35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jak piszesz Duży, to mam wrażenie, że piszesz o swoim synu, a nie facecie, chłopie, mężu, konkubencie. Koleżankom w realu też mówisz o nim per Duży?
A co ma się nie chwalić, że jej się pożycie łóżkowe układa?...
Ps. Mam tak samo, też myślę, że starszy syn..
moremi, Mega, Pusurek, kapturnica, gretka, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przerobiłam cały wątek o którym pisaliście wczoraj....laska cierpi na rozdwojenie jaźni normalnie
żenada jakas poprostu....prawda Reni?
kapturnica, Reni, Simba, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz ide na rehab na 11, neurologa mamy miec na 17sta jak przyjedzie....maja jeszcze potwierdzic bo on dojezdza z Katowic, jak nie dojedzie to dopiero 18stego wizytaSabina wrote:Ewa na którą idziesz z Tupkiem do lekarza?
Sabina, Arwena, moremi, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędę kciuki trzymac i czekać wieściHeretyczka wrote:teraz ide na rehab na 11, neurologa mamy miec na 17sta jak przyjedzie....maja jeszcze potwierdzic bo on dojezdza z Katowic, jak nie dojedzie to dopiero 18stego wizyta
Mega, Heretyczka, moremi, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mysle, ze to taki lans. Podkreslenie, ze ma duzego.moremi wrote:Jak piszesz Duży, to mam wrażenie, że piszesz o swoim synu, a nie facecie, chłopie, mężu, konkubencie. Koleżankom w realu też mówisz o nim per Duży?
Mega, kapturnica, Bursztyn, moremi, Sabina, Heretyczka, Reni, Bozia3, anna maria, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale ten paśnik za toba chodzikapturnica wrote:Hhehe zajeBała jak dzis w pasnik

DZIŚ tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:03
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez trzymam kciuki za Tupka. Ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Skoro Tupek robi postepy w rozwoju psychoruchowym, to moze to nie jest West?
Tupek jest twardziel, po starej to ma!
moremi, Bursztyn, Mega, Bozia3, Heretyczka, Simba, Sabina, Bliska 77, gosia7122, kkisia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
tak prawde mowiac, to w tym wszystkim najbardziej martwi mnie ten bylejaki makijaz...Heretyczka wrote:nie ale bardzo realistyczny sen i świadomy bo sie dziwiłam że Ty i tyle dzieci i ten makijaż taki byle jaki

inaczej to sobie wyobrazalam...
kapturnica, Mega, Bozia3, Elfik, Heretyczka, Simba, moremi, Sabina, Bliska 77, gosia7122, SolarPolar, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a wiesz, że przez chwilę i ja myślałam, że Duży to starszy syn.. ale potem doczytałam, że seksa robią więc jakoś tak ...

yyhm witałam się?moremi wrote:Jak piszesz Duży, to mam wrażenie, że piszesz o swoim synu, a nie facecie, chłopie, mężu, konkubencie. Koleżankom w realu też mówisz o nim per Duży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:04
kapturnica, Mega, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH