35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:tak prawde mowiac, to w tym wszystkim najbardziej martwi mnie ten bylejaki makijaz...
inaczej to sobie wyobrazalam...
taaa dasz radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:06
Elfik, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hehe, znowu mignął mi w tv program "ciąża z zaskoczenia"
laska zaszła, a nie spodziewała się ponieważ miała podwiązane jajowody..
Padłam, laski zachodzą z wkładkami, podwiązanymi jajowodami, a tu człowiek po bożemu się bzyka i nic..
zaraz się dowiem, ze jakiś facet wpadł...))))))))))
Mega, kapturnica, gretka, moremi, Pusurek, Bliska 77, SolarPolar, kkisia, iwcia77, Niuta, Parka, peppapig lubią tę wiadomość
-
czeba spróbować się bzykać po qrewskiemu
może to zadziała
Elfik wrote:hehe, znowu mignął mi w tv program "ciąża z zaskoczenia"
Padłam, laski zachodzą z wkładkami, podwiązanymi jajowodami, a tu człowiek po bożemu się bzyka i nic..
kapturnica, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj zaliczyłam z tego powodu dola, jakas taka wybrakowana sie czuje....echhh....przynajmniej sie opije w świętatrza jakis pozytywów szukać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:08
moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A my nic....
Wczoraj zaliczyłam z tego powodu dola, jakas taka wybrakowana sie czuje....echhh....przynajmniej sie opije w świętatrza jakis pozytywów szukać
Mi w okresie swiat przypadna płodne takze licze na te kurna wyjątkową noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:10
Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A jak? W sukni balowej, szpilkach zidealnym makijażom i fryzura? Hahaha
a makijaz trzeba zawsze miec zadbany, moja droga - bez wzgledu na okolicznosci
wiec ja to sobie wyobrazalam tak:
ja- w delikatnym, swiezym makijazu, peniuar- jedwabny, fryzura, leze na sofie a PANI do pomocy podaje mi dziecko do karmienia, potem je przwija i oddaje mi, a je usypiam, pani zabiera i odnosi go do lozeczka a ja oddaje sie lekturze branzowej badz forumWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:11
moremi, Simba, Mega, Pusurek, Reni, Bliska 77, ania.g, gosia7122, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tak prawde mowiac, to w tym wszystkim najbardziej martwi mnie ten bylejaki makijaz...
inaczej to sobie wyobrazalam...
Bursztyn, Sabina, moremi, Bliska 77, Pusurek, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:w jakiej sukni balowej? przy dzieciach? szpilki w wyrze? zwariowalas?
ja- w delikatnym, swiezym makijazu, peniuar- jedwabny, fryzura, leze na sofie a PANI do pomocy podaje mi dziecko do karmienia, potem je przwija i oddaje mi, a je usypiam, pani zabiera i odnosi go do lozeczka a ja oddaje sie lekturze branzowej badz forumSabina, Simba, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w jakiej sukni balowej? przy dzieciach? szpilki w wyrze? zwariowalas?
ja- w delikatnym, swiezym makijazu, peniuar- jedwabny, fryzura, leze na sofie a PANI do pomocy podaje mi dziecko do karmienia, potem je przwija i oddaje mi, a je usypiam, pani zabiera i odnosi go do lozeczka a ja oddaje sie lekturze branzowej badz forumSabina, Simba, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:włosy miałas w swoim kolorze takie rozgrzebane, pół długie, pościel w jasnym kolorze, mąż ubrany raczej w ciemnych tonacjach
a tutaj znowu powrot do przeszlosci...
to ja chyba podziekujemoremi, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:czy jesteś fanką tasiemców brazylijskich?
ja tylko chcialabym ladnie wygladac i zatrudnic pania do pomocy, w razie czegoHeretyczka, moremi, Simba, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Zaraz wyrzucę tego tableta....sam se pisze co chce, świnia jedna...
hmm, pomyśl o moim zdziwieniu, gdy w pracy napisałam długie pismo, a tam w każdym miejscu gdzie powinno być słowo ze znakiem polskim, ponieważ się spieszyłam i nie wciskałam, licząc na to, że word poprawi.. i poprawił...
wszędzie tam gdzie miało być "można" było "moszna"...
Kurczę, nawet przestępcy seksualni nie są tak sfiksowani na mosznie, jak ja byłam w tym piśmie...
Bursztyn, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, gretka, Mega, Bliska 77, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny