35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Kapta, ja cię diagnozuję...
Wałęsa sam sobie zator zrobił, ty sama sobie walizki wystawisz - małe rozdwojonko jażnienki?
Właśnie byłam u lekarza, któremu zależy na pacjencie
wita i żegna się podaniem ręki
słucha
opuka,osłucha, zmierzy ciśnienie, obejrzy całość
zapisuje najtańsze odpowiedniki leków
i jeszcze podpowiada jak pomóc dziecku, które pacjentem nie jest...
To chyba nie jest normalne, że zawsze jak wychodzę od tej pani, to jestem w takim szoku, że zapominam co miałam dalej robić, a jedynie ból kolan powstrzymuje mnie żeby do jej kolan nie upaść i butów nie całować...
i można - można!
Tylko reszta lekarzy o tym nie wie...
Jesteś przejazdem w Belgii?
No dobra, żartowałam. Miło czytać swoja droga.
(Prywatnie, tak?)
kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, ja cię diagnozuję...
Wałęsa sam sobie zator zrobił, ty sama sobie walizki wystawisz - małe rozdwojonko jażnienki?
Właśnie byłam u lekarza, któremu zależy na pacjencie
wita i żegna się podaniem ręki
słucha
opuka,osłucha, zmierzy ciśnienie, obejrzy całość
zapisuje najtańsze odpowiedniki leków
i jeszcze podpowiada jak pomóc dziecku, które pacjentem nie jest...
To chyba nie jest normalne, że zawsze jak wychodzę od tej pani, to jestem w takim szoku, że zapominam co miałam dalej robić, a jedynie ból kolan powstrzymuje mnie żeby do jej kolan nie upaść i butów nie całować...
i można - można!
Tylko reszta lekarzy o tym nie wie...
Ps..opisałas moja rodzinna...Babka do rany przyłóz.Jak mojemu lekow na astme zabrakło na wyjezdzie to tak przykombinowała ,ze recepta była..A jego rodzinny stwierdził ,ze nie wypisze zaocznie bo musi byc osobiscie
Czyli moznaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja chyba dzisiaj wychodzę do domu i tak siedzę i kombinuje jakby tu wyjść zabierając ze sobą niepostrzeżenie łóżko z podnośnikiem i zestaw do monitoringu...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Ja chyba dzisiaj wychodzę do domu i tak siedzę i kombinuje jakby tu wyjść zabierając ze sobą niepostrzeżenie łóżko z podnośnikiem i zestaw do monitoringu...
) to i łózko z podnosnikiem
moremi, Reni, Bursztyn, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
We wczorajszej dyskusji popierałam frakcję lubiących pukanie..
Simba, niestety nie byłam, ale kiedyś przyjadę żeby zobaczyć, czy dobrze młodych odbijasz po jedzeniu..
Tzn byłam przejazdem..
a tak, prywatnie
ale jestem przekonana, że na nfz jest taka sama.
Bo to widać po człowieku
Właśnie - CZŁOWIEKU...Simba, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hyhy mieszkanie jest moje
Swoją drogą, to chyba się za bardzo nie stara, jeżeli do tej pory nie schudł. Na początku znajomości schudł 8 kg. Później jak miał pracę na zmiany odbił to z nawiązką i teraz znowu waży tyle, ile ważył w momencie kiedy się poznaliśmy. Chyba znowu musimy zacząć się bzykać 3-5 razy dziennie.
3-5 razy dziennie? To kiedy to było? W gimnazjum???Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale popatrz.Jakby wszyscy tacy byli czy az tak bys ta zapamietala?
Ps..opisałas moja rodzinna...Babka do rany przyłóz.Jak mojemu lekow na astme zabrakło na wyjezdzie to tak przykombinowała ,ze recepta była..A jego rodzinny stwierdził ,ze nie wypisze zaocznie bo musi byc osobiscie
Czyli moznaElfik, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:We wczorajszej dyskusji popierałam frakcję lubiących pukanie..
Simba, niestety nie byłam, ale kiedyś przyjadę żeby zobaczyć, czy dobrze młodych odbijasz po jedzeniu..
Tzn byłam przejazdem..
a tak, prywatnie
ale jestem przekonana, że na nfz jest taka sama.
Bo to widać po człowieku
Właśnie - CZŁOWIEKU...Elfik lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Pod sukienka mam juz USG - nie da rady
http://zapodaj.net/f9d6bb2aa730a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:59
kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
3,5 razy dziennie..
Moremi - ja cię zdiagnozuje za darmo!
On się wyprztykał z nasion, a ty masz opukaną macicę, tak, że z niej lakier zszedł...
musisz młodszego znaleźć, jeszcze nie wyprztykanego;)
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
kapturnica, Simba, Bozia3, moremi, gretka, macduska, Mega, ania.g, Sabina, kkisia, Lucky, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:3,5 razy dziennie..
Moremi - ja cię zdiagnozuje za darmo!
On się wyprztykał z nasion, a ty masz opukaną macicę, tak, że z niej lakier zszedł...
musisz młodszego znaleźć, jeszcze nie wyprztykanego;)
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Mega lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:To spróbuj może coś w ten deseń
http://zapodaj.net/f9d6bb2aa730a.jpg.html
Słyszałam o tej ogólnopolskiej akcji darmowej mammografii, ale nie przypuszczałam, ze robia to lajkonikiemElfik, Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Probowalam Was nadrobic, ale to niemozliwe...jeszcze nie napisalam tej cholernej pracy.
Bozia, Kajetan ma to "cos" w sobiezakochalam sie
Moj chlop nadal chory, ja tez nie w formie, byle do Swiat!
I masz już w końcu wrócić na właściwe tory - ile tygodni można być takim przymulonym? Izolować się od koleżanek, nie kłócić o pukanie, o jedzenie, o kremy....może zacznij jakieś witaminy zażywać - Pusur uważa, że jej pomagają - to może Tobie też??kapturnica, Simba, moremi, gretka, Bursztyn, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość