X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-urodzone-w-pierwszej-polowie-kwietnia-w-miescie-do-100tys-mieszkancow-o-grupie-krwi-brh-ktorych-matki-skonczyly-kierunki-humanistyczne-szanse-i-zagrozenia-zapraszam-do-dyskusji,5274.html
    ahahahahahahahahahahah

moremi, Reni, Mega, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja proponuję spakować popkorna, kole, wódkę i wino, zamknąć dzwonnicę na cztery spusty i przenieść się tam z ekipą z 35+
    tak bardzo bym chciała, żeby Andżej się za nią wziął ;-)
    Idę po piwo. O której się tam spotykamy?

kapturnica, Simba, gretka, Mega, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wiesz czasem moze zawracac dupe żonie .I tak sie stalo bo okazalo sie ,ze napady astmy sie nasiliły i lekow zanim zjedzie moglo mu zabrc..
    W dzunglii zwanej belgia gdzie mieli kontrakt i pracowali po 12h zeby sie z niego wywiazac ;) Ciezko wtedy szukac lekarza .Łatwiej chyba mi bylo wykupic lek wyslac priorytetem niz on po nocy szukac lekarzy i tlumaczyc po co i dlaczego.....Przynajmniej ja tak mysle..No ale moge sie mylic. ;)
    Wydaje ci sie dziwne ,ze dorosły facet moze prosic swoja zone o pomoc ? :)
    Nie wydaje mi sie dziwne ze prosi żonę o pomoc i rozumiem ze mu sie szybciej skończyły, ale chyba mógł to jakoś przewidzieć zanim połknie ostatnia pastylke. Rozumiem, zeby je zgubił, to jeszcze co innego.
    Teraz nie rozumiem czego innego :) jak mozna prace przedkładac nad zdrowie? Przecież jakby tu poszedł do lekarza czy na izbę przyjęć tez by mu te leki przepisali. Izba przyjęć jest całodobowa.

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie wydaje mi sie dziwne ze prosi żonę o pomoc i rozumiem ze mu sie szybciej skończyły, ale chyba mógł to jakoś przewidzieć zanim połknie ostatnia pastylke. Rozumiem, zeby je zgubił, to jeszcze co innego.
    Teraz nie rozumiem czego innego :) jak mozna prace przedkładac nad zdrowie? Przecież jakby tu poszedł do lekarza czy na izbę przyjęć tez by mu te leki przepisali. Izba przyjęć jest całodobowa.
    Ale konczyly , nie skonczyly Simba czytaj co pisze!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się rozmarzyłam żeby sobie Bella z Heretyczką pogadały...
    trafiłby swój na swego ;)

kapturnica, Simba, moremi, Reni, gretka, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale tam napisalam mojemu na wyjezdzie..Nie sadze ,ze dzieciak 13letni se sam jezdzi bez opieki ;)
    Na wyjeździe to mogła byc rownież wycieczka szkolna

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Idę po piwo. O której się tam spotykamy?
    A co to w ogóle za wątek?

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na wyjeździe to mogła byc rownież wycieczka szkolna
    No na wycieczce szkolnej sa opiekuni i moze zawsze na pogotowie podjechac..jaki problem ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    witam dziewczynki :)
    Kawka już zrobiona ... ale mi się dziś wstawać nie chciało, a na dworze biało od mrozu i trzeba szyny skrobać... jak ja tego nie lubię.
    po co skrobiesz szyny? ;) swój tramwaj masz? ;)
    dzien dobry :D

Simba, kapturnica, moremi, Elfik, Bursztyn, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale konczyly , nie skonczyly Simba czytaj co pisze!
    No to tym bardziej jeśli sie kończyły.
    Zreszta co mnie to w zasadzie obchodzi ;)
    Nie rozumiem takich akcji skoro wszystko mozna załatwić na miejscu.
    To jak sie ten lekarz nazywał? ;)

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to tym bardziej jeśli sie kończyły.
    Zreszta co mnie to w zasadzie obchodzi ;)
    Nie rozumiem takich akcji skoro wszystko mozna załatwić na miejscu.
    To jak sie ten lekarz nazywał? ;)
    No wlasnie ,ze niekoniecznie mozna załatwic..Pamietaj ,ze łatwo sie pisze z wlasnej perspektywy i punktu siedzenia ;)
    A co wyslesz jej list gratulacyjny? ;)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,1.html

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Też się rozmarzyłam żeby sobie Bella z Heretyczką pogadały...
    trafiłby swój na swego ;)
    Nooo pewnei byłaby niezła jatka ;D

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No na wycieczce szkolnej sa opiekuni i moze zawsze na pogotowie podjechac..jaki problem ;)
    To moze ty męża tez z opiekunem wysylaj :) albo z opiekunka ;)
    No dobra, juz juz nie nakręcaj sie. Taki mam dzisiaj hujmorek ;)

Bursztyn, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, ty masz ten wątek w podpisie? :)

Dobra, idę się uczyć, nie pisać za dużo, każda ma limit do 5 postów na dzień!!!

i nie omijać mi tu zasad pisząc 8 stronicowe posty, no! ;)

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To moze ty męża tez z opiekunem wysylaj :) albo z opiekunka ;)
    No dobra, juz juz nie nakręcaj sie. Taki mam dzisiaj hujmorek ;)
    No wiesz nie am chUopa ideała..Chyba, ze se narysuje ;)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kapta, ty masz ten wątek w podpisie? :)

Dobra, idę się uczyć, nie pisać za dużo, każda ma limit do 5 postów na dzień!!!

i nie omijać mi tu zasad pisząc 8 stronicowe posty, no! ;)
    eyy w jakjim podpisie?? O.o ?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja

Chociaz za oknem zimno i wieje dosyc mocno, ja dzisiaj rozpalona... Od kilku dni daje mi w kosc moj organizm, temperatura skacze raz w gore, raz w dol...
    Ogolnie rzecz biorac, mam wszystkiego po dziurki od nosa.... Z niczego nie potrafie sie cieszyc, nic nie wywoluje usmiechu na twarzy...
    Staram sie nie poddawac, ale powiem szczerze, jest mi coraz trudniej znalezc pozytywne myslenie.
    Najgorsze w tym wszystkim jest, ze bardzo mocno tesknie za Synkiem, ktorego nie widzialam 3 tygodnie - zostal ze wzgledu na szkole z babcia w Poznaniu. Wiem, ze nie powinnam bo to na pewno odczuwa, ale nie daje rady - nie myslec o moim Skarbie :-(

Dobra koniec moich smentow przepraszam, ale musialam sie wyzalic chociaz troche....

Milego dnia wszystkim zycze

Elfik, Bozia3, gretka, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Witam sie i ja

Chociaz za oknem zimno i wieje dosyc mocno, ja dzisiaj rozpalona... Od kilku dni daje mi w kosc moj organizm, temperatura skacze raz w gore, raz w dol...
    Ogolnie rzecz biorac, mam wszystkiego po dziurki od nosa.... Z niczego nie potrafie sie cieszyc, nic nie wywoluje usmiechu na twarzy...
    Staram sie nie poddawac, ale powiem szczerze, jest mi coraz trudniej znalezc pozytywne myslenie.
    Najgorsze w tym wszystkim jest, ze bardzo mocno tesknie za Synkiem, ktorego nie widzialam 3 tygodnie - zostal ze wzgledu na szkole z babcia w Poznaniu. Wiem, ze nie powinnam bo to na pewno odczuwa, ale nie daje rady - nie myslec o moim Skarbie :-(

Dobra koniec moich smentow przepraszam, ale musialam sie wyzalic chociaz troche....

Milego dnia wszystkim zycze
    Bidulko <3 Nie daj sie...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bidulko <3 Nie daj sie...

Kapta staram sie jak umiem, wciaz sobie powtarzam, ze wszystko co robie, robie dla Synka i wbijam sobie do glowy, ze chusteczki higieniczne nie sa moim przyjacielem, ale niestety sa od ponad tygodnia :-(:-(

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty się dogłębniej zainteresuj, bo jak urodzisz w grudniu to będziesz miała dwa gorsze dzieciaki!
    to już nie przelewki ;-)
    Simba wrote:
    A co to w ogóle za wątek?

Bozia3, moremi, Simba, Mega, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 6041 6042 6043 6044 6045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: