35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Skoro niczym to sie nawale I zrobię włosy
Twixom raczej po nim nic nie bedzie, chyba, ze sie uprzesz i obrobisz pol lytra.
Simba, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Tja. A na pytanie: Co dzis na obiad? sa u nas 3 odpowiedzi ( jesli gotuje chlop ). Wszystkie tak samo mnie wkurwiaja. 1. Jedzenie, 2. Cos dobrego, 3. Niespodzianka.
Mnie najbardziej wk.. odpowiedź na pytanie kiedy mój coś naprawi lub zrobi.
Odpowiedx brzmi: jak będę miał czas.
Co w wolnym tłumaczeniu znaczy - nie wiem kiedy, nie chce mi się...Pusurek, moremi, Sabina, gosia7122, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mnie najbardziej wk.. odpowiedź na pytanie kiedy mój coś naprawi lub zrobi.
Co w wolnym tłumaczeniu znaczy - nie wiem kiedy, nie chce mi się...
Idziemy do kartonu!macduska, moremi, kapturnica, Sabina, gosia7122, Elfik, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Bursztyn rozumiem cie z mejkapem
My pojechaliśmy do szpitala w nocy z soboty na niedziele i nic ze sobą nie wzięłam dopiero pózniej M dostał listę co ma przywieźć. I pyta mnie: a po co ci tusz do rzęs w tym szpitalu?
ja mowię: ty sie nie interesuj i fluidow nie pomyl, bo ten na lato jest ciemniejszy.
I tak wściekam sie bo mam 5cm odrostyi cały czas sie waham czy malować czy sobie odpuścić? Bo te rozjasniajace to jednak trujaki. No ale kurwa mam iść rodzic wyglądając jak Czesia z Klanu???
ja tez mam nalato ciemniejszy
A Czeska jeszcze obleci, ja wygladalabym jak Ciocia StasiaSimba, moremi, Reni, kapturnica, Elfik, Mega, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ej, to tak jak ja! Bo z zaskoku. Sztucznych rzes nie mialam tym razem, bo to byl czwartek, a nie niedziela, ale tusz to mi sie do konca porodu trzymal!
Pusur, wstaw w porady jaki to był tusz. Może się przydać.moremi, kapturnica, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Fak, Bursztyn, ja tez mialam takie mysli ostatnio. Jak w Noce i dnie, albo innym serialu. Ja leze, pani przynosi dziecko, potem je zabiera, bo po co ja je mam usypiac, moze ono morde drze jak Adas przy zasypianiu? potem pani dziecko ubiera, ja moge wyjsc na spacer, kiedy jest ladna pogoda. itd itp
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduje, ze pradu ni ma, znaczy netu tez nie ma i pisze z komorki. Grzmi i blyska, grad wielkosci grochu leci. Musze podtrzymywac ogien na kominku, bo klima nie dziala. Nawet se kawki nie zrobie... O smutku...
dorbie, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale Ty się nie włóczysz po gazetkach dla panów i nie jesteś osobą publiczną..jesteś?
każda chce jakoś wyglądać, jak widać po naszym wątku, nawet jak siedzi w domu sam na sam z dzieciem, dla którego mama i pluszowy słoń w zasadzie jeszcze niczym się nie różnią oprócz możliwością udoju mleka..
Reni, ocipiałaś? To tylko jak się laska zawodowo zajmuje chędożeniem to się ma o nos dbać?
żeby niby nie przeszkadzał przy robieniu loda?
no weż..
Duska, mój za to jest pięknym nosem rzymskim skrzyżowanym z kartoflem...
Matka w końcu z poznańskiego...
Ja p... znowu mam ptaki Hitchcocka, bo jakiś sąsiad karmi ptaki z balkonu..
W sumie z sześciu szyb tylko trzy mam zasrane, godzi się poprawić niedoróbki!!!!
wrrrrrmoremi, ania.g, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:czekaj, czekaj tylko flaszkę zabiorę,
co tak będziemy po próżnicy siedzieć...Elfik, Pusurek, Simba, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bo jak mężczyzna mówi, że coś zrobi, to znaczy, że to zrobi! i nie ma sensu przypominać mu o tym co pół roku!
macduska wrote:Mnie najbardziej wk.. odpowiedź na pytanie kiedy mój coś naprawi lub zrobi.
Co w wolnym tłumaczeniu znaczy - nie wiem kiedy, nie chce mi się...moremi, Elfik, Pusurek, Simba, ania.g, Mega, macduska, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
e tam
ja najbardziej nie lubię miec odrostów jak kasjerka z biedronki albo jak pani z mięsnego
a już mi się szykuje ..muszę zadzwonić do fryza
Bursztyn wrote:Ty jedna mnie rozumiesz
ja tez mam nalato ciemniejszy
A Czeska jeszcze obleci, ja wygladalabym jak Ciocia Stasiakapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo jak mężczyzna mówi, że coś zrobi, to znaczy, że to zrobi! i nie ma sensu przypominać mu o tym co pół roku!
Pusurek, Simba, Elfik, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pytanie było o czesie z klanu sprzed operacji
laska wyciera się po obiektywach, świeci nosem to i musi on jakoś wyglądać.. są tam jakieś wzorce nosa, bo wszystkie gwiazdeczki mają takie same nosy jakby z jednego odlewu
Elfik wrote:każda chce jakoś wyglądać, jak widać po naszym wątku, nawet jak siedzi w domu sam na sam z dzieciem, dla którego mama i pluszowy słoń w zasadzie jeszcze niczym się nie różnią oprócz możliwością udoju mleka..
Reni, ocipiałaś? To tylko jak się laska zawodowo zajmuje chędożeniem to się ma o nos dbać?
żeby niby nie przeszkadzał przy robieniu loda?
no weż..
Duska, mój za to jest pięknym nosem rzymskim skrzyżowanym z kartoflem...
Matka w końcu z poznańskiego...
Ja p... znowu mam ptaki Hitchcocka, bo jakiś sąsiad karmi ptaki z balkonu..
W sumie z sześciu szyb tylko trzy mam zasrane, godzi się poprawić niedoróbki!!!!
wrrrrriwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:e tam
ja najbardziej nie lubię miec odrostów jak kasjerka z biedronki albo jak pani z mięsnego
a już mi się szykuje ..muszę zadzwonić do fryzaElfik, Reni, Simba, Pusurek, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość