnie ciurkiem, masakra jakas.... Aż sie boje wyjsć na miasto zeby mnie nie zalało....
A jutro do roboty i jeszcze po pracy mam imprezę firmowa. Tak nie mam ochoty zeby na nią isc ze coś strasznego. Same fałszywe osoby, bedą sie uśmiechać i w ogóle, a za plecami ci dupe obrobią. Mam tam tylko jedna fajna kumpele i obie zamierzamy sie jak najszybciej stamtąd urwaćSimba, kapturnica, kkisia, Sabina, moremi, anna maria, Arwena, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry....
Leje sie ze mnie ciurkiem, masakra jakas.... Aż sie boje wyjsć na miasto zeby mnie nie zalało....
A jutro do roboty i jeszcze po pracy mam imprezę firmowa. Tak nie mam ochoty zeby na nią isc ze coś strasznego. Same fałszywe osoby, bedą sie uśmiechać i w ogóle, a za plecami ci dupe obrobią. Mam tam tylko jedna fajna kumpele i obie zamierzamy sie jak najszybciej stamtąd urwać
Witam czwartkowo
moremi, anna maria, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czołem Babeczki!
U nas dziś mróz i słońce.
Duży o 6:00 wyruszył do Bielsko-Białej i pewnie kole południa tam zajeździe. Współczuję Mu bardzo, ale taki lajf.
Ja za to dziś do kosmetyczki - no taki lajfanna maria, Mega, Sabina, paszczakin, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A dlaczego OF przesunął mi owulkę na dzień później. Nie kapuję. Tym bardziej, że mnie się wydaje, że miałam ją zdecydowanie wcześniej - jajnik mnie tak napier..ał, że myślałam, że jajko zniosę (sic!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 08:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka!
Okropna pogoda, ciągle mi zimno, ciągle jestem niewyspana, fakt, że moja wina, bo jak się chodzi o 20.00 na fitnesy i to od razu po pracy i wtedy wracam o 21.30 do domu, to jak sie mam wyspacmoremi, anna maria, Sabina, Simba, Bliska 77, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
A propos fałszywych ludzi, uśmieszków i plotek, dlatego nie chcę wracać do swojej firmy, eh...
wiecej niż jedno dziecko - proszę
oczywiscie dwie kreski wyszły w urodziny męża - a jakże
http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/sa-dla-nas-jak-czterolistna-koniczynka-przyniesli-nam-szczescie/7tml0
Ania, dzięki, przypomniałaś mi, że może jednak czas rzucić starania i zaczać się wysypiać..
Pusur, żartowałam, nie musisz się od razu rzucać na koniowatą, mąż cię nie wyrzuci z domu za kilogramy..
chyba...
moremi, anna maria, HappyJo, Mega, Sabina, Pusurek, kapturnica, ania.g, Simba, Bliska 77, gosia7122, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czyli bylo ich wiecej niz jedno? to niemozliwe.... to nie bylam ja
moremi, Bursztyn, Mega, Sabina, Arwena, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Ty to byłaś....taka w niedbałym makijażu zaspana, odebrałam to jako że cie te dzieci wykanczają, było napewno wiecej niz jedno-cos pomiędzy 2-3...i mąż
Bursztyn, Mega, Sabina, Heretyczka, kapturnica, Simba, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:Ty to byłaś....taka w niedbałym makijażu zaspana, odebrałam to jako że cie te dzieci wykanczają, było napewno wiecej niz jedno-cos pomiędzy 2-3...i mąż
moj maz mnie wykancza i pies czasami, a co dopiero tyle bachorow
moremi, Heretyczka, Bozia3, kapturnica, Reni, Simba, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A nas cudnie - słońce i mróz. W karmniku wuchta pticy, bo im świeżo ziarenek wysypalam.
Płatki na mleku, kawunia.
Dobrze jest
Tylko Duży mógłby w tę pogodę tak daleko nie jechać, bo ja się mega martwięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 18:15
Simba, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
br
też mi się pogoda nie podoba a do tego trochę czerep boli bo wczoraj se popiłam...
francy nadal nie widać.Sabina, moremi, Bozia3, Simba, Bliska 77, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
HappyJo wrote:A nas cudnie - słońce i mróz. W karmniku wuchta pticy, bo im świeżo ziarenek wysypalam.
Parki n mleku, kawunia.
Dobrze jest
Tylko Duży mógłby w tę pogodę tak daleko ne jechać, bo ja się mega martwięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:46
Pusurek, kapturnica, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!