35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy ten fiord się w kopercie zmieści, ale jak będziesz chciała Adasia wysłać, to daj znać. Pofatyguję się już do tej NO.Pusurek wrote:Tym razem wysle z fiordem. Bedzie bezpieczniej.

ania.g, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Grozisz mi?moremi wrote:Proszę mi tu plotek nie rozpuszczać.
Zamykam czasami koty w transporterach i raz mi się męża udało zamknąć w mieszkaniu. Poza tym nigdy nikogo nie zamknęłam.
Czy po prostu jesteś z grudnia?
kapturnica, Elfik, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Andzej, ja wszysko zniese tylko nie twojo tolerancyjnosc.Heretyczka wrote:ma prawo mieć swoje zdanie na każdy temat
przecież nie musimy czytać jej wypocin
W.
Reni, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
witam ,ale u mnie dzisiaj wieje i pado dyscyk.Zrobilam sie na ludzia bylam u fryzjera,zrobilam sobie brwi bo wygladalam jak Brezniew.Czuje sie taka piekna:-)
gosia7122, Lucky, ania.g, gretka, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Drogie forumowe ciocie to teraz powiedzcie czy ta pozycja w foteliku jest ok ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:19
kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, gosia7122, Lucky, Elfik, nick nieaktualny, paszczakin, caffe, Mega, moremi, nick nieaktualny, SolarPolar, iwcia77, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ale fajoski smyk
jaki ma dołeczek
ania.g wrote:Drogie forumowe ciocie to teraz powiedzcie czy ta pozycja w foteliku jest ok ?
anna maria, Lucky, ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Piękna, to jest Bella.anna maria wrote:witam ,ale u mnie dzisiaj wieje i pado dyscyk.Zrobilam sie na ludzia bylam u fryzjera,zrobilam sobie brwi bo wygladalam jak Brezniew.Czuje sie taka piekna:-)
Reni, kapturnica, anna maria, Lucky, Elfik, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam.Czytam ale nie moge sie do niczego
odniesc bo komp w naprawie jeszcze 2 tygodnie a dyskusje ciekawe.Pisanie z telefonu mnie dobija.Wszystkie pozdrawiam.
anna maria, Lucky, nick nieaktualny, Elfik, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRamionka jeszcze bardziej do przodu, tak by barki wychodzily poza linie ciala. Kocyk pod kolanka.ania.g wrote:[/URL]
Drogie forumowe ciocie to teraz powiedzcie czy ta pozycja w foteliku jest ok ?
Ksiazka poszla, tam zobaczysz sobie obrazek. Moze lezec tez na matce ( twardej, nie zadnej koldrze ), ze zrolowanym kocykiem jak w gniazdku.
A maly smiechowy na maksa! Sliczny!
Lucky, ania.g, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
założyła swój własny wątek widziałaś?
kapturnica wrote:Bella okazałasie popsuta
Znaczy wyeliminowac ja trza!!
kapturnica, Mega, moremi, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
no i laski wylukały ze stara sie od dobrych paru miesiecy ładujac w siebie leki ehheheh Gosciu naweto tym nie wiedzial...Jakas kolejna nawiedzona o bardzo niskim poczuciu własnej wartosci....Reni wrote:założyła swój własny wątek widziałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:23
Reni, nick nieaktualny, Elfik, anna maria, Mega, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość