35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo tak mógłbym też uwielbiam
moremi wrote:To mój jeszcze na pytanie "czy mógłbyś ogarnąć kuchnię?" odpowiada "mógłbym", po czym nadal siedzi przed kompem.moremi, Mega, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
z tego co wiem torebki z makdonalda też się nadająBursztyn wrote:taa...na odrosty to se mozna czapke nalozyc, a na gebe bez makijazu-kamuflazu juz tylko rajstopy....
Simba, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prawda jest taka, że jak suka nie da pies nie weźmie
p.s. nawiedzona pisała, ze jej facet rozstał się z żoną, bo tamta go zdradzała więc wiecie ona go tylko pocieszyłaElfik, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jakie 8 lat!!!? to ile ona ma lat?
kapturnica wrote:A gdzie indziej nawiedziona pisała ,ze powodem rozstania było to ,ze przez8lat malz nie mogli miec dzieci..To na innym watku pisala..moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja se swieczek nastawialam, bo ciemno jak w dupie. Dzieciak spi, chlop spi, kota spi, watroba spi, corka w szkole. Tylko wy i karton mi zostal.
A pradu nie ma w naszym domu i u 2 sasiadow obok. Reszta wsi ma. Wesze tu jakis spisek. Dyskryminacja albo co...Reni, moremi, Elfik, Sabina, Bliska 77, Mega, ania.g, macduska, kkisia, iwcia77, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no i co cie powstrzymuje od zrealizowania tych mysli?
Dom mamy za maly.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kurcze to nie wiem może starszą, gdzieś wyślij do szkoły z internatem albo chuopa do paśnika do sąsiada.. bo przecież kota nie wyrzucisz!
Pusurek wrote:To, ze nie mamy miejsca dla pani. Bo jak miec taka pania, to zeby byla na zawolanie, gotowa na spelnienie moich najdzikszych kaprysow.
Dom mamy za maly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:29
moremi, Pusurek, Mega, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No byla tego peteraOn ma 38 czy 37 ona raptem 21
Elfik, Sabina, Simba, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:kurcze to nie wiem może starszą, gdzieś wyślij do szkoły z internatem albo chuopa do paśnika do sąsiada.. bo przecież kota nie wyrzucisz!
Nie wiem w ogole czy sasiad ma pasnik. Widze, ze musze wystapic z inicjatywa: Pasnik dla pokoju!Reni, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No raczej, ze nie! Najpredzej to chlopa, chociaz ostatnio i tak spi w salonie. Nie bardzo mam go skad wyrzucac.
Nie wiem w ogole czy sasiad ma pasnik. Widze, ze musze wystapic z inicjatywa: Pasnik dla pokoju!Pusurek lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!