35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:wczoraj chyba wieczorem nawet.. a moremi go tak ukrywa od czasu do czasu, zebysmy sie i jej nie nakrecaly..
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ANdżej...Bella93 wrote:Bóg napewno ma w tym wypadku dużo do powiedzenia, bo to on upycha dzieci w brzuchu.kapturnica wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,5.html
poczytajcie..mi witki opadlykapturnica, gretka, Simba, moremi, Bozia3, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Probowalam Was nadrobic, ale to niemozliwe...jeszcze nie napisalam tej cholernej pracy.
Bozia, Kajetan ma to "cos" w sobiezakochalam sie
Moj chlop nadal chory, ja tez nie w formie, byle do Swiat!Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Probowalam Was nadrobic, ale to niemozliwe...jeszcze nie napisalam tej cholernej pracy.
Bozia, Kajetan ma to "cos" w sobiezakochalam sie
Moj chlop nadal chory, ja tez nie w formie, byle do Swiat!Bursztyn, Bliska 77, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Fajnie ze jesteśSimba wrote:Żałuje ze nie uczestniczyłas we wczorajszej dyskusji o pukaniu
a poza tym, to juz bylo wiele razy walkowane
Chociaz- za kazdym razem wzbudza wiele emocji, wiec wlasciwie nie ma znaczenia ze o tym samym, wazne ze cisnienie podnosiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 09:55
Simba, Bliska 77, moremi, Bozia3, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Słuchaj moze rozdziel po kawałku dla każdej z nas - bedzie szybciej. Albo wstaw tu początek a my dopiszemy.
Simba, kapturnica, Bliska 77, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Własnie leci "ciąża z zaskoczenia", laska poszła do kuchni, skurcz, zgięła się, a z niej dziecko jeb na podłogę...
bo stała sobie...
bardzo się wystraszyła i patrzy - coś wygląda jak lalka...pełno krwi
uwaga z ostatniej chwili - 2,5 kg chłopiec był donoszony i nic mu się nie stało
laska nie podejrzewała, ze jest w ciąży bo miała wkładkę
wiecie, niby tylko inscenizacja prawdziwej historii, ale muszę iść po pączka do kuchni..rzucanie noworodkiem o płytki w kuchni to trochę dużo jak dla forumki...kapturnica, Pusurek, gretka, Simba, moremi, Sabina, Mega, kkisia, macduska, ania.g, HappyJo, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Własnie leci "ciąża z zaskoczenia", laska poszła do kuchni, skurcz, zgięła się, a z niej dziecko jeb na podłogę...
bo stała sobie...
bardzo się wystraszyła i patrzy - coś wygląda jak lalka...pełno krwi
uwaga z ostatniej chwili - 2,5 kg chłopiec był donoszony i nic mu się nie stało
laska nie podejrzewała, ze jest w ciąży bo miała wkładkę
wiecie, niby tylko inscenizacja prawdziwej historii, ale muszę iść po pączka do kuchni..rzucanie noworodkiem o płytki w kuchni to trochę dużo jak dla forumki...
Ojj Kasia zrobiła dzieckiem hyc z kocyka ,to co tam o płyki..Tylko wzmaga apetyt -
Elfik wrote:Moremi, jak ty potrafisz u mnie próchnicę stwierdzić z tej odległości, to wróż Dawid przy tobie to mały srajtuch
)))))
I tak sobie pomyślałam, że chyba rok temu byłam u dentysty, zatem mi również pora przypiłować kłytym bardziej, że teraz luzujemy szelki
kapturnica, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Wałęsa złamał noge wychodzac z kościoła.Nawet w światyni człowiek nie moze czuc sie bezpiecznie ....................
ciekawe czy pozwie parafię - w końcu do nich należy utrzymanie powierzchni w stanie nieśliskim ...
hehe, taki jokemoremi, Simba, gretka, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ciekawe czy pozwie parafię - w końcu do nich należy utrzymanie powierzchni w stanie nieśliskim ...
hehe, taki jokeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 10:14