35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ale ten paśnik za toba chodzi
DZIŚ tez
Pytam ja: Co bylo w skrzynce?
Chlop: Listy. ( On kuzwa ma czasem takie odpowiedzi...)
Ja: No cos ty, a myslalam, ze merynos z pasnikiem.
Chlop po chwili milczenia: yyyy, ale jaki merynos?
kapturnica, Elfik, Mega, Simba, gretka, Bliska 77, moremi, Reni, Sabina, paszczakin, kkisia, anna maria, iwcia77, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ale przed operacją nosa czy po?
Ja nie wiem bo ja ostatni odcinek klanu widziałam jakies 10 lat temu, jak Czesia miała na głowie podkręcane łoniaki zamiast włosów. A nos wtedy tez konkretny. Zastanawiałam sie czy jak go wysmarkuje to nie ma wrażenia ze podaje komuś rękę?kapturnica, Elfik, Mega, moremi, Reni, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W Twoim wieku to juz za pozno na analize
no i się zaczyna wypominanie wieku..
na tym wątku to chyba jest banowane?
dziewczyny, niech któraś zgłosi Kap adminowi, ja udaję, ze jestem ponadto..
)))))))))))))))
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U nas w domu wczoraj. Chlop wraca ze skrzynki pocztowej, listy niesie w reku.
-
kapturnica wrote:No , zaraz po wyostrzeniu jezyka
HAHAHAHAHAHAHAHAkapturnica, Elfik, Mega, gretka, Bliska 77, moremi, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Miała?
Ja nie wiem bo ja ostatni odcinek klanu widziałam jakies 10 lat temu, jak Czesia miała na głowie podkręcane łoniaki zamiast włosów. A nos wtedy tez konkretny. Zastanawiałam sie czy jak go wysmarkuje to nie ma wrażenia ze podaje komuś rękę?
Simba, ale chamówa.. Urodź już))))))))
Wyśmiewanie się z cudzego nosa, ała...
Ja sama mam taki, ze wypadało by go ruszyć, to teraz siedzę i bęczę w kącie..
chlip, chlip...Simba, moremi, Reni, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Simba, ale chamówa.. Urodź już
))))))))
chlip, chlip...Uszy tez
Elfik, Bliska 77, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
musisz sobie filmy instruktażowe odpalić, pójść w miachoi oddać się za piniendze kilku, kilkunastu obcym chuopom
Bursztyn wrote:a jakto sie robi?Simba, moremi, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Simba, ale chamówa.. Urodź już
))))))))
chlip, chlip...
Przykro mi ale po porodzie nic sie w tej kwestii nie zmieni (oby!) moze byc tylko gorzej
A myślisz ze ja jaki mam nos?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:45
kapturnica, Elfik, Bliska 77, moremi, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:w jakiej sukni balowej? przy dzieciach? szpilki w wyrze? zwariowalas?
a makijaz trzeba zawsze miec zadbany, moja droga - bez wzgledu na okolicznosci
wiec ja to sobie wyobrazalam tak:
ja- w delikatnym, swiezym makijazu, peniuar- jedwabny, fryzura, leze na sofie a PANI do pomocy podaje mi dziecko do karmienia, potem je przwija i oddaje mi, a je usypiam, pani zabiera i odnosi go do lozeczka a ja oddaje sie lekturze branzowej badz forumMega, Simba, Bliska 77, moremi, Bursztyn, Sabina, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U nas w domu wczoraj. Chlop wraca ze skrzynki pocztowej, listy niesie w reku.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Bursztyn rozumiem cie z mejkapem
My pojechaliśmy do szpitala w nocy z soboty na niedziele i nic ze sobą nie wzięłam dopiero pózniej M dostał listę co ma przywieźć. I pyta mnie: a po co ci tusz do rzęs w tym szpitalu?
ja mowię: ty sie nie interesuj i fluidow nie pomyl, bo ten na lato jest ciemniejszy.
I tak wściekam sie bo mam 5cm odrostyi cały czas sie waham czy malować czy sobie odpuścić? Bo te rozjasniajace to jednak trujaki. No ale kurwa mam iść rodzic wyglądając jak Czesia z Klanu???
Ogarnij sie i lec do fryzjera!Elfik, moremi, Simba, Bursztyn, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
a broń Boże..
lepiej wyglądać jak Bruk z Mody na sukcesalbo conajmniej jak SNuki z Ekipy z NJ
poszła do porodu z pełną szpachlą i doklejonymi rzęsami.. trzymała fason do końca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba46fd202e3f.jpg
Simba wrote:No ale kurwa mam iść rodzic wyglądając jak Czesia z Klanu???Mega, Elfik, moremi, Simba, Bursztyn, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość