35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Tym razem wysle z fiordem. Bedzie bezpieczniej.
ania.g, Pusurek, Simba, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Proszę mi tu plotek nie rozpuszczać.
Zamykam czasami koty w transporterach i raz mi się męża udało zamknąć w mieszkaniu. Poza tym nigdy nikogo nie zamknęłam.
Czy po prostu jesteś z grudnia?kapturnica, Elfik, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ma prawo mieć swoje zdanie na każdy temat
przecież nie musimy czytać jej wypocin
W.Reni, kapturnica, gretka, Heretyczka, Lucky, kkisia, macduska, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
witam ,ale u mnie dzisiaj wieje i pado dyscyk.Zrobilam sie na ludzia bylam u fryzjera,zrobilam sobie brwi bo wygladalam jak Brezniew.Czuje sie taka piekna:-)
gosia7122, Lucky, ania.g, gretka, Simba, Pusurek, kkisia, macduska, paszczakin, Mega, Sabina, iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Drogie forumowe ciocie to teraz powiedzcie czy ta pozycja w foteliku jest ok ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 19:19
kapturnica, anna maria, Pusurek, gosia7122, Lucky, Elfik, kkisia, paszczakin, caffe, Mega, moremi, Sabina, SolarPolar, iwcia77, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ale fajoski smyk
jaki ma dołeczekania.g wrote:Drogie forumowe ciocie to teraz powiedzcie czy ta pozycja w foteliku jest ok ?anna maria, Lucky, ania.g, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:witam ,ale u mnie dzisiaj wieje i pado dyscyk.Zrobilam sie na ludzia bylam u fryzjera,zrobilam sobie brwi bo wygladalam jak Brezniew.Czuje sie taka piekna:-)
Reni, kapturnica, anna maria, Lucky, Elfik, ania.g, kkisia, Pusurek, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam.Czytam ale nie moge sie do niczego
odniesc bo komp w naprawie jeszcze 2 tygodnie a dyskusje ciekawe.Pisanie z telefonu mnie dobija.Wszystkie pozdrawiam.anna maria, Lucky, macduska, Elfik, moremi, Sabina, iwcia77, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:[/URL]
Drogie forumowe ciocie to teraz powiedzcie czy ta pozycja w foteliku jest ok ?
Ksiazka poszla, tam zobaczysz sobie obrazek. Moze lezec tez na matce ( twardej, nie zadnej koldrze ), ze zrolowanym kocykiem jak w gniazdku.
A maly smiechowy na maksa! Sliczny!Lucky, ania.g, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:założyła swój własny wątek widziałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:23
Reni, macduska, Elfik, anna maria, Mega, Simba, iwcia77, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość