Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

a nie, ja mam chorobę afektywną dwubiegunową..
    ;)

Teee a Ty nie wiesz ,ze jest takie powiedzonko z kim przystajesz taki sie stajesz ;) Poczekaj na kolejne objawy ;D

moremi, Mega, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Jeszcze tylko jutro do roboty i weekend :-)

kapturnica, Mega, Simba, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry....
    Leje sie ze mnie ciurkiem, masakra jakas.... Aż sie boje wyjsć na miasto zeby mnie nie zalało....
    A jutro do roboty i jeszcze po pracy mam imprezę firmowa. Tak nie mam ochoty zeby na nią isc ze coś strasznego. Same fałszywe osoby, bedą sie uśmiechać i w ogóle, a za plecami ci dupe obrobią. Mam tam tylko jedna fajna kumpele i obie zamierzamy sie jak najszybciej stamtąd urwać ;)

Simba, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, anna maria, nick nieaktualny, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonżur z domu :)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, HappyJo, Reni, moremi, nick nieaktualny, anna maria, Mega, nick nieaktualny, ania.g, Bliska 77, paszczakin, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry....
    Leje sie ze mnie ciurkiem, masakra jakas.... Aż sie boje wyjsć na miasto zeby mnie nie zalało....
    A jutro do roboty i jeszcze po pracy mam imprezę firmowa. Tak nie mam ochoty zeby na nią isc ze coś strasznego. Same fałszywe osoby, bedą sie uśmiechać i w ogóle, a za plecami ci dupe obrobią. Mam tam tylko jedna fajna kumpele i obie zamierzamy sie jak najszybciej stamtąd urwać ;)
    Mega ja też fanka imprez firmowych ;-)

Witam czwartkowo :-)

moremi, anna maria, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem Babeczki!
    U nas dziś mróz i słońce.
    Duży o 6:00 wyruszył do Bielsko-Białej i pewnie kole południa tam zajeździe. Współczuję Mu bardzo, ale taki lajf.
    Ja za to dziś do kosmetyczki - no taki lajf ;-)

anna maria, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego OF przesunął mi owulkę na dzień później. Nie kapuję. Tym bardziej, że mnie się wydaje, że miałam ją zdecydowanie wcześniej - jajnik mnie tak napier..ał, że myślałam, że jajko zniosę (sic!) ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 08:56

iwcia77 lubi tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    leżałas na łózku z dziećmi i byłas bardzo umęczona
    czyli bylo ich wiecej niz jedno? to niemozliwe.... to nie bylam ja
    ;)

moremi, Reni, Mega, Bozia3, kapturnica, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-) choc nieadekwatnie do pogody buro,leje ...

anna maria, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!
    Okropna pogoda, ciągle mi zimno, ciągle jestem niewyspana, fakt, że moja wina, bo jak się chodzi o 20.00 na fitnesy i to od razu po pracy i wtedy wracam o 21.30 do domu, to jak sie mam wyspac :-)

moremi, anna maria, nick nieaktualny, Simba, Bliska 77, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

A propos fałszywych ludzi, uśmieszków i plotek, dlatego nie chcę wracać do swojej firmy, eh...

wiecej niż jedno dziecko - proszę :)
    oczywiscie dwie kreski wyszły w urodziny męża - a jakże :)
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/sa-dla-nas-jak-czterolistna-koniczynka-przyniesli-nam-szczescie/7tml0

Ania, dzięki, przypomniałaś mi, że może jednak czas rzucić starania i zaczać się wysypiać..;)

Pusur, żartowałam, nie musisz się od razu rzucać na koniowatą, mąż cię nie wyrzuci z domu za kilogramy..
    chyba...
    ;)

moremi, anna maria, HappyJo, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Simba, Bliska 77, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli bylo ich wiecej niz jedno? to niemozliwe.... to nie bylam ja
    ;)
    Ty to byłaś....taka w niedbałym makijażu zaspana, odebrałam to jako że cie te dzieci wykanczają, było napewno wiecej niz jedno-cos pomiędzy 2-3...i mąż

moremi, Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Ty to byłaś....taka w niedbałym makijażu zaspana, odebrałam to jako że cie te dzieci wykanczają, było napewno wiecej niz jedno-cos pomiędzy 2-3...i mąż
    Burszta, nie bój się, pewnie Simba swoje podrzuciła. To stąd ta liczba mnoga ;)

Bursztyn, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem,ale nie podoba mi sie pogoda.

Mega, Simba, Bliska 77, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ze niby zasnelam w make upie? nie nie, ja zawsze zmywam makijaz przed snem stosujac 2 step program...
    moj maz mnie wykancza i pies czasami, a co dopiero tyle bachorow
    ;)

moremi, nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica, Reni, Simba, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Burszta, nie bój się, pewnie Simba swoje podrzuciła. To stąd ta liczba mnoga ;)
    a, no to ma sens :)

moremi, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nas cudnie - słońce i mróz. W karmniku wuchta pticy, bo im świeżo ziarenek wysypalam.
    Płatki na mleku, kawunia.
    Dobrze jest :-(
    Tylko Duży mógłby w tę pogodę tak daleko nie jechać, bo ja się mega martwię :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 18:15

Simba, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    br
    też mi się pogoda nie podoba a do tego trochę czerep boli bo wczoraj se popiłam...
    francy nadal nie widać.

nick nieaktualny, moremi, Bozia3, Simba, Bliska 77, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HappyJo wrote:
    A nas cudnie - słońce i mróz. W karmniku wuchta pticy, bo im świeżo ziarenek wysypalam.
    Parki n mleku, kawunia.
    Dobrze jest :-(
    Tylko Duży mógłby w tę pogodę tak daleko ne jechać, bo ja się mega martwię :-/
    Jak piszesz Duży, to mam wrażenie, że piszesz o swoim synu, a nie facecie, chłopie, mężu, konkubencie. Koleżankom w realu też mówisz o nim per Duży?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:46

nick nieaktualny, kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą, to gdzie jest Parka?

Mega, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6054 6055 6056 6057 6058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ