X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Elfi czy ty nie przebakiwalas coś ze idziesz sie uczyć? ;)

hmmm, no dobra, dobra, idę...;)

żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce...

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Matula w ogole z serii ladnych i kochajcych swoje dzieci...
    Pewnie zaszła za każdym razem w pierwszym cyklu

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Walek pod ramionka i kolanka. Ale to elementy Bobath, wiec to pewnie powiedza Ani na zajeciach. No i zupelnie inny sposob noszenia i pielegnacji, wszystko na obrotach.

Pewnie, ale zanim powiedzą już może zacząć stosować niektóre sposoby dzięki wsparciu forumowych cioć..;:)

ania.g, Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ania, masz ksiazke o terapii Bobath? Podesle Ci skan, tylko maila podaj.
    Poczytaj sobie tez to http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.php
    Laska jest ciut chaotyczna w sposobie pisania, ale wie o co kaman.
    A z fotelikiem w domu, to tylko jesli wymusza odpowiednia pozycje - ramionka do przodu, nogi ugiete. Bez kocyka moze sie nie obejsc.
    Nie mam. Wysłałam Ci zaproszenie, jak zaakceptujesz to podam maila i chętnie skorzystam ze skanu :)

Pusurek lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja proponuję spakować popkorna, kole, wódkę i wino, zamknąć dzwonnicę na cztery spusty i przenieść się tam z ekipą z 35+
    tak bardzo bym chciała, żeby Andżej się za nią wziął ;-)
    ale ze co?

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za laskę, która wypowiada się na forum, że chore dzieci nie mają prawa żyć
    Heretyczka wrote:
    ale ze co?

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłany: Dzisiaj, 12:04 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
    Aż żal mi się Was robi jak to czytam. Wszystko co piszę jest argumentowane, wszystko trzyma się całości. Smutne, że nie potraficie zauważyć ironii w niektórych postach. Przykro, że starając się obrazić mnie obrażacie inne dziewczyny, które skończyły kierunki pedagogiczne, psychologie i psychiatrie.
    Wiem, co to rasizm. Rzeczy, które wymieniałam były to przecinku, a nie nietolerancja niepełnosprawnych-rasizm. Szkoda, że niektóre z Was nie potrafią czytać i analizować tekstu czytanego.
    Naprawdę nie potrzebuję Waszych moralizujących komentarzy, bo to nic nie da. Niesprawiedliwym jest fakt, że moje pieniadze z podatków, idą na ludzi, który sami nie radzą sobie w życiu, o wiele bardziej przydałyby się lepsze drogi niż kolejny człowiek z np Downem. Nie wniosi to nic pozytywnego do człowieczeństwa, zwierzęta też mają nieograniczoną miłość, jakbym chciała, żeby ktoś mnie kochał tak mocno to wolałabym kupić kolejnego psa.
    Nie jestem w żadnym szpitalu, jak normalny człowiek, po prostu poszłam spać. Potrafię żyć w społeczeństwie, jestem osobą logicznie myślącą i umiem się podetrzeć, więc nie potrzebuję szpitala, a także Waszej pomocy.
    Rodzice mnie kochali i kochają nadal. Nie będę się z Wami dzielić przykrymi doświadczeniami z dawych lat, żeby uzasadnić co przeżyłam.
    Jak pisałam, wiem, że inteligentnym trzeba się urodzić, ale wiedzę można poszerzać np. studiując, bo widzę że do niektórych nie dociera.
    Mam nadzieję, że czujecie się lepiej, wyżywając się na forum, choć nie rozumiem Waszej agresji, krzywdy Wam nie robię moimi poglądami. To tak jakbyście chciały mnie pobić za to, że np jestem za SLD albo jak chrześcijanie dawej, zabić mnie za poganizm. Jestem tu, bo łatwiej jest przechowywać dane dotyczące @ w internecie niż nosić ze sobą kalendarz. Znam dobrych ginekologów, więc mam się czym podzielić z innymi, mam też doświadczenia z PCOS i wiem, że operacja nie zawsze jest jedynym rozwiązaniem. Nikogo nie morduję, nikomu celowo nie życzę źle. To, że ja nie lubię czarnoskórych nie znaczy, że każę innym ich obrażać.
    Nie rozbiłam nikomu małżeństwa, a tym bardziej rodziny. Była żona mojego faceta, nie potrafiła trzymać majtek na dupie, dlatego ją zostawił. Tak, mieliśmy swoje problemy i za Wasze wsparcie wtedy dziękuję.
    Nie jestem złym człowiekiem, nie chodzę z AK po mieście i do nikogo nie strzelam, mam swoje poglądy, które maja duże poparcie ze względu na coraz gorszy otaczający nas świat.
    Nie musicie się z tym zgadzać, nie musicie w tym świecie (z moimi przekonaniami) żyć, mam osoby, które podzielają to zdanie i to wystarczy.
    Nie jestem trolem, przykro mi, że długo się staracie i nadal nie macie upragnionego dziecka. Nie musicie mnie wyśmiewać za moją pewność posiadania malucha, wiem, że w ten tradycyjny czy inny sposób będę go mieć.

to ,mnie kurwa ruszyło...JaPiErDoLe!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    opowiedz :)
    leżałas na łózku z dziećmi i byłas bardzo umęczona

Sabina, moremi, Simba, kkisia, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, kto to?? Znamy ja??

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O matko, kto to?? Znamy ja??
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,18.html

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej poczytać post laski z innego wątku, KT przeklejono na omawiany.
    Wyszło na to, że żonaty chuop raz ją chce raz nie chce...
    Można się zwiedźmić;-)

kapturnica, Pusurek, gretka, Simba, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wysłany: Dzisiaj, 12:04 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
    Aż żal mi się Was robi jak to czytam. Wszystko co piszę jest argumentowane, wszystko trzyma się całości. Smutne, że nie potraficie zauważyć ironii w niektórych postach. Przykro, że starając się obrazić mnie obrażacie inne dziewczyny, które skończyły kierunki pedagogiczne, psychologie i psychiatrie.
    Wiem, co to rasizm. Rzeczy, które wymieniałam były to przecinku, a nie nietolerancja niepełnosprawnych-rasizm. Szkoda, że niektóre z Was nie potrafią czytać i analizować tekstu czytanego.
    Naprawdę nie potrzebuję Waszych moralizujących komentarzy, bo to nic nie da. Niesprawiedliwym jest fakt, że moje pieniadze z podatków, idą na ludzi, który sami nie radzą sobie w życiu, o wiele bardziej przydałyby się lepsze drogi niż kolejny człowiek z np Downem. Nie wniosi to nic pozytywnego do człowieczeństwa, zwierzęta też mają nieograniczoną miłość, jakbym chciała, żeby ktoś mnie kochał tak mocno to wolałabym kupić kolejnego psa.
    Nie jestem w żadnym szpitalu, jak normalny człowiek, po prostu poszłam spać. Potrafię żyć w społeczeństwie, jestem osobą logicznie myślącą i umiem się podetrzeć, więc nie potrzebuję szpitala, a także Waszej pomocy.
    Rodzice mnie kochali i kochają nadal. Nie będę się z Wami dzielić przykrymi doświadczeniami z dawych lat, żeby uzasadnić co przeżyłam.
    Jak pisałam, wiem, że inteligentnym trzeba się urodzić, ale wiedzę można poszerzać np. studiując, bo widzę że do niektórych nie dociera.
    Mam nadzieję, że czujecie się lepiej, wyżywając się na forum, choć nie rozumiem Waszej agresji, krzywdy Wam nie robię moimi poglądami. To tak jakbyście chciały mnie pobić za to, że np jestem za SLD albo jak chrześcijanie dawej, zabić mnie za poganizm. Jestem tu, bo łatwiej jest przechowywać dane dotyczące @ w internecie niż nosić ze sobą kalendarz. Znam dobrych ginekologów, więc mam się czym podzielić z innymi, mam też doświadczenia z PCOS i wiem, że operacja nie zawsze jest jedynym rozwiązaniem. Nikogo nie morduję, nikomu celowo nie życzę źle. To, że ja nie lubię czarnoskórych nie znaczy, że każę innym ich obrażać.
    Nie rozbiłam nikomu małżeństwa, a tym bardziej rodziny. Była żona mojego faceta, nie potrafiła trzymać majtek na dupie, dlatego ją zostawił. Tak, mieliśmy swoje problemy i za Wasze wsparcie wtedy dziękuję.
    Nie jestem złym człowiekiem, nie chodzę z AK po mieście i do nikogo nie strzelam, mam swoje poglądy, które maja duże poparcie ze względu na coraz gorszy otaczający nas świat.
    Nie musicie się z tym zgadzać, nie musicie w tym świecie (z moimi przekonaniami) żyć, mam osoby, które podzielają to zdanie i to wystarczy.
    Nie jestem trolem, przykro mi, że długo się staracie i nadal nie macie upragnionego dziecka. Nie musicie mnie wyśmiewać za moją pewność posiadania malucha, wiem, że w ten tradycyjny czy inny sposób będę go mieć.

to ,mnie kurwa ruszyło...JaPiErDoLe!!!!
    ma prawo mieć swoje zdanie na każdy temat
    przecież nie musimy czytać jej wypocin

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zamknąć to ewentualnie Moremi kogoś moze, a nie odwrotnie ;)
    Proszę mi tu plotek nie rozpuszczać.
    Zamykam czasami koty w transporterach i raz mi się męża udało zamknąć w mieszkaniu. Poza tym nigdy nikogo nie zamknęłam.

Pusurek, kapturnica, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Mieć zajebiste życie, żyć na sto procent każdego dnia, jeść smaczne potrawy, jeździć dobrym samochodem, zwiedzać świat, założyć rodzine, wybudować dom marzeń. Takie reczywiste, realne rzeczy.
    To nie jest zadna Bella, to jest kurwa moj chlop!!! :D
    Szczegolnie watek o smacznym zarciu na to wskazuje. ;)

kapturnica, gretka, Reni, Elfik, ania.g, moremi, Simba, kkisia, Mega, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Proszę mi tu plotek nie rozpuszczać.
    Zamykam czasami koty w transporterach i raz mi się męża udało zamknąć w mieszkaniu. Poza tym nigdy nikogo nie zamknęłam.
    Najpierw koty, potem kolezanki z forum. Moremi, ja wysle jeszcze jeden magnes, chcesz?? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 14:50

kapturnica, moremi, Simba, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To nie jest zadna Bella, to jest kurwa moj chlop!!! :D
    Szczegolnie watek o smacznym zarciu na to wskazuje. ;)

To wiem czemu tak obsesyjnie dbasz o wagę i figurę... Skoro uważa, że grubi do gazu...;-)
    Pusur, rób brzuszki! Teraz!
    :-) :-) :-) :-) :-)
    Nie możemy cię stracić...:-)

Pusurek, kapturnica, gretka, moremi, Simba, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny chory łeb i tyle

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    To wiem czemu tak obsesyjnie dbasz o wagę i figurę... Skoro uważa, że grubi do gazu...;-)
    No wlasnie on uwielbia jesc, ale nie byle co. Francuski piesek mi sie trafil, motyla noga.
    Brzuszkow nie musze, poslady trza mi wzmocnic. ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    heheheheh gooooPia =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Najpierw koty, potem kolezanki z forum. Moremi, ja wysle jeszcze jeden magnes, chcesz?? ;)
    A będzie z nosem?

Pusurek, Simba, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6044 6045 6046 6047 6048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ