35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jak piszesz Duży, to mam wrażenie, że piszesz o swoim synu, a nie facecie, chłopie, mężu, konkubencie. Koleżankom w realu też mówisz o nim per Duży?
A co ma się nie chwalić, że jej się pożycie łóżkowe układa?...
Ps. Mam tak samo, też myślę, że starszy syn..
moremi, Mega, Pusurek, kapturnica, gretka, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przerobiłam cały wątek o którym pisaliście wczoraj....laska cierpi na rozdwojenie jaźni normalnie
żenada jakas poprostu....prawda Reni?
kapturnica, Reni, Simba, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ewa na którą idziesz z Tupkiem do lekarza?
Sabina, Arwena, moremi, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:teraz ide na rehab na 11, neurologa mamy miec na 17sta jak przyjedzie....maja jeszcze potwierdzic bo on dojezdza z Katowic, jak nie dojedzie to dopiero 18stego wizyta
Mega, Heretyczka, moremi, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jak piszesz Duży, to mam wrażenie, że piszesz o swoim synu, a nie facecie, chłopie, mężu, konkubencie. Koleżankom w realu też mówisz o nim per Duży?
Mega, kapturnica, Bursztyn, moremi, Sabina, Heretyczka, Reni, Bozia3, anna maria, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Hhehe zajeBała jak dzis w pasnik
DZIŚ tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:03
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez trzymam kciuki za Tupka. Ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Skoro Tupek robi postepy w rozwoju psychoruchowym, to moze to nie jest West?
Tupek jest twardziel, po starej to ma!moremi, Bursztyn, Mega, Bozia3, Heretyczka, Simba, Sabina, Bliska 77, gosia7122, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie ale bardzo realistyczny sen i świadomy bo sie dziwiłam że Ty i tyle dzieci i ten makijaż taki byle jaki
inaczej to sobie wyobrazalam...
kapturnica, Mega, Bozia3, Elfik, Heretyczka, Simba, moremi, Sabina, Bliska 77, gosia7122, SolarPolar, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a wiesz, że przez chwilę i ja myślałam, że Duży to starszy syn.. ale potem doczytałam, że seksa robią więc jakoś tak ...
yyhm witałam się?moremi wrote:Jak piszesz Duży, to mam wrażenie, że piszesz o swoim synu, a nie facecie, chłopie, mężu, konkubencie. Koleżankom w realu też mówisz o nim per Duży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:04
kapturnica, Mega, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość