35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Ty nie mąć, tylko słuchaj jak młoda wiolonczelę piłuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 16:06
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nie wiem czy cie to pocieszy, ale może troszkę
Młoda miała całkowicie skrzywiony tył czaszki, bo mamucia ja głównie na jednej rączce nosiła..
Taka byłam zabiegana, ze dopiero jak mi pielęgniarka u okulisty zwróciła uwagę, ze teraz dziecko na drugie ramie, bo główka, spojrzalam i doznalam szoku...
A teraz ma ksztaltna główkę
Nadal nieproporcjonalnie duża, ale ja tez mam duży czerep...
Gdzieś te pokłady geniuszu muszą się zmieścic...
M rownież wielkie banieMega, Bozia3, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:aj tam nutella a kude smalec to nie łaska..Francuski piesek!!!
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
wyglada na to, ze jestem jedyna, ktora nie przeczytala ani jednego posta tej panny oprocz tych tu zacytowanych.. i niech tak zostanie
jeszcze by mi moja spokojna tafle jeziora zaburzyla..
ide do mojego zasmarkanca fylm ogladac.. jak mnie jeszczce nie zarazil tymi wirusiskami z polszy, to juz chyba nie da rady, nie? nafaszerowalam nas wczoraj czosnkiem, taki sos czosnkowy z moca mi wyszedl, ze jakby tu ktos dzisiaj wszedl, to by padl..
kurka, jehowi bylo godzine temu, moglam ich wpuscic i sprawdzic sile razenia..od jakiegos czasu przychodza mi mysli, zeby kiedys z nimi pogadac jak moj idol..
https://www.youtube.com/watch?v=v6TeDM-wlZ4&gl=BEMega, kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Paszcza - a nie mówiłam, że piwa ok? Na dodatek - mają bardzo mało kalorii - cieszę się, że Ci posmakowały. Ostatnio pojawiła się też bezalkoholowa wersja piwa pszenicznego - ale ja amatorem takiego nie jestem. Wina bezalkoholowe też są - choć ja nie próbowałam, więc nie mam opinii....
paszczakin, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ania - ja coś czuję, że mnie też czeka rehabilitacji - też się uśmiechnę wtedy do Pusura o materiały. Ja tylko chcę poczekać do ukonczenia 3 miesięcy - ponieważ do tego czasu może to być fizjologia - choć widzę, że nie mija. Nawet na załączonym zdjęciu u mnie w stopce widać, że jest przechylony i ciągle się wywija w tą stronę, dodatkowo odchyla się do tyłu.
-
Bursztyn - Ewka to jest jednak realistka, a Ty jakaś nawiedzona romantyczko-idealistka. Ona nawet we śnie widzi CIę tak - jak to będzie wyglądało naprawdę - rozczochraną, bez makijażu z obłędem i zmęczeniem w oczach zajmującą się swoim dzieckiem.... - bo taka właśnie jest prawda...może se nawet zaśniesz na klopie jak Pusur kiedyś ze zmęczenia...
A Ty se wyobrażaj dalej...makijaże i bielizny....chłechłe....Mega, kapturnica, paszczakin, Simba, iwcia77, gretka, Arwena, Pusurek, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - a nie mówiłam, że piwa ok? Na dodatek - mają bardzo mało kalorii - cieszę się, że Ci posmakowały. Ostatnio pojawiła się też bezalkoholowa wersja piwa pszenicznego - ale ja amatorem takiego nie jestem. Wina bezalkoholowe też są - choć ja nie próbowałam, więc nie mam opinii....
Ja probowalam, ale masakra, bo to takie jak czesc bab tu lubi- polslodkie, bleh..
a pszeniczne bezalko mam, belgijskie, smakuje podobnie jak oryginal, czyli tez jak siki..
W kazdym razie- jak bede karmic cyckiem latem to na bank bedziemy kupowac to Jever Fun. I tak pewnie bedziemy jezdzic do niemiaszkow po pieluchy, to browara matce karmiacej tez sie kupi.. Bo mi browary to praktycznie tylko latem zdarza sie pijac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 16:26
iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
obecna
..ja tez nie czytalam niczego innego poza cytowanymi tu zdaniami niejeakiej Belli...z czego sie ciesze, bo denerwowac mi sie nie wolno ..
do porodu pojade z mejkapem , pedikirem, z wasem Adolfa i bez odrostow na glowie z calym zestawem kosmetykow do szpachlowania... i mam nadzieje, ze spadanie z nieba na ziemie bedzie dosc miekkie, bo zderzenie rzeczywistosci z fantazja moze doprowadzic mnie do frustracji..
Mega, Simba, Pusurek, kkisia, Bozia3, Sabina, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość