35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo tak mógłbym też uwielbiam
moremi wrote:To mój jeszcze na pytanie "czy mógłbyś ogarnąć kuchnię?" odpowiada "mógłbym", po czym nadal siedzi przed kompem.
moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
z tego co wiem torebki z makdonalda też się nadająBursztyn wrote:taa...na odrosty to se mozna czapke nalozyc, a na gebe bez makijazu-kamuflazu juz tylko rajstopy....
Simba, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A gdzie indziej nawiedziona pisała ,ze powodem rozstania było to ,ze przez8lat malz nie mogli miec dzieci..To na innym watku pisala..Reni wrote:prawda jest taka, że jak suka nie da pies nie weźmie
p.s. nawiedzona pisała, ze jej facet rozstał się z żoną, bo tamta go zdradzała więc wiecie ona go tylko pocieszyła
Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
jakie 8 lat!!!? to ile ona ma lat?
kapturnica wrote:A gdzie indziej nawiedziona pisała ,ze powodem rozstania było to ,ze przez8lat malz nie mogli miec dzieci..To na innym watku pisala..
moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja se swieczek nastawialam, bo ciemno jak w dupie. Dzieciak spi, chlop spi, kota spi, watroba spi, corka w szkole. Tylko wy i karton mi zostal.
A pradu nie ma w naszym domu i u 2 sasiadow obok. Reszta wsi ma. Wesze tu jakis spisek. Dyskryminacja albo co...
Reni, moremi, Elfik, nick nieaktualny, Bliska 77, Mega, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo, ze nie mamy miejsca dla pani. Bo jak miec taka pania, to zeby byla na zawolanie, gotowa na spelnienie moich najdzikszych kaprysow.Bursztyn wrote:no i co cie powstrzymuje od zrealizowania tych mysli?

Dom mamy za maly.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kurcze to nie wiem może starszą, gdzieś wyślij do szkoły z internatem albo chuopa do paśnika do sąsiada.. bo przecież kota nie wyrzucisz!
Pusurek wrote:To, ze nie mamy miejsca dla pani. Bo jak miec taka pania, to zeby byla na zawolanie, gotowa na spelnienie moich najdzikszych kaprysow.
Dom mamy za maly.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:29
moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nie, to tez nie ja. Ja bym sie z dzierganka w takich kolorach nie pokazala publicznie. W dodatku z 5 drutami...Reni wrote:gupek .. ta po lewej

Podejrzewam, ze to krolowa Sonia.
moremi, Reni, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I do tego jest po psychiatrii.kapturnica wrote:No byla tego peteraOn ma 38 czy 37 ona raptem 21

Elfik, nick nieaktualny, Simba, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNo raczej, ze nie! Najpredzej to chlopa, chociaz ostatnio i tak spi w salonie. Nie bardzo mam go skad wyrzucac.Reni wrote:kurcze to nie wiem może starszą, gdzieś wyślij do szkoły z internatem albo chuopa do paśnika do sąsiada.. bo przecież kota nie wyrzucisz!
Nie wiem w ogole czy sasiad ma pasnik. Widze, ze musze wystapic z inicjatywa: Pasnik dla pokoju!
Reni, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A strychu nie możecie zrobić użytkowego?Pusurek wrote:No raczej, ze nie! Najpredzej to chlopa, chociaz ostatnio i tak spi w salonie. Nie bardzo mam go skad wyrzucac.
Nie wiem w ogole czy sasiad ma pasnik. Widze, ze musze wystapic z inicjatywa: Pasnik dla pokoju!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!