35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Kapta staram sie jak umiem, wciaz sobie powtarzam, ze wszystko co robie, robie dla Synka i wbijam sobie do glowy, ze chusteczki higieniczne nie sa moim przyjacielem, ale niestety sa od ponad tygodnia
Dasz rade!!!
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Przyjeżdżaj już do PL - poznasz go na żywo - może zauroczenie minie, jak on japę rozedrze...
Jego usmiech mnie absolutnie rozbraja
Bozia3 wrote:I masz już w końcu wrócić na właściwe tory - ile tygodni można być takim przymulonym? Izolować się od koleżanek, nie kłócić o pukanie, o jedzenie, o kremy....może zacznij jakieś witaminy zażywać - Pusur uważa, że jej pomagają - to może Tobie też??
Pusurowe witaminy nie dzialaja bo tak samo przymulona jak ja...
Musze skonczyc pisac obie prace do piatku do godz. 23:59
Mam nadzieje odmulic sie w weekendBozia3, moremi, Simba, Pusurek, Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie wiem jak przestaniesz się udzielać i tylko tak Cię można obudzić
BO WSTAWIE TESTA!
Bursztyn wrote:taaa...po psychiatrii....
chcialas mnie obrazic?Bozia3, Bursztyn, moremi, Simba, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem jak przestaniesz się udzielać i tylko tak Cię można obudzić
BO WSTAWIE TESTA!
Tylko czy Bursztyn nie kapnie się jak druga krecha czerwona będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:03
Reni, Bozia3, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Proszę Pani, czy jak rozmawiamy tutaj o głupich wątkach, to mogę założyć nowy pt. "W grudniu zaczynamy nowy cykl", albo "Czerwony grudzień", albo słitaśnie "Fasolinka pod choineczkę"?
Reni, Bursztyn, macduska, Simba, Pusurek, Mega, ania.g, kkisia, kapturnica, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kurtynamoremi wrote:Proszę Pani, czy jak rozmawiamy tutaj o głupich wątkach, to mogę założyć nowy pt. "W grudniu zaczynamy nowy cykl", albo "Czerwony grudzień", albo słitaśnie "Fasolinka pod choineczkę"?
Bursztyn, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
co do songów świątecznych..
ja będę mało orgyginalna ale ja uwielbiam te stare świąteczne piosenki (kolęd polskich nie lubię, bo są dla mnie przymulone a to czas, żeby się cieszyć)
i tak
Wham - Last Christmas
Cliff Richard Mistletoe And Wine
Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You
Bryan Adams - Christmas Time
Paul McCartney - Wonderful Christmas Time
i jeszcze parę innych
katuję na okrągło.. jak zobaczycie dziki, sarny, lisy i zające spieprzające z walizkami pod pachą tzn że mają dosyć
Mala79, Simba, Bozia3, Mega, kkisia, kapturnica, moremi, gosia7122, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wiesz..odstaje od idealnosci..Kiedys gdzies usłyszalam jak jedna babeczka mowila ,ze nie toleruje w otoczeniu ludzi otyłych bo otyli sa słabi i głupi..A poza tym okropnie wygladaja
Moja przyjaciolka jest grupa po kuracji sterydami, jest ładna, zawsze uśmiechnięta dziewczyna, fajnie sie ubiera, poza tym jest inteligentna osoba...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja chyba dzisiaj wychodzę do domu i tak siedzę i kombinuje jakby tu wyjść zabierając ze sobą niepostrzeżenie łóżko z podnośnikiem i zestaw do monitoringu...
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-urodzone-w-pierwszej-polowie-kwietnia-w-miescie-do-100tys-mieszkancow-o-grupie-krwi-brh-ktorych-matki-skonczyly-kierunki-humanistyczne-szanse-i-zagrozenia-zapraszam-do-dyskusji,5274.html
ahahahahahahahahahahah
kapta gdzie Ty to wynalazłas???
umarłam z wrażenia.
Witampeppapig, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-urodzone-w-pierwszej-polowie-kwietnia-w-miescie-do-100tys-mieszkancow-o-grupie-krwi-brh-ktorych-matki-skonczyly-kierunki-humanistyczne-szanse-i-zagrozenia-zapraszam-do-dyskusji,5274.html
ahahahahahahahahahahahkurwa 4 razy tytuł czytałam
idioci, wszędzie idioci...
Mala79, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusurowe witaminy nie dzialaja bo tak samo przymulona jak ja...
Nosz kurde, a teraz mlody mi siedzi na kolanach przed lapkiem i wciska klawisze. Nie da sie pisac z dzieciakiem.
Mala79, Mega, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Foch! Juz mi lepiej. To jesiene mnie w grudniu dopadla i tyle. I Adamkowe nocne cyrki.
Nosz kurde, a teraz mlody mi siedzi na kolanach przed lapkiem i wciska klawisze. Nie da sie pisac z dzieciakiem.
Zobaczysz jak Ci posta napisze, to bedziesz potrzebowala tlumaczaPusurek lubi tę wiadomość