35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Tak. Ty siedzisz i ryczysz. Jasne.
Przykro mi ale po porodzie nic sie w tej kwestii nie zmieni (oby!) moze byc tylko gorzej
A myślisz ze ja jaki mam nos?
bo ja wiem...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90defb718246.jpg
Simba, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
prawda jest taka, że jak suka nie da pies nie weźmie
p.s. nawiedzona pisała, ze jej facet rozstał się z żoną, bo tamta go zdradzała więc wiecie ona go tylko pocieszyła
Elfik wrote:To się wszystkie zgadzamy...
ale jak się zwierzają kobiety, to najczęściej wszystko jej wina, bo ona go bezczelnie uwodziła, a on, no cóż, biedna ofiara...
jak się rozbierał to nie wiedział o co chodzi zaślepiony jej gołymi cycami, to można mu wybaczyć...
)))))))))))))))
eh, co się dziwić, jak się nie chce życia zmieniać, to trzeba męża uniewinnić, a innego winnego znależć...moremi, Simba, Sabina, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a broń Boże..
lepiej wyglądać jak Bruk z Mody na sukcesalbo conajmniej jak SNuki z Ekipy z NJ
poszła do porodu z pełną szpachlą i doklejonymi rzęsami.. trzymała fason do końca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba46fd202e3f.jpg
i przez to urodziła słonia?
O kurwa...moremi, ania.g, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prawda jest taka, że jak suka nie da pies nie weźmie
p.s. nawiedzona pisała, ze jej facet rozstał się z żoną, bo tamta go zdradzała więc wiecie ona go tylko pocieszyła
"ja tylko niosę pomoc..."
a to inna broszka;)moremi, Reni, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a broń Boże..
lepiej wyglądać jak Bruk z Mody na sukcesalbo conajmniej jak SNuki z Ekipy z NJ
poszła do porodu z pełną szpachlą i doklejonymi rzęsami.. trzymała fason do końcamoremi, Bliska 77, Simba, Bursztyn, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja Dużego Happyjo rozumiem - kojarzy mi sie z Mr Bigiem z Sexu w wielkim mieście. I cos czuje ze moze byc równie przystojny
Pusurek, Simba, Reni, kapturnica, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA teraz uwaga! Tadam! Adas spal dzis 3 razy po 3 godziny! Ja po 2 godzinach jestem prawie wyspana, wiec sie budze i mysle, co robic ( forum? )
Moze sie juz mu cos w tym malym lbie poukladalo i bedzie spal coraz dluzej?
Ale darl sie przed zasnieciem do 23, wiec pewna rownowaga zostala zachowana.moremi, Bliska 77, Simba, Reni, caffe, ania.g, kapturnica, Sabina, gosia7122, Mega, kkisia, anna maria, iwcia77, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A teraz uwaga! Tadam! Adas spal dzis 3 razy po 3 godziny! Ja po 2 godzinach jestem prawie wyspana, wiec sie budze i mysle, co robic ( forum? )
Moze sie juz mu cos w tym malym lbie poukladalo i bedzie spal coraz dluzej?
Ale darl sie przed zasnieciem do 23, wiec pewna rownowaga zostala zachowana.Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ależ mnie wkurwiają takie odpowiedzi
to tak jak pytam na co złowiłeś rybę (w sensie na jaką przynętę, spławik, bombkę itp) bo zawsze jak sie fote pokazuje to wędkarze pytają
a mój mi odpowiada na wędkę
wrrrrPusurek wrote:U nas w domu wczoraj. Chlop wraca ze skrzynki pocztowej, listy niesie w reku.
Pytam ja: Co bylo w skrzynce?
Chlop: Listy. ( On kuzwa ma czasem takie odpowiedzi...)
Ja: No cos ty, a myslalam, ze merynos z pasnikiem.
Chlop po chwili milczenia: yyyy, ale jaki merynos?
moremi, Simba, Pusurek, kapturnica, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, jakie trujaki, pliss. Ja rozjasnialam cala ciaze i bylo git. Zreszta Twixom juz nie zaszkodzisz niczym, nawet jakbys chciala.
Ogarnij sie i lec do fryzjera!
Dobra! Ide sobie zrobic drinka!Pusurek, Bliska 77, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
ale Ty się nie włóczysz po gazetkach dla panów i nie jesteś osobą publiczną..jesteś?Elfik wrote:Simba, ale chamówa.. Urodź już
))))))))
Wyśmiewanie się z cudzego nosa, ała...
Ja sama mam taki, ze wypadało by go ruszyć, to teraz siedzę i bęczę w kącie..
chlip, chlip...Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:ależ mnie wkurwiają takie odpowiedzi
to tak jak pytam na co złowiłeś rybę (w sensie na jaką przynętę, spławik, bombkę itp) bo zawsze jak sie fote pokazuje to wędkarze pytają
a mój mi odpowiada na wędkę
wrrrrSimba, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Wkurwa ciag dalszy.
Miedzy innymi chodzi właśnie o wspominane rano imprezy firmowe.
Jak dla mnie mijają się z celem.
Ogłaszam postęp w malowaniu salonu- mąż wczoraj wieczorem odkręcił półki.
W takim tempie do ferii nie zaczniemy.moremi, kapturnica, Elfik, Mega, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość