35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:kurwa
Przeciez go chyba siła nie brała.. Jak facet ptaka nie umie utrzymac w spodniach? W sumie...Ona se moze robić cio chxce bo wolna ale facet skoro żonaty powinien myslec głowa a nie chujem...Elfik, Sabina, gretka, Simba, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, paszczakin, kkisia, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hmm, pomyśl o moim zdziwieniu, gdy w pracy napisałam długie pismo, a tam w każdym miejscu gdzie powinno być słowo ze znakiem polskim, ponieważ się spieszyłam i nie wciskałam, licząc na to, że word poprawi.. i poprawił...
wszędzie tam gdzie miało być "można" było "moszna"...
Kurczę, nawet przestępcy seksualni nie są tak sfiksowani na mosznie, jak ja byłam w tym piśmie...
Elfik, Sabina, gretka, Mega, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn rozumiem cie z mejkapem
My pojechaliśmy do szpitala w nocy z soboty na niedziele i nic ze sobą nie wzięłam dopiero pózniej M dostał listę co ma przywieźć. I pyta mnie: a po co ci tusz do rzęs w tym szpitalu?
ja mowię: ty sie nie interesuj i fluidow nie pomyl, bo ten na lato jest ciemniejszy.
I tak wściekam sie bo mam 5cm odrostyi cały czas sie waham czy malować czy sobie odpuścić? Bo te rozjasniajace to jednak trujaki. No ale kurwa mam iść rodzic wyglądając jak Czesia z Klanu???
moremi, Mega, Reni, Pusurek, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, kkisia, anna maria, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
To się wszystkie zgadzamy...
ale jak się zwierzają kobiety, to najczęściej wszystko jej wina, bo ona go bezczelnie uwodziła, a on, no cóż, biedna ofiara...
jak się rozbierał to nie wiedział o co chodzi zaślepiony jej gołymi cycami, to można mu wybaczyć...
)))))))))))))))
eh, co się dziwić, jak się nie chce życia zmieniać, to trzeba męża uniewinnić, a innego winnego znależć...moremi, Sabina, Mega, gretka, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:To się wszystkie zgadzamy...
ale jak się zwierzają kobiety, to najczęściej wszystko jej wina, bo ona go bezczelnie uwodziła, a on, no cóż, biedna ofiara...
jak się rozbierał to nie wiedział o co chodzi zaślepiony jej gołymi cycami, to można mu wybaczyć...
)))))))))))))))
eh, co się dziwić, jak się nie chce życia zmieniać, to trzeba męża uniewinnić, a innego winnego znależć...
No wiesz.Cza se jakos tlumaczyc skoki..Ja tam wiem jedno jak nie chce to nie pojdzie na lewizne a prdolenie typu ,ze ona go uwiodla jest dla mnie smieszne..No chyba , ze go zgwalcilaTo mu wybaczyc mozna
Sabina, Simba, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No co no co..Bo chujkowo brzmialo
co z ciebie za matka?
Trzeba dać dziecku czas, żeby samo dzieło obejrzało po analizie dokonało poprawek..
jak tak się będziesz od razu rzucać do poprawiania, to gdzie miejsce na samodzielne wnioski?
))))))))))))))))))))0
Mega lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:co z ciebie za matka?
Trzeba dać dziecku czas, żeby samo dzieło obejrzało po analizie dokonało poprawek..
jak tak się będziesz od razu rzucać do poprawiania, to gdzie miejsce na samodzielne wnioski?
))))))))))))))))))))0
Elfik, Mega, moremi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:co z ciebie za matka?
))))))))))))))))))))0
Elfik lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w jakiej sukni balowej? przy dzieciach? szpilki w wyrze? zwariowalas?
a makijaz trzeba zawsze miec zadbany, moja droga - bez wzgledu na okolicznosci
wiec ja to sobie wyobrazalam tak:
ja- w delikatnym, swiezym makijazu, peniuar- jedwabny, fryzura, leze na sofie a PANI do pomocy podaje mi dziecko do karmienia, potem je przwija i oddaje mi, a je usypiam, pani zabiera i odnosi go do lozeczka a ja oddaje sie lekturze branzowej badz forumElfik lubi tę wiadomość