35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jestem po rehabilitacji z Marcelem. Dziś inna pani ( wczoraj była kwalifikująca do rehabilitacji) powiedziała że jednak w foteliku jak najmniej a najwięcej na płaskim i w miarę twardym żeby mały miał dużo miejsca. Pokazała też numer z kocykiem o którym mówiłyście. Nauczyłam się go odpowiednio podnosić, i odpowiednio przekładać go przy ubieraniu. Asymetria jest w stopniu minimalnym. To i reszta bardziej wynika z błędów które popełnialiśmy przy prostych czynnościach. Ach człowiek całe życie się uczy. Mamy ćwiczyć w domku i za miesiąc kontrola. Więc Bozia jak masz jakieś wątpliwości to warto pójść chociaż na jedną wizytę.
Podeslalam Ci linki do filmikow na priva, jak nosic i przewijac, fajnie sie z nich uczy i przypomina.
Powodzenia.iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Jakie to ludzie wredne...
Wylać na kogoś wiadro pomyj, to tak, ale wyrazić cieplejsze uczucia, od razu nagonka...
duska,jak najedziesz na gwiazdę, to tam jest lista wątków na których się udzielała, min. Rocznik 93-95 chyba..
Weszlam bo nie dawało mi spokoju, czy to ona kiedyś pisała..bo cos kiedyś czytalam i mnie ruszyło..
Po pierwszej stronie jej postów widać, ze u dziewczyny kolorowo nie jest...w domu nie bardzo, chłop nie wie czy ja chce, ciąża by była tragedyją...
Tam pisze, ze miała problemy ze sobą..
Może dlatego nie znosi ludzi ulomnych, człowiek najbardziej nienawidzi ludzi,KT reprezentują to, czego w sobie nie lubi...
Chyba, ze to jakiś niepełnosprawny czarny grubas ją zgwałcił jak miala14 lat..
To bym zrozumiała, że ma uraz...
Ale znalezc takiego w Polsce? Hmmm
ale o co kaman z tymi pomyjami???
że co, że niby ja na ciebie?
a o lasce vel belli czytałam, czytałam i owszem -
- musi jakieś bidne?- jak mówi moja teściowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:41
Mega, iwcia77, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jakie to ludzie wredne...
Wylać na kogoś wiadro pomyj, to tak, ale wyrazić cieplejsze uczucia, od razu nagonka...
duska,jak najedziesz na gwiazdę, to tam jest lista wątków na których się udzielała, min. Rocznik 93-95 chyba..
Weszlam bo nie dawało mi spokoju, czy to ona kiedyś pisała..bo cos kiedyś czytalam i mnie ruszyło..
Po pierwszej stronie jej postów widać, ze u dziewczyny kolorowo nie jest...w domu nie bardzo, chłop nie wie czy ja chce, ciąża by była tragedyją...
Tam pisze, ze miała problemy ze sobą..
Może dlatego nie znosi ludzi ulomnych, człowiek najbardziej nienawidzi ludzi,KT reprezentują to, czego w sobie nie lubi...
Chyba, ze to jakiś niepełnosprawny czarny grubas ją zgwałcił jak miala14 lat..
To bym zrozumiała, że ma uraz...
Ale znalezc takiego w Polsce? Hmmm
Ja tam jako typowy polaczek jak poczytam o czyichs problemach to od razu mi lepiej..Normalnie miód na uszy...Elfik, macduska, iwcia77, gretka, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Jestem po rehabilitacji z Marcelem. Dziś inna pani ( wczoraj była kwalifikująca do rehabilitacji) powiedziała że jednak w foteliku jak najmniej a najwięcej na płaskim i w miarę twardym żeby mały miał dużo miejsca. Pokazała też numer z kocykiem o którym mówiłyście. Nauczyłam się go odpowiednio podnosić, i odpowiednio przekładać go przy ubieraniu. Asymetria jest w stopniu minimalnym. To i reszta bardziej wynika z błędów które popełnialiśmy przy prostych czynnościach. Ach człowiek całe życie się uczy. Mamy ćwiczyć w domku i za miesiąc kontrola. Więc Bozia jak masz jakieś wątpliwości to warto pójść chociaż na jedną wizytę.
Nie wiem czy cie to pocieszy, ale może troszkę
Młoda miała całkowicie skrzywiony tył czaszki, bo mamucia ja głównie na jednej rączce nosiła..
Taka byłam zabiegana, ze dopiero jak mi pielęgniarka u okulisty zwróciła uwagę, ze teraz dziecko na drugie ramie, bo główka, spojrzalam i doznalam szoku...
A teraz ma ksztaltna główkę
Nadal nieproporcjonalnie duża, ale ja tez mam duży czerep...
Gdzieś te pokłady geniuszu muszą się zmieścic...Mega, iwcia77, paszczakin, Bozia3, gretka, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:opłatek w pracy... kto to kurwa wymyślił???
impreza w barokowym stylu- przerost formy nad treścią...macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale o co kaman z tymi pomyjami???
że co, że niby ja na ciebie?
No coś ty! Chodziło mi o belle, na ktorą my, w tym i ja, z luboscia wylewamy pomyje...
E, kapta, mnie nie jest lepiej, a może jest, ale w innym sensie
Zawsze myślę, ze przeciez mogło być gorzej, to doceniaj to co masz i się ciesz..
Wcale nie musiałoby nam być dane..
Pewnie
Mam hashi i nadczynność, a niektórzy raka.
To ja wole pierwsze dwa.
I może dlatego zazwyczaj jestem uśmiechnięta.
Kurwa, jest dobrze!
Nawet to, ze się długo staramy -przynajmniej mamy z kim...
A mógł człowiek nie spotkać nikogo wartościowego na swojej drodze:-)kapturnica, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Simba, Bozia3, gretka, Sabina, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:No coś ty! Chodziło mi o belle, na ktorą my, w tym i ja, z luboscia wylewamy pomyje...
E, kapta, mnie nie jest lepiej, a może jest, ale w innym sensie
Zawsze myślę, ze przeciez mogło być gorzej, to doceniaj to co masz i się ciesz..
Wcale nie musiałoby nam być dane..
Pewnie
Mam hashi i nadczynność, a niektórzy raka.
To ja wole pierwsze dwa.
I może dlatego zazwyczaj jestem uśmiechnięta.
Kurwa, jest dobrze!
Nawet to, ze się długo staramy -przynajmniej mamy z kim...
A mógł człowiek nie spotkać nikogo wartościowego na swojej drodze:-)
Znaczy mam rozumiec , ze oprocz radosci z braku raka jest i radosc ,że znasz tak wartosciowa osobe jak jaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
a ja siedzę sobie w szkole muzycznej bo młoda ma koncert za pol godziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:58
Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny