35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:bo jak mężczyzna mówi, że coś zrobi, to znaczy, że to zrobi! i nie ma sensu przypominać mu o tym co pół roku!
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWitam sie
No nareszcie odzyskalam humor, moze za sprawa chlopa ktory wpadl niespodziewanie w czasie pracy i sie bzyyyyyyknelismy - o ja ale mi tego brakowalo hehehe....
Poczulam sie jak nastolatka, ktora dopiero odkrywa radosc z seksu
Milego dzionka zycze, lalalalapaszczakin, Elfik, kapturnica, Mega, moremi, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Myślisz, że Kapta pomoże?
No tak, ona przecież rasistka, tylko się nie chce z tym zgodzić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 13:16
Elfik, Mega, moremi, macduska, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Eyyy kilkanascie stron temu ,żem pisała ,żem rasistka tylko taka lajtowa bo nie podzegam do tworzenia gett czy morderstw...A w tym kartonie masz jaka flaszke??
Ty się w tym cyklu starasz to dostaniesz drina - olej lniany z tranem!
Na zdrowie!
A ja będę rum z cola...
Cos muszę mieć z tego wyłączenia..
Mała, hehe, mała rzecz a cieszy:-)Mala79, moremi, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Ty się w tym cyklu starasz to dostaniesz drina - olej lniany z tranem!
Na zdrowie!
A ja będę rum z cola...
Cos muszę mieć z tego wyłączenia..
Mała, hehe, mała rzecz a cieszy:-)Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ty Kaptur pij póki mozesz, bo to ostatnia szansa- pamietasz, ze na swieta bedziesz juz w ciazy? Kiedy szanowny malzon wraca?
No plan 6tys strona wykonany to na bank zaciONżeElfik, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:sama po to przyjadę hehehehe
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Albo ja latem przyjade do Ciebie. Przeciez jestesmy umowione w Wawie, nie pamietasz? Ja jestem na 100%, bo musze z corka na egzaminy. Tylko zebys wtedy na jakies Seszele nie leciala...
Elfik, Simba, kapturnica, moremi, ania.g, Pusurek, macduska, Mega, kkisia, iwcia77, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Eyy ale zanim zaczne sie starac to co??to ma siedziec i tylko patrzec??Wezz sknero pomorska dawaj rum!!!
Spokojnie, luzuj warkocze, najsampierw pójdę sprawdzić czy ojciec Sęp pozwala na picie w cyklu staraniowym...
I zacznij się spracowywać niewiasto..
Ciasto upiecz, wyslij na Pomorze..
Pusur to ona wszystkie egzaminy ma razy dwa polskie i norweskie?UPS..
Mała, ale ty juz w domu, bo jakoś oczami wyobraźni zobaczylam trzęsacy się składzie na szczotki w szpitalu..
Kiedy to był taki spontan?...eeee, nawet nie pamiętam, słusznie mnie zatem Kap od skamielin wyzywakapturnica, Pusurek, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Spokojnie, luzuj warkocze, najsampierw pójdę sprawdzić czy ojciec Sęp pozwala na picie w cyklu staraniowym...
I zacznij się spracowywać niewiasto..
Ciasto upiecz, wyslij na Pomorze..
Pusur to ona wszystkie egzaminy ma razy dwa polskie i norweskie?UPS..
Mała, ale ty juz w domu, bo jakoś oczami wyobraźni zobaczylam trzęsacy się składzie na szczotki w szpitalu..
Kiedy to był taki spontan?...eeee, nawet nie pamiętam, słusznie mnie zatem Kap od skamielin wyzywa -
Elfik wrote:Paszcza, jak ja kocham twoją świnkę w awatarze:-)
Simba, moremi, Elfik, macduska, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość