35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A strychu nie możecie zrobić użytkowego?
Ale jak juz zrobimy, to hoho! Beda 2 sypialnie i salonik telewizyjny.moremi, Elfik, Mega, macduska, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mozemy. I kiedys zrobimy. Mniej wiecej na takiej zasadzie, jak mezczyzni ogarniaja kuchnie.
Ale jak juz zrobimy, to hoho! Beda 2 sypialnie i salonik telewizyjny.Pusurek, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:To pociągnijcie jeszcze wyżej. Niech wasza pani zna łaskę pana. Zróbcie jej sypialnię i łazienkę
Mamy jeszcze piwnice do zagospodarowania na mieszkanie jakby co...Elfik, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I do tego jest po psychiatrii.
dorbie, Reni, gretka, Elfik, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Melduje, ze pradu ni ma, znaczy netu tez nie ma i pisze z komorki. Grzmi i blyska, grad wielkosci grochu leci. Musze podtrzymywac ogien na kominku, bo klima nie dziala. Nawet se kawki nie zrobie... O smutku...
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaczajcie, takie buty dla dzieciurow.
http://www.xxl.no/sko/sko-barn-og-junior/fritidssko/viking-titan-gtx-fritidssko-barn/p/1088765_1_style
Gore tex, szmery bajery, jedyne 50 zlociszy.
Ale jak obliczyc dlugosc nogi na lato albo za rok??moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:ooooo, mamy ostre ciężarne...spójrz na prosiaka z nożem...
dzien dobry
zreszta, cholera go wie.. globus znowu, rzygam znowu- ja to chyba musze miec wszytskie te chujowe objawy ciazawe.. powinnam pojechac po prezenty, w weekend 2 imprezy a ja nic dla gospdarzy tychze nie mam..
wczoraj bylo cookie party, nie wiem, ile zesmy tych ciastek zrobily- ze 100 to na bank..
no ale najwazniejsze- Bozia, dobra kobieto, niech Ci Bozia w grzecznych dzieciach wynagrodzi- to piwo, co pisalas smakuje jak PIWO, a nie jak rozrzedzone lemoniada siki. Normalne dalalbym sie oszukac. mam 4 rozne, wczoraj pilam to Jever Fun, no i totalnie- nie ma porowniania do tych tutejszych bezalkoholowych.. To teraz jeszcze dobre wino bez alko i jakas dozwolona substancje odurzajaca poprosze i zniese tą ciaze nawet z tym pawiowaniem..Reni, Elfik, moremi, kapturnica, Sabina, Simba, Mega, ania.g, macduska, kkisia, iwcia77, Bozia3, SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość
-
czyli wysłałaś jej wełnę?
bidula teraz siedzi i dzieciaka w nią owija czy jak?
z tego co pamiętam miałaś jakieś ciuszki wysłać chyba...Pusurek wrote:Caffe, mowi, jak welna sluzy. Z merynosow!Pusurek, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No raczej, ze nie! Najpredzej to chlopa, chociaz ostatnio i tak spi w salonie. Nie bardzo mam go skad wyrzucac.
Nie wiem w ogole czy sasiad ma pasnik. Widze, ze musze wystapic z inicjatywa: Pasnik dla pokoju!
ja tylko niesmialo przypomne, ze corka miala jechac do BE. Tylko Ty to jej ostatnio dobrej reklamy nie robisz- zbiesila sie i nie pomaga Ci juz przy dziecku, ze pani do pomocy Ci sie marzy?Pusurek, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja se swieczek nastawialam, bo ciemno jak w dupie. Dzieciak spi, chlop spi, kota spi, watroba spi, corka w szkole. Tylko wy i karton mi zostal.
A pradu nie ma w naszym domu i u 2 sasiadow obok. Reszta wsi ma. Wesze tu jakis spisek. Dyskryminacja albo co...
Boście prąd kradli, jak to Polaczki..
paszczakin, gretka, Pusurek, Reni, dorbie, moremi, kapturnica, Simba, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja tylko niesmialo przypomne, ze corka miala jechac do BE. Tylko Ty to jej ostatnio dobrej reklamy nie robisz- zbiesila sie i nie pomaga Ci juz przy dziecku, ze pani do pomocy Ci sie marzy?
Pani by byla od wstawania w nocy i ogolnie od czarnej roboty. -
nick nieaktualnyElfik wrote:Boście prąd kradli, jak to Polaczki..
A w ogole prad juz jest. Zobaczylam, ze sasiedzi maja, a my nie. I trzeba bylo glowny wlacznik na tablicy wlaczyc, bo bezpieczniki wylecialy... Ale sama na to wpadlam, nikt mi nie pomagal!Elfik, Reni, moremi, kapturnica, Simba, Mega, ania.g, macduska, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Super. A cos wiecej?
ogólnie ciuszki są bardzo ciepłe i milutkie w dotyku. Jak będą przeceny na damskie koszulki to daj cynk
Na Małego to nie wiem jakie kupować na za rok, więc trzeba se dać jeszcze chwilę sianaPusurek, moremi, Simba, Mega, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Helouuuuu. Na wakacje ma jechac, TAK????
Pani by byla od wstawania w nocy i ogolnie od czarnej roboty.
U mnie jest tak brudno, ze pani byłaby naprawdę od czarnej roboty... To może czarnoskórą zatrudnienię, bedziej mniej widać jak się zabrudzi przy robocie i mnie tak wstyd nie będzie...
E nie, bo jeszcze jej nie zauważę w tych tumanach kurzu i nadepnę..
O ja p... Co to forum ze mnie robi..jak się przecztalam, to brakuje tylko żebym poszła do sypialni robić strój z kapturem z przescieradła...
Idę za karę do kartonu...paszczakin, moremi, Pusurek, kapturnica, Simba, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Helouuuuu. Na wakacje ma jechac, TAK????
Pani by byla od wstawania w nocy i ogolnie od czarnej roboty.
jakie wakacje? ja pamietam zajmowanie sie dzieckiem, kradzenie (dziwny wyraz) koni, kieszonkowe i pokoik nie-komorka..
jakby nie bylo czarna robota to jest to pierwsze, nie?moremi, Pusurek, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:to brakuje tylko żebym poszła do sypialni robić strój z kapturem z przescieradła...
mysle ze fragment "z kapturem" ma tu kluczowe znaczenie
Elfik, moremi, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:zapierdalam w robocie
ogólnie ciuszki są bardzo ciepłe i milutkie w dotyku. Jak będą przeceny na damskie koszulki to daj cynk
Na Małego to nie wiem jakie kupować na za rok, więc trzeba se dać jeszcze chwilę sianacaffe, iwcia77 lubią tę wiadomość